sette di nove :) wiesz.. ja bym Ci dala ten jego mail, ale sie boje, ze mu cos napiszesz! Wtedy to juz lipa.. Zero szans na potencjalny sex :) Tak to chociaz mam nad czym myslec. Eh, zostawcie tego nigeryjczyka, ja nawet nie pamietam jego imienia... :) a czy nazywam kogos pustakiem.. UNDSKYLD :) ja sobie lubie robic jajca ludzie, bawcie sie i zyjcie happy :) zycie jest za krotkie zeby tak sie tym przejmowac "Vivi e lascia Vivere" e tam, bedzie cos z makaroniarzem, to bedzie :) bedzie fajnie? to bedzie wiecej, nie bedzie fajnie? to niech spada do Wloch piec bulki. Ja tu mam za duzo spraw na glowie, a Wy od razu mi tu porady sercowe.. hahahaha jest sexy, to fakt.. ale zeby od razu sie rozczulac, facet jak kazdy inny. Ja chcialam tylko zasiegnac informacji, jak tam oni sobie zyja te italiano. Bo tak sobie mysle... ze w wieku 42 lat, to chyba zone juz powinien miec :) ale z drugiej strony, jakby zona zobaczyla jego zdjecia na necie i to, ze ma tam napisane SINGLE.. to chyba by nie mial kolorowo, niech mi nikt nie mowi, ze wloszki sa milutkie i potulne :) ja jestem mila, ale jakbym miala faceta i by taki profil sobie strzelil, to bym mu w pysk dala :) za klamstwo i jeszcze raz w pysk za odwage, zeby za bardzo mu sie w glowce nie przewrocilo :)