AGRESYWNI POLACY!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 88
..a dlaczego nie?skoro Italia kiedys byla faszystowska a teraz jest antyfszystowska..czyli zmienila poglady/tylko krowa nie zmienia zdania/to i forum moze zmienic swoj poglad z pro wloskiego na antywloski.A ty jako jednostka mozesz temu zapobiec? Tak pytam "gdybajac"oczywiscie..
po co czytam? bo każdy z nas z jakichś względów tą tematyką się interesuje, skoro tu włazi. niestety jak tylko pojawia się jakiś fajny, ciekawy wątek to natychmiast włazi tam kilku trolli i wszystko rozpieprza swoimi jaśnie oświeconymi gadkami. zabierają głos w sprawach które ich nie dotyczą, piszą nie na temat, byle tylko znów się wymądrzać. na dodatek mają za sobą grupkę bałwochwalców, którzy ślą im za te daremne poczynania pokłony w każdym wątku. i to jest do wy- rzy- ga- nia.
no to wyrzygaj sobie..bedziesz miala bardziej wiotka talie do slubu..mozesz rzygac co wieczor,ladnie schudniesz ...
I jaka kulturalna.D
a co do troli to fakt,tylko nikt ich nie namierza nie wskazuje palcem ,nie ostrzega od razu,uwaga troll/np ja uwazam ze waryan 25 jest trollem/i nastepnie uciac dyskusje,ale ludzie nie reaguja od razu
jak coś mi się nie podoba to nie robię tego Nie podoba mi się co inni piszą przestaje to czytać itd
no i powiedziała co wiedziała. jad i złośliwość to wszystko na co niektórych stać.
gemma gioiello nie reaguj na trolli
sephia co za pustosłowie. D
no przeciez ona przedstawiala sie jako przyszla dziennikarka,nastepczyni Olejnik!
http://www.wloski.ang.pl/Studia_w_Bari_23672.html proszę, tu klasyczny przykład trollingu. ktoś pyta o studia, inf już ma najwięcej do powiedzenia, przepraszam, studiowałeś tam? może zostaw wątek tym, którzy byli i widzieli?
Olejnik jest z wykształcenia zootechnikiem.
sephia ja teraz pytam bez zlosliwości jestes dzienikarką ?
no, faktycznie, gdybym napisała że na poczcie pracuję to by Was to tak nie poirytowało, no ale co ja mogę za cudze kompleksy...
Znam doskonale ten uniwersytet.D
no tak a jad to u zmij wystepuje i teraz nastepczyni tronu widac, ze sie dobrze podszkolila,skoro z tekstem o jadzie wyjechala,zeby to chociaz byl jad kielbasiany to by mozna bylo go jeszcze uzyc w celu kosmetycznym..a tak..to rzygowinami tylko zajechalo..
tak, jestem, pracuję w lokalnym tygodniku. żadna rewelacja, ale tutaj wystarczyło, żeby wywołać falę zawiści.
Poeciu poczytaj sobie pekniesz ze smiechu..http://www.wloski.ang.pl/do_idiotek_ktore_sobie_niszcza_zycie_28422.html
To fajnie w końcu od czegoś trzeba zacząć lokalna gazeta to już coś.
ano poczytaj, czemu nie. tzw. polskie piekiełko w najbardziej obrazowym wydaniu.
dzieki inf. ale ja już to czytałam teraz dopiero mi się skojarzyło Sephia to ty!!! :))))
dzieki gemma juz mi sie wszystko miesza :)
To co sie dzieje w naszym kraju, to nasze media informuja na bieżąco. Źle sie dzieje i wszyscy doskonale o tym wiemy i miejmy nadzieje, że idzie ku lepszemu. To, ze na tym forum pisze sie o zlych rzeczach, ktore maja miejsce w pieknej slonecznej Italii kierowane jest do tych, ktorzy zamierzają sie tam wybrać nie tylko w celach turystycznych. Rozczarowanie, to nieprzyjemne uczucie.
Jeśli ktoś ma wyrobione zdanie na dany temat, to nie musi czytać. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej szuka informacji.
Uważam, że czasy świetności gospodarczej It. mijają, ale jeszcze nie do wszystkich to dotarło.
Jesli już piszemy poważnie ostatnio rozmawialam o gospodarce włoskiej i naprawdę sami włosi zauważają że nie jest najlepiej w ich kraju
wiele wpisow na forum jest po prostu prowokacyjnych a nie zlosliwych czy ociekajacych jadem/jak to jednostki widza, subiektywnie zreszta../W wiekszosci te inteligentniesze wpisy o podwojnym znaczeniu czasem nawet z potrojnym znaczeniem..wystarczy tylko sie otworzyc a nie atakowac ..z nudow
ok zgadzam się, wiemy o tym, nie trzeba czytać forum, wystarczy włączyć tv. nie kwestionuję tego, że Włochy ekonomicznie poleciały, ale wiesz dobrze, że to nie o to chodzi. co ma gospodarka kraju do ludzi, którzy go zamieszkują? przecież to bez sensu ciągle jak mantrę potarzać że Włosi są "be" w każdym calu. A tak nawiasem mówiąc to w którym kraju jest ten wyśniony eden, kosmiczne zarobki, minimalne podatki, rozbudowany socjal, full demokracja , słowem- mleko i miód? wszędzie do wszystkiego trzeba dochodzić ciężką pracą, czy w Polsce ktoś nas po głowie głaszcze?
a czasem o poczwórnym znaczeniu będące jednocześnie trawestacją jeszcze zupełnie innych inteligentniejszych wpisów ;) niestety /pewne jednostki nieotwarte na ten hybrydyczny fenomen forum mają ograniczoną percepcję i tego nie wyłapią, cóż, chyba się do nich zaliczam, ale nie jest mi przykro z tego powodu/ ;D
gospodarka do ludzi ma to:KASA
Ok, ale co z patriotyzmem? Nie lepiej pracować choćby ciężko dla swojego kraju, a nie wyslugiwać sie obcym? Nasz kraj podnosi sie z upadku, a It upada. Ktoremu należy dać swoją energie?
Z każdym dniem jest lepiej. Czekacie na gotowe?
to mam przez to rozumieć, że kryterium wartości człowieka jest jego kasa?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 88

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia