no tak.. to juz pewnie bylo :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 127
O NIE!!! dziewczyny, Wy myslicie, ze ja jestem ten dziwak? Ja Was blagam... Tylko nie ten pusstostan :( podalam maila powyzej! to ja Iwona :) haahahhaha
to ciekawe, ze po dwoch dniach istnienia na forum, wiesz, ze dziwak, to pustostan.
No tak myslimy :))
A moze ja jestem zwyklym pustakiem :).Ostanio na forum ktos powiedzial przez pomylke do mnie dziwka.I tez to mi pasowalo :).
Acha jeszcze jedno niech Tobie nie posyla misiow PANDA bo sa pod scisla ochrona.
Dziwak błagam Cię ogranij się chłopie;)

W wypowiedziach "autorki" trąci Twoim sposobem wyrażania siebie...Twoja natura wiecznie "zadowolonego chłopca" przebija się przez litereki naszej "autorki"...

zabawne to nawet i takie Twoje;)
Czekajcie jak Wasza nowa kolezanka zacznie do Was strzelac z karabinu na dowòd tego ze Ona niechodzi ciuchach firmowych adidas dziwak trzy paski.
Ciekawe jakie bedzie miala alibi i dowody na brak kontaktòw z dziwak bin ladenem.
;)
czasem mam wrażenie, że mówisz od rzeczy;)
ale nie przejmuj się to świadczy tylko na Twoją korzyść;)
Iwonko a coz twoim Nigeryjczykiem z ub roku?.. pisalas o nim tu z data (2[tel]:55:25) http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=514
Czasem mam wrazenie dziewczyny ze wam zalezy zeby sie zatluc wlasnymi myslami.
Troche luzu dajcie sobie a znajdzie sie napewno miejsce na fantazje,wyglupy i smiechy.
Czasami odnosze wrazenie ze tu sa ludzie troche okaleczeni przez cos tam.
Ale bedzie dobrze
dobrze Iwonko, ze podalas mail hehehee.. jak Monia w pogoda w Tarm? http://en.wikipedia.org/wiki/Tarm a Fiacik jak sie sprawuje czy juz na zlom poszedl?..Do menopausy ci jeszcze cwierc wieku ...A Wlochowi nie wierz..oni wszyscy pisza ,ze im sie snimy..klamia jak najeci....tak jakos uroczo klamia..ale skoro chcesz sluchac uroczych klamstewek to twoja broszka nie moja.. Widzisz Italo Dziwak uratowalam ci skore!:D
...'dajcie sobie a znajdzie sie napewno miejsce na fantazje,wyglupy i smiechy.'.taaa... ale tu admin z wilgotna sciera lata i czysci/kasuje co mu nie pasi..tu nie da sie :D
Sette jak ty to wszystko szpiegujesz.
Pelne uznanie.
Powinnas zwalczac wszystkich co sa pelikanami i lykaja co popadnie.
no i juz widzicie? hahaha nigeryjczyk mi sie znudzil :) a zreszta to bylo rok temu i krotko :) no, to jak juz wiecie, ze jestem ONA, nie ten dziwak, czy dziwka.. To mozecie odetchnac z ulga :) Jaki fiat? w zyciu fiata bym nie kupila!! Czlowieku.. aHa, skad wiem, ze dziwak to pustostan? no sorry, ludzie wytarczy spojrzec, nie trzeba byc super detektywem :) Wloch- w sumie, podoba mi sie bardzo, ale nie zebym od razu rozpaczala za nim :) bo faceci to dziwki, a czasem dziwaki... Dziwak? skoro juz mamy tyle wspolnego, to moze jakas kawka na glownej Kopehadze? sette di nuove, a Ty kapusta jeses :)i nie wolno czyichs danych podawac na forum :)
Kawe lubie ale czy nie bedziemy robic brzydkich rzeczy ?
Bo sie boje tego
no co? no co?..podala mail..ale to podpucha Aagnesee..jakby nieona to by mi na mysl nie przyszlo..Ale zato sytuacja jest kalrowna..bo raz, ze to nie dziwak..dwa, ze dziewczyna lubi facetow..trzy,ze dziewczyna jest z testosteronem/z jajami/sposb pisania podobny do Dziwaka?..ty Dziwak jaja to masz?
jakich danych?sama mail podalas a ja tylko... wikipedie...nie di nuove ...a 7z9 ..jarzysz?
No pewnie ze mam jaja dwa slownie.Wiecej kura nie dala :)
Sette...zawsze do usług:)

Dalej mi tu cos nie pasi ale skoro sprawa się wyjaśniła do już mi lepiej;):)

A tak swoją drogą Iwonko ta Twoja lekkość wypowiedzi, ten Twój pocieszny stan...
gdyby nie fakt, że pzreciwieństwa się przyciągają powiedziałabym, że z Dziwakiem dobrana z Was para by była;)
taaa Dania i Anglia sa dosc blisko :D oj chyba mozecie np w Amsterdamie w jakims coffee shopie sie spotkacie w koncu.....na kawie!
a tak swoją drogą...Iwono...kogoś od pustaków wyzywać?!
a dajciezjej spokoj..dziewczyna po przejsciach zNigeryjczykiem../mam sasiadow zreszta z Nig./teraz Wloch ja atakuje z prawa i lewa,to sobie dala sfogo..na kims nieznanym heheheh..Ivona daj mi mail tego Wlocha ja go zaraz 'przeswietle'..hehehe..pojde pod dom,oblukam..czy uczciwy czy pustak..wg mnie pustak to taki co nic nie ma, golas..A wg ciebie'pustak' to kto?..ja patrze na 'kieszen' a ty na 'czaszke'?Aby stwierdzic stan kieszeni to trzeba dobrze patrzec, aby poznac czlowieka to trzeba z nim beczke soli zjeśc..albo kawe sie napic :D w coffee shopie ..tak hop siup to nie da rady...5 minutowy speed dating nic nie powie o czlowieku..latwo o zludzenie a i bratnia dusze mozna przegapic
sette di nove :) wiesz.. ja bym Ci dala ten jego mail, ale sie boje, ze mu cos napiszesz! Wtedy to juz lipa.. Zero szans na potencjalny sex :) Tak to chociaz mam nad czym myslec. Eh, zostawcie tego nigeryjczyka, ja nawet nie pamietam jego imienia... :) a czy nazywam kogos pustakiem.. UNDSKYLD :) ja sobie lubie robic jajca ludzie, bawcie sie i zyjcie happy :) zycie jest za krotkie zeby tak sie tym przejmowac "Vivi e lascia Vivere" e tam, bedzie cos z makaroniarzem, to bedzie :) bedzie fajnie? to bedzie wiecej, nie bedzie fajnie? to niech spada do Wloch piec bulki. Ja tu mam za duzo spraw na glowie, a Wy od razu mi tu porady sercowe.. hahahaha jest sexy, to fakt.. ale zeby od razu sie rozczulac, facet jak kazdy inny. Ja chcialam tylko zasiegnac informacji, jak tam oni sobie zyja te italiano. Bo tak sobie mysle... ze w wieku 42 lat, to chyba zone juz powinien miec :) ale z drugiej strony, jakby zona zobaczyla jego zdjecia na necie i to, ze ma tam napisane SINGLE.. to chyba by nie mial kolorowo, niech mi nikt nie mowi, ze wloszki sa milutkie i potulne :) ja jestem mila, ale jakbym miala faceta i by taki profil sobie strzelil, to bym mu w pysk dala :) za klamstwo i jeszcze raz w pysk za odwage, zeby za bardzo mu sie w glowce nie przewrocilo :)
o kurcze, zapomnialam dodac :) u faceta zwracam uwage na iloraz inteligencji,zeby byl usmiechnety, mily i zeby pasowal mi we wszystkim. Bo jest tak, ze wloch mi sie podoba, na zdjeciach i w gadce aha i w pisaniu.. ale jak go spotkam, to moze mi sie przestac podobac. Jakis gest, zachowanie, albo nawet zapach.. i juz jest lipa. Wy o tym dobrze wiecie dzewczyny, ze tak jest. I co tam kasa? mi niczego nie brakuje i to najwazniejsze! dla mnie, to moj maz nie musi pracowac w ogole :) Dziwak... co Ty na to? przebijesz oferte? hehehe no.. ilu tu macie facetow na forum? ahahahaha meza szukam :)
A ja chcialbym poznac fajna kumpele do wszystkiego.
Zona nie jestem zainteresowany.
Z nia trzeba sie widziec codziennie,a z fajna dziewczyna kumplem umawiac na spotkania.Co jest sama przyjemnoscia.
no tak cały Dziwak;)
zdziwiłabym się jakby było inaczej;)
Nie wiedzac jeszcze o Nigerczyku napisalam: "Nie masz ty tam pod reka jakiegos kolorowego..."
Jakis wieszcz czy profet jestem:)))
hehehe... Tak panowie żonaci w "kryzysie wieku średniego" zamieszczają swoje oferty tu i tam:D Luźna znajomość, miłe spędzanie czasu:P
Bo to sama przyjemnosc:) Jak napisal Dziwak!
Tak, tak:) Na nic więcej już nie mogą się porwać:) Próbują ratować swoje chłopięce marzenia:D
Nie jestem zonaty i nie przechodze zadnego okresu paniki.Zakonczylem niedawno swoj zwiazek z dziewczyna.I jestem zadowolony.Wole poprostu fajna kolezanka teraz i na potem tez.
Przysiegam na wszystkie misie :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 127