Maria de Filippi

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 100
Czesc dziewczyny,chcialam sie przywitac,bo to moj poczatek na tej stronie.Widze,ze to nie tylko ja ogladam ten program.Bylam mile zaskoczona,ze w koncu doczekalam sie udzialu naszej krajanki.Tak jak i Wy mam nadzieje,ze nie narobi jakiegos obciachu,dzis widac byla troszke stremowana,ale kto by nie byl na jej miejscu,ja sama nigdy bym sie nie odwazyla.Mile jest to ,ze mowi perfekt po wlosku.Jakos tak przeczowalam,ze ja chlopak wezmi na randke.A tak w nawiasie,sledzac go kiedy byl dla Sereny,to wydaje sie mi calkiem poukladaanym gosciem.Ma klase.Ale kto wie,co moze jeszcze z niego wyjsc.Pozdrawiam Wszystkich.
witaj Lacrimetta:)
Tak,Jack wydaje sie byc poukladanym gosciem.
Dziewczyny,nie pozostaje nic innego jak sledzic i komentowac:)))
No wiedziałem że takie tematy cieszą się największą popularnością.P
alez oczywiscie:)))
Niezły wczoraj miałem ubaw z Ileckiej.DDDD
a coz ona takiego zrobila ? :D
achaniol nic nie zrobiła miałem tylko ubaw z niej.P
achaniol a co porabia nasza słynna Ania?
w tej chwili to nie wiem, nie sledze kazdego kroku ani :D moze zapytaj sam, jezeli to ciebie tak interesuje :D
oj inf ukrylam sie na pewien czas zeby temat ani zniknal, a ty zaczynasz od nowa :D chyba znowu wezme dupke w troki i anikne na jakies 2 dni :D
ahh zapomnialam dodac jednej rzeczy, pamietasz jak potrzebowalam pomocy ... w przetlumaczeniu pewnego documentu :D a wiesz kto mi pomogl ??? ta wlasnie wg ciebie i innych egoistka ... :) ale to tak na marginesie
achaniol a pewnie sie domyślam i pewnie kilka błędów się pojawiło w tym tłumaczeniu.P
hehe a ty zawsze swoje ... ale lubie cie!!!
Tak archaniole jestem konsekwentny i cierpliwy w swoich działaniach.P
Piotrze, cieszę się, że dostarczam Ci tyle radości. Niech Ci to będzie na zdrowie!
:D
Czesc Kasia,ranny ptaszek z Ciebie widze.Ja juz sie nie moge doczekac disz,zeby obejrzec pierwsza randke i co ona mu na niej nakrecala.
>stokrotkaverde :Jack ..imie dobre dla psa

trafilas, bo wlasnie tak nazwal wlasnego psa :D Bylo na samym poczatku kiedy przedstawial swoja rodzine:)
ooo witaj aniu :D
ale ja napisalam Dżek,ze to jest dobre dla psa..nie chcalam nikogo obrazic,Jack to imie osoby..
wywolali wilka z lasu...hmmm atam w tym "nocnym lesie"to jak fajnie jest?
No dziewczynki kawka juz zrobiona?spektakl sie zaczyna
wlasnie ja wypilam i musze palić gume..buu
dzis niestety byl program z Marco,ale ciekawie bylo ;)
To dobrze, bo nie oglądałam! :D ;)
no wiec pozostaje czekac do poniedzialku albo wtorku zeby zobaczyc wyjscie Anety z Jack'iem ;)
Marco którąs wyeleminował dzisiaj a moze sama odeszła?Pisz co było...
Widziałaś ostatni odcinek jak pojechali wszyscy razem na weekend :D.Załosne sa te panny-maja parcie na szkło!Nie mówiac o tym italiancu.Nie ma jak robic kariere w tv.
No wiec zostala Angi' Agnes i Flavia na poczatku programu,potem pokazywali wyjscia z kazda z,nich. Marco na wyjsciu z Flavia powiedzial jej ze "grazie di esistere" .Kazaly Marco wybrac ktoras bo zostalu tylko 3, aze on zaczal dyskutowac,to pierw wyszla Agnes a potem Flavia.A potem zaczela sie nastepna historia bo wrocila Veronica,i powiedzial ze Marco mial z nia spotkanie w hotelu itd,ze wysylal jej smsy,ze powiedzial jej ze zadnej nie wybierze na koniec programu. Na czas jej opowiadan wrocila Flvia i Agnes , po czym po calej historii wyszly znowu i Marco za nimi i tak sie skonczylo...
Haha super! :D
azuka24 one wyszły z programu???
lepiej zeby nie wrocily,bo nudne sie to robi :| niech wprowadza jakis nowych tronistow ;)
A tak w ogóle to szkoda że nie w Polsce takiech facetów jak Jack;)
*ze nie ma ...
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 100

»

Pomoc językowa - tłumaczenia