wlosi bija kobiety

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |
Czesc, pewnie juz ten watek gdzies byl rozpoczety, ale moja sytuacja pewnie troszke sie rozni a wiec do czego zmierzam wczoraj bedac na imprezie w towarzystwie mojego chlopaka (wlocha) i mojej kumpeli bawilam sie swietnie do momentu gdy jakis cymbal przechodzil kolo mnie i chycil mnie za dupe:-/(zaznaczam ze ubvrana bylam normalnie bez dekoldu czy w spodniczce, normalne spodnie i normalna bluzka nie rzucajaca sie w oczy)oczywiscie zareagowalam natychmiastowo i spytalam co robi a ten w odwecie oblal mnie piwem wkurzona juz na maksa podeszlam do glaba i go pchnelam lekko i powiedzialam va fan... a koles zamiast no nie wiem glupio sie odezwac rzucil sie na mnie gdzie oberwal po policzku a po chwili czorchal mnie za wlosy oczywiscie po chwili odciagneli debila ode mnie i wyszli z nim na zewnatrz ale gdy minelo doslownie jakies 10 minut koles przechodzil kolo mnie i z duma w oczach powiedzial tylko tyle do zobaczenia na zewntrz ,usmiechnelam sie ironicznie i odpuscilam, ale co z tego gdy postanowilam sie jednak dalej bawic okazalo sie ze koles na wprost mnie zaczal tanczyc i machnal mi reka zeby do niego przyszla:-/ myslalam ze zglupial na maksa a po chwili patrze jak sie juz do nastepnej dobiera. Wiecie nie kazdy jest taki sam i zgadza sie ale to mi wystarczylo i stwierdzam jedno o polakach sie mowi tyle zlych rzeczy ale wedlug mnie uderzenie kobiety przez faceta to jest chyba najgorsze co moze zrobic i dla mnie juz jest nikim. Pewnie sie zastanawiacie dlaczego to pisze, a wiec dlatego ze w Polsce nie przypominam sobie sytuacji gdy facet leje kobiete nie istotne za co wylatuje z hukiem i nie wraca a nawet w niektorych lokalach jest dozywotni zakaz wstepu a tu no coz tolerancja wlochow na takie incydenty chyba jest zbyt przesadna ale coz co kraj to obyczaj!
żadna nowość
Po za tym dziwię się że Twój chłopak Ci o tym nie powiedział
O czym jej miał powiedzieć?:)))
o tym chyba że na dyskotece może zdarzyć się taka sytuacja, ale dla mnie to jest i tak szok że moglo sie coś takiego zdarzyć
No własnie ..O czym miał jej mowic??? Człowieku Ty juz masz obsesję.
Gienio miejscowy z Bolonii powinien znać ten zwyczaj]
voltafaccia, nie sprowokujesz mnie.DDDD
[email] tu na tym forum niektóre oprócz obrażania nic nie potrafią.DDD
Przecież można normalnie bez obrażania wymieniać się poglądami itd
No ale wszystko wiedzące o Włoszech tylko potrafią używać inwektyw
tak tak da się to zauważyć. W szczególości osoby, ktore mają narzeczonych włochów wszystko wiedzą. Ja przechodząc twardą szkole życia we Włoszech nie mogę powiedzieć "znam wlochów i Włochy doskonale" a co dopiero takie osoby hehe
Wybacz Inf, ale pieprzysz, jak potłuczony.
Jednak z drugiej strony muszę przyznać, że z wielką łatwością przychodzi Ci identyfikowanie się mentalne z nastolatkami.:))
Próbuję pisać jak wyglądają Włochy z punktu widzenia Włochów bo oni do końca nie są szczerzy
Gienio swoją inteligencję zachowaj dla siebie, nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem.
Kocham to forum hehe
Jakoś nie rozumiem, jak można nadal mieć ochote na zabawe z rozczorchaną fryzurą, oblana piwem, o dupie nie wspomnę ;)
[email] juz nie jedna osoba przekonała się jakiego słownictwa używa pewna osoba
Która osoba Infusiu, która osoba?:))))
O jakim autorytecie mówisz?
Nie denerwuj się mój drogi, ale........
jak pieprzysz, to pieprzysz....i jest to naprawdę celne i delikatne przecież określenie.:)))
Suonko82 ty chyba nie wiesz o czym mowisz,jesli piszesz ze w Polsce sie cos takiego nie zdaza.Jesli by bylo tak super i kolorowo w naszym kraju to ja bym pracy nie miala wiec lepiej nie wypowiadaj sie na temat na ktory nic nie wiesz albo pierw zasiegnij informacji zanim cos napiszesz.Ja nie bronie Wlochow,bo nie raz widzialam co potrafia,ale tez widzialam dziewczyny(zony) pobite przez swoich chlopakow (mezow)polakow za to,ze akurat jak byli pijani to nie mieli nikogo innego pod reka zeby sie nim wyrzyc :/ A o dyskotekach to juz nie wspomne co sie w niektorych dzieje. Wydaje mi sie z tego co obserwuje na tym forum,ze niektore osoby chca koniecznie wyidealizowac nasz kraj i dobrze,ale nie robcie tego na sile z niektorych stron!

A i nie mam ani nie mialam i nie mam zamiaru miec meza czy narzeczonego Wlocha!!!
Zależy w jakich się przebywa lokalach
No wlasnie zalezy !!! I mysle ze nie tylko zalezy to w Polsce ale rowniesz i we Wloszech wiec nie genaralizujcie!
zgodzę się z tobą w Polsce wchodzą do niektorych dyskotek knajp tez mozna tak oberwać
No skąd! Przecież nie od dziś wiadomo, że w lokalach we Włoszech kobiety na dzień dobry są łapane "za dupę" a w dobie "demokratycznych przemian" podobno nie tylko kobiety.:)))
I uwierz mi ze w Polsce (niestety) tez tak jest,to naprawde wszytko zalezy w jakich miejscach sie przebywa...
Chociaż nigdy do nie nie doszła taka informacja,żeby obcy meżczyzna zaczał bić kobiete i na dodatek żeby go pozniej wpuszczono ponownie. Takie rzeczy to chyba nie w Polsce hehe
To jeszcze malo rzeczy w Polsce widzialas.U nas tez sie wiele rzeczy zmienia na gorsze :/
Zdarzają się w Polsce ale bardzo rzadko
jedna rada; trzeba choodzic do dobrych lokali :)
Tu akurat cie musze rozczarowac bo coraz czesciej,niestety...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie