Wszystko przeczytałem, tylko nie mam pojęcie, co Ty Magdaleno tak powtarzasz ten toruński motyw, nigdy nie napomknąłem nawet, że jestem jakimś zagorzałym fanem Radia Maryja. Rydzyk ani mi brat ani swat, ja mam poglądy prawicowe(nie będę tłumaczył, co to oznacza) a on jest, hm....."socjalistą pobożnym"
Aha, rozumiem skąd to skojarzenie. Otóż, przykro mi to mówić, ale tak jest, zarówno Ty Magdaleno, jak i tamte dwa bęcwały wasze poglądy na polityczną rzeczywistość czerpiecie z "jedynie słusznych merdiów", takich, jak TVN, wedłóg których, każdy kto nie godzi się na to, żeby nasz kraj podpisywał każdy traktat, nawet najbardziej niekorzystny dla nas, jest moherowym beretem, homofobem i antysemitą.
Wasze ubożuchne poglądy, będące niczym innym, jak wycinkami z gazet, są dwubiegunowe: "dobrzy" euroentuzjaści, przyjmujący bez zmrużenia okiem wszystko, co im się propagandowo wtłacza w łepetyny i cała reszta, czyli ludzie Rydzyka. Reszta świata dla was nie istnieje, jesteście, jak te biedaki z Północnej Korei, którzy sądzą, że cały świat, oprócz nich samych, jest zły.
W jakim wieku jest Twoje maleństwo? Nie chwal się późnym rodzicielstwem, moje jest chyba późniejsze.:)