Dove sei Kaczuszka?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 78
poprzednia |
Czy ktoś mógłby dostarczyć mi informacji o miejscu przebywania Kaczuszki??

A może sama Kaczuszka się odezwie?
ja nie wiem.szukam"sorcino" i "prawie".muszę z nimi trochę podyskutować ale oni mnie unikają skutecznie.hej chłopaki!gdzie jesteście?
jeśli chodzi o "prawie" to też jakaś dziwna cisza...

a ja usilnie poszukuje Kaczuszki....
Znalazłam "prawie"!!!!...i zgubiłam:(....nie chciał mnie przytulić:(

:)
bo to burak.ciągle je cebulę więc się lepiej do tego...(brak mi słów)nie przytulaj.
potrzebowałam się przytulić do kogos....nikt więcej się nie zaoferował:):(.... może powinnam to przemyśleć?:)
moze nikt mnie nie lubi i dlatego taki mały odzew na te przytulanie:):):):)
jak chcesz to ja Cie przytule :)
ooo dziekuje:):):noc co prawda ukoiła chwilowy smętny nastrój ale przytulanie przyda się na przyszłosć:):)
jak cos to wal jak w dym :)) ja jestem na tak, bo ostatnimi czasy cierpie na braki czułości :D
ja jakoś też na NADMIAR czułości ostatnio nie narzekam.....:):)

jakaś niedopieszczona jestem cz co?
będę pamiętać o Twojej ofercie pomocy:)
mam pewne obawy/podejrzenia....ZATŁUKLI MI KACZUSZKĘ!!!!!.....na pacztet albo czarninę....
Niech ktoś zaprzeczy!!!
To już nie przelewki....zatłukli mi Kaczkę....oskubali do reszty, nóżki włożyli w garaletę a łepek rzucili psom na pożarcie...nawet dziób nie został!!!!
Już nie tknę nidgy kaczki....!!!
O nie... kaczka od dwóch dni nie daje znaku życia :( Sądzisz że faktycznie taki miała koniec?
pogarneli ją na pasztet?
Ch....a !!! Czy ja jestem ślepa?!?!?! Czy też i tego nie ma w powiadomieniach!!!
Ręce opadają.... w innym wątku z tej beczki mój "wpis" się pokazał w powiadomieniach...
favola100..nie jesteœ "œlepa"...ja to mam notorycznie...w przypadku wštków w których zbiorę głos (przypadek?) brak jej odzwierciedlenia w powiadomieniach!!!!!!!!!!!!!!!
zaczyna mnie to wkur....bo często moje posty pozostajš niezauważone a ja lubię bzwracać na siebie uwagę (żart) a Kaczkę napewno zamordowano!!!!!!!...jak znajdę zabójce to wypatroszę!!!!
sorki za błędy...i wogóle te krateczki to nie ja zrobiłam...czyje że i mnie spotka los kaczki...ktoś już przygotowuje sobie grunt pod to morderstwo....
piszę i brak powiadomienia w ostatnich wpisach...czyli tak jakby mnie tu już nie było....a potem zniknę w tajemniczych okolicznościach i cisza zostanie jak po kaczce!...pamiętajcie sama dobrowolnie stad nie odeszłam! (jakby co)
Stoją dwie dziewczynki przy oknie, jedna zła i jedna dobra i plują na przechodniów, dobra trafiła 5 razy,a zła 3... dobro zawsze wygrywa!
pop103....mam doszukać się ukrytego sensu? czy to było tak na rozluźnienie?
(nerw mi sie właczył)
pop tzn pawian o pupie czerwonej..jak go widzisz krzycz czesc Inf!
Powiedz mi Favola100 czy dobrze zauważyłam....jak robiłaś wpisy w ten wątek i watek Madzi to nie pojawiało się do w powiadomieniach ale w innych wątkach twoje wpisy były widoczne?
ok..już widzę że problem dotyczy tylko tych dwóch wątków....w innych moje wpisy są widocznie...hmmm wiec nie powinnam odbierać tego personalnie:)....przepraszam za fatygę Twojej osoby:)
Sette di Nove....dzięki za instrukcje, ja chyba jeszcze nie załapałam jak go odróżnić...dasz mi wskazówki?
jedyne co wiem na stan obceny to to że chłopak zna wszystkie języki swiata:):)
jak pieprzy od rzeczy i widzisz ze to.. facet...zreszta ma 'gaiomanie'...zmienia nicki po 2 x dziennie...czyli taki co ma po pare wpisow,/krotkich/ kontroluj w profilach.. bąka po pare slow ledwo, z trudem od siebie cos skleci..hehe najczesciej dziala: kopiuj wklej wyslij..pawian z czerwona dupa tez to potrafi..
przepis na znikniecie z http://www.forbes.com/2008/03/06/disappear-online-facebook-tech-personal-cx_ag_0307disappear.htmlsieci:
o dziękuje za wskazówki....przydadzą się...:)
aagnese wczoraj miałam ciężki dzień i dość szybko pożegnałam forum.Z wpisami było tak jak, zauważyłaś.Wątek inki był widoczny do pewnego momentu,a póżniej nagle sie "ulotnił" z powiadomień.W pierwszym momencie podejrzewałam że mój komp stanął dęba.Dopiero jak zniknęły wpisy stało się dla mnie jasne,że ktoś maczał w tym palce.Wczoraj to samo stało sie z wątkiem Madzi- zniknął z powiadomień.Te wszystkie wątki są w dziale "Inne".Na próbę w wątku muzycznym puściłam krzywą gębę i to się pojawiło w powiadomieniach.Zobaczymy co będzie dziś.Miłego dzionka :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 78
poprzednia |