wlosi bija kobiety

Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna
A na mnie raz pobił Polak, chłopak z osiedla. I co z tego? Jajco.

Nagle się okazuje, że niektóre złe rzeczy które się komuś zdarzają we Włoszech, w Polsce się nie zdarzają.
oj ludzie kochani przeciez tu na kilometr śmierdzi prowokacja. Autor tego pseudo sensacyjnego, nietrzymającego sie kupy watku gdzieś chyba po drodze zapodział jedna z kluczowych postaci, bo niby gdzie na Boga zawieruszył sie chłopak tej nieszczesnicy?! Dlubal w tym czasie w nosie, rozmawial z kolegami o pilce, czy moze popijajac piwo i zagryzając chipsem czekal na dalszy rozwój wydarzeń aaa? A ona rzekomo wyczochrana, wymacana, oblana piwskiem kontynuowala wyborna zabawe?! Hmmm no prawie uwierzylam.
wyjasniajac gdyby nie moj narzeczony i jego przyjeciel pewnie calo by z tego nie wyszla, watek napisalam do tego ze kolesia nie wyprowadzono z lokalu, tylko ochroniarze bez problemu go z powrotem wpuscili, a co do lokali w Polsce chodzilam do takich ze ochrona faktycznie przykladala sie do ochrony klientow.
Zdaje mi sie ze to byl jakis zboczeniec .Co sie w tym poprostu lubuje .
Dla mnie to jest wstyd .
53 ale mnie rozbawilas heheheh
:-)
a gdzie wtdy byl twoj chlopak. 2 sprawa.. w dobrych wloskich lokalach tego goscia by nie wpuscili wiecej.. wiec widac ze nie poszlas do dobrego lokalu. Przyklad.. lokal do ktorego chodzimy z moim chlopakiem- gdyby taka sytuacja sie zdarzyla to ta osoba nie ma prawa wstepu przez min 6 miesiecy. a ochroniarze w ciagu kilku sekund interweniuja..
u ciebie zdarzyl Cie zlapac za tylek..nikt nic nie zrobil,oblac piwem, sempre nic... rzucil sie na ciebie,dalej nic..i jak juz wyciagnal Cie za wlosy to dopiero ktos zainterweniowal?
>>>>zlapac za tylek..nikt nic nie zrobil,oblac piwem, sempre nic... rzucil sie na ciebie,dalej nic..i jak juz wyciagnal Cie za wlosy to dopiero ktos zainterweniowal?
Po czym poznać, że on chce cię skrzywdzić..po rysach twarzy ,zdradzają charakter, w szczegolnosci zdradzają okolice ust i oczu ..opadajace kąciki ust,brwi w środkowej części uniesione do góry..to osoba wiarolomna Z kolei duża odległość brwi od oczu to osoba o uleglym chrakterze. Osoba z twarzą z ustami w kształcie litery U oraz dużymi oczami to osoba godna zaufania.
kurde, moj maz ma prawie zawsze brwi uniesione do gory. Dobrze, ze nie lubi zup to nie ma ryzyka, ze zupa bedzie za slona:))
zapewne w jego przypadku sam nie moze sie nadziwic, ze ma tak wspanialą zone... stąd te uniesione brwi..:D
No mam nadzieje, ze tak jest:))
Temat przeniesiony do archwium.
61-72 z 72
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę