wlosi bija kobiety

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72
Nie prowokuj Gienio bo i tak nie sprowokujesz. DDDD
mi nie bylo dane widzieć takich rzeczy( może sie dzieją akurat kiedy się nie bawię czyli w post hi hi hi )
Mnie bylo dane i to nie raz,ale to nie powod do dumy,raczej smutne jak sie dzisiejsza mlodziez zachowuje...
Infie, jeżeli chcę Cię do czegoś sprowokować, to jedynie do wyrażenia i obrony swojego zdania w dyskusji (dyskusja, jak wiesz, ma taki niewygodny dość element, jak obecność innej osoby, która najczęściej ma inne zdanie).

Spróbuj odpowiedzieć na zarzuty o gadaniu bzdur a nie zasłaniaj się jedynie swoją mantrą o prowokowaniu.:)

Zresztą, po co ja tu język strzępie, eh.:))
Nie twierdze że nie.
Jakby mnie kobieta zlapala za pupe, to bym ja zlapala za... za ... za... za fryzure ;)
Mam pytanie do suonko82 . A jak tamten damski bokser do ciebie sie sadzil , to gdzie byl twoi chlopak ? Nie zareagowal ? Bal sie ? 0_0
No mnie też to dziwi gdzie jej chłopak był
obserwowal bacznie zajscie???
Jeśli byl Wlochem, to w tym czasie mnie lapał za posladek. Jeszcze do dzisiaj czuję ten niebiański, goracy dotyk :DDDD
Jeśli chodzi o obrone swojej dziewczyny czy zony to nie ma co narzekac na włochów
hehehe dobre:-) a tak na serio, jesli nie zareagowal, jak mogl stac obok i patrzec z tepa mina jak ktos obok bije jego dziewczyne?!?! zenada.
insonia, tez tek mysle, wiec tym bardziej mnie to dziwi
insonia, tez tek mysle, wiec tym bardziej mnie to dziwi cale to wydarzenie..
bardzo mu zależało na niej
Faktycznie troche dziwne hehe
kasiakrak80, jacy źli są Ci Polacy.DDD
jeśli chodzi o taki sytuacje w Polsce to owszem zdarzają się ale to raczej w dyskotekach dla 16-17 latków (kiedys miałam 16 lat :))),ale w normalnych knajpach naprawdę cięzko jest spotkać taką sytuacje raczej facet faceta zaczepia ( myśle to o bojce :)) A co do Włoch nie wyobrażam sobie,żeby moj chlopka mąż nie zareagował Raczej by takiego mocno zbił hehe
Ja wiedzialam, ze to prowokacja. Ja wiedzialam :P
bylam raz swiadkiem takiej sytuacji i co mnie zdiwilo ze inni Wlosi zeczeli uspokajac agresywnego Wloch zupelnie po przyjacielsku,zadbali raczej o jego samopoczucie/he he tu sie klania 'gallizm wloski'kogucizm..po naszemu/wiec koguty zadbaly o siebie, wcale nie zwrocily uwagi na wystraszona kurke..koguty poszlu do baru ciagnac z soba szarpiacego sie koguta ktory chcial sie bic..tak tak chcial sie bic zkurka ..wyszedl z nia na solowke/sic!/ na dwor .. to bylo nie do pomyslenia, potraktowal ja jak partnera,jak facet faceta.Na solo..zwatpilam w mezczyzn we Wloszech zupelnie od tamtej pory,naprawde..Jak mozna kobiete,obcokrajowca w ten sposob potraktowac! Przecie to gosc na ziemi wloskiej!A gosc w dom, to Bog w dom!I tenze sam kogut dalej sie krecil i bawil i zaczepial..identyczna sytuacja jak ta opisana na wstepie
przepraszam za literowki
Jak mozna kobiete,obcokrajowca w ten sposob potraktowac! Przecie to gosc na ziemi wloskiej!A gosc w dom, to Bog w dom!

o była tylko straniera :D
To strasznie przykre i za to kobiety kochają wlochów?
tak, wlasnie za to !!! Ja uwielbiam takich brutali :D
to jest chore
ze co ? :D
zenobia3 pamiętasz tą chińską maksymę co przytoczyłem?
wielki strateg Sun Cy nauczał, że pierwszą zasadą na wojnie jest zmylić przeciwnika. Jesteś słaby, udawaj silnego, jesteś silny - słabego, i tak dalej.Ta zasada jest skuteczna na Włochów D
Masz racje mily czlowieku,popieram cie
Można z tą zasadą pójść jeszcze dalej a co!
Jesteś mężczyzną, udawaj kobietę, jesteś kobietą, udawaj mężczyznę.

Oj, będzie się działo.:)))))
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie