moze ktos mi pomoze

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 123
ten nasz infus to ma jednak wybujala fantazje :D
Diagnoza: schizofrenia paranoidalna - podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń (najczęściej prześladowczych, wielkościowych, urojeń odsłonięcia i oddziaływania zewnętrznego, urojeń nasyłania i wykradania myśli, ksobnych, czasem także urojeń zdrady, pochodzenia, hipochondrycznych) oraz niekiedy nasilonymi halucynacjami (najczęściej słuchowymi, praktycznie nigdy wzrokowymi). Częstokroć urojenia przybierają tak skomplikowaną formę, iż stają się zrozumiałe tylko i wyłącznie dla chorego.
eee, podobno oni po szwajcarsku gadają.
już jestem spokojna :)
walnę kielon nalewki, mam z wisni :) pycha
sorry...wspolczuje dziewczynie,
popelnila blad,placi za konsekwencje i i i ...miala odwage prosic ludzi o pomoc ,rade...

a wy jej wymyslacie....
czy robicie wszystko idealnie,"nieblondynkowo",inteligentnie i wachowo???'
myle sie czesto ,ale nie uwazam sie przez to za glupia i chcialabym miec taka odwage jak gosia ,by prosic o pomoc tam ,gdzie hieny grasuja....
..heheh az mi sie piwo wylalo..chyba ktos sie na mnie gapil..heheh
zal mi was wszystkich ide sie napis wina, wasze zdrowie :D
Mulino,schizofrenie maniakalno-paranoidalna miała piszaca na fiolecie pewna rzekoma studentka medycyny z Warszawki,Rahma.Ona wszędzie i w kazdym z forumowiczów widziała przesladowcę.A nasz infus to taki nieszkodliwy psychopata,co wskakuje jak goły zajac w pokrzywy
ale przepraszam,jak jej mozna pomóc???
Może Ty masz jakąś rade,chętnie poczytam.
cholercia,jedna pije nalewkę,inny piwo,inny idzie na wino.I nikt się nie podzieli ze spocona diablicą.
Małgosi nie ublizamy,po prostu dyskutujemy nad naiwnoscia.Poza tym też mam wrazenie,ze dziewczyna ma bujna wyobraxnie
bujna wyobraznia namietnej nastolatki?
.nie pije..wylalo sie...
ja pije campari sode , mam jesze 2 buteleczki schlodzone,chcesz???
dodaje un po' proseco -wysmienite!!!!!!!!!!!!!
to kara za niepodzielenie sie
nalewaj
...ee..wyslalam mlodego po browca..
i widzicie jak sie miło robi?Mam ochote na sernik.kto ma?
..nie bo jek czytam takie glupoty to piwo sie warzy..hehehe
mam tylko PANETONE z Eurospin....
ee tam nieszkodliwy psychopata... on ma rozdowjenie jazni, wciela sie srednio co dugi dzien w inna osobe , to wymaga leczenia i mocnych prochow!!!
..kurde sernika nie jadlam od lat..ale za tydzien jestem w pl..brachol mi upiecze..heheh
to juz z rok temu stwierdziłam.Ale przynajmniej jest wesoło.
mam jeszcze 5 litrow NOVELLO
..i wlasnie leci ce posta per te..zaczne naprawde wycccccc..chce ciasto!!!!!!!
ech tez mi rozrywka..to juz lepiej bawie sie sama w swoim towarzystwie
przeaczytajcie wstep wpisu..dziewczyna pisze o historii swego zycia..a jak sie konczy???na SERNIKU.hehhehehe
jaki moral z tego???
musi zrobic ciasto..hehehhe
Ale jo nie bede, ale jo nie bede....
Mam z mulino uklad. Jak jak ona wchodzi, to ja wychodze.
papapa, do nastepnego przedwejścia mulino.
jesteście okropni! dziewczynie zawalił się świat na głowe a wy tu o pierdolach gadacie!!! basta!! mieliśmy doradzić czy ma jakieś szanse w jej sprawie a nie o serniku gadać!!! wrrr......
moim zdaniem to powinnaś iść z tym zdjęciem i dać znać włoskiej policji że to jest oszust i tyle. Nic więcej zrobić się raczej nie da. A na drugi raz nie bądź taka łatowierna.... W dzisiejszych czasach nie można ufać wszystkim ludziom...
ale nie wiem w czym masz problem,przeciez milion razy ludzie radzili jej że powinna to zgłosić,ale ona jest nie reformowalna.....i ciąz zapodaje kolejne kwasy typu rozmowa z żona itd....wiec co można jeszcze zrobić???
A kolejną sprawą jest wspołczucie.....czego mamy wspołczuć?
...co mozna jeszcze zrobic?????????
..dac jej przepis na sernik...
hehehehhe
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 123

Zostaw uwagę