Podróbki wUE

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
Od biedy mógłby być, tylko jak wytłumaczysz temu jeleniowi, że mu długopis wkładasz? Przecież mu nie powiesz, że jako jeleniowi mu to robisz?:))
byly tez takie napelnione jakas ciecza z plywajacym biednym goralem z ciupaska w srodku :D
Ja wolałem wersję z gołą babą.
albo 30 centrymetrowy z podobizna papieza i lancuszkiem .... ;-) historyczny taki....
"Madrzy ludzie sa niewygodni, bo moga uwazac polecenia za glupie"
i mimo wszystko je wykonywac :) tak z dobroci serca
Albo z nudow:))
nie no chyba az tak to nie :)
..i co? moze jeszcze podspiewywales: A ja kocham gole baby,gole baby do przesady,goła baba to przyjemnosć,gołą babę chcialbym zerżnać..
raczej dla mamooony :P
To teraz pytanie - do czego jeszcze może służyc krzesło ?:)
zalezy komu ..bo np prezydentowi do esbeckiego przesluchiwania:...imie babki!zaPISac!.. pesel..!.. zaPISać!..rozmiar ego!..zaPISać..Pijakowi np do liczenia nog..gosciu sobie sprawdza czy jeszcze moze kielcha walanc..i liczy te nogi...Na pytanie: ile krzeseł ma noga? narabany facet dzielnie o dpowiada:cztery!
albo mozna ocenic poziom trezwosci pytajac w ktorym rzedzie stoi to krzeslo
ja kiedys wsadzilam glowe miedzy szczebelki od oparcia krzesla, cala rodzina miala zagwostke jak mnie z tamtad wyciagnac,bo wlozyc jakos poszlo latwo, ale nie wiedziec czemu w druga strone glowa nie chciala wyjsc, moze jakis opor stanowily uszy czy cus, czyli chcialam zasugerowac, iz ot takie zwykle krzeslo moze zostac wykorzystane do rozwiazywania zagadek, lamiglowek logicznych, cala rodzina moze sie przy tym swietnie bawic, albo mozna wykorzystac na jakims pracowniczym wyjezdzie integracyjnym.
tudzież jako wieszak na ubrania, sztaluga na której wysychają obrazy, podnóżek, podstawka pod laptopa :)
wraca temat,wiec uwaga na lotniskach..Kupiłeś okulary lub torebkę? To może cię zrujnować.Grzywna za podróbkę może przekroczyć 1,2 mln zł!
Turystom, którzy kupią podróbki towarów znanych marek grożą surowe kary. Niebezpieczne jest zwłaszcza kupowanie okularów, torebek, pasków i zegarków.

Z rynkiem podróbek walczą zwłaszcza Francuzi i Włosi. Zapowiadają także karanie nabywców nieautentycznych towarów. We Francji grzywna może wynieść nawet 300 tys. euro, we Włoszech za każde euro wydane na podrobiony towar turysta może zapłacić do 10 tys. euro kary..Celnicy chcą chronić przede wszystkim producentów luksusowych marek takich jak Prada, Gucci czy Fendi. Twierdzą, że większość falsyfikatów sprzedawana jest turystom, którzy traktują je jako wakacyjne pamiątki. http://www.sfora.pl/Kupiles-okulary-lub-torebke-To-moze-cie-zrujnowac-a10630
Mam znajoma ktora wiekszosc swoich rzeczy ma dobrze podrobionych. Okulary,paski torebki kupuje w Neapolu bo tam -jak sama mowi sa lepiej podrabiane i mniej kosztuja.Ja wole miec 1-2 pary dobrych okularow,ktore mnie beda chronily niz jakas tam podrobke:/
dokladnie okulary sa po to zeby chronily oczy i warto zainwestowac w dobre,!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Brak wkładu własnego