no tak.. to juz pewnie bylo :)

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 127
Dziwak..na panterkę:)

cholera oplułam ekran przez Ciebie Dziwak:):):):D
Ale czasem piszesz jak zrozpaczony a nie zadowolony:)
Zwiala Ci z Wlochem i dlatego zawdzieczamy twa osobe na wloskim forum:)
Napisz jaka byla, nosila tipsy:))))
Jak co to odrazu mowie ze tylko zartem to pisze, ale wiedziec bym chciala:)
Pomalu ale ostro mozna Ci juz Dzwaku portret psychologiczny rabnac:)
Ojjj, uważaj Dziwaku, bo jak zaczniemy dzwonić do Ciebie, to życia Ci nie starczy:) A my wszystkie fajne koleżanki jesteśmy:)))
Magda Ty też się w to bawisz? Intrygujące zajęcie nie powiem;)
Nie, to ja odeszlem.Mam nogi tez przeciez :)
Ogladalyscie film BORAT on tam w pewnym momencie opisywal swoja zone jaka byla i jaka sie stala.I po tym tak zlym doswiadczeniu chcial kupic auto z dobra gwarancja na jego jakosc i niezawodnosc.
To moja odpowiedz.
ja sobie wypraszam..ja NIE fajna jestem...DZIWAK POTWIERDŹ NATYCHMIAST!;):)
Naprawde fajne:)
No to sie zabawie i oto ma pierwsza analiza:
Dziwaka rzucila pusta, danna tipsiara co to w solarium sie opalala.
I tak go zranila ze teraz dziwak uprawia proiekcje i w tipsach, misiach i lampach w solarium same zlo widzi:))
Chroni swe serce zeby juz nigdy nie bylo zranione i postanawia spedzic zycie w celibacie. Ale zeby reka czasami odpoczela chce sie spotykac na same przyjemnosci:))
Dziwak JESTES SUPER, ale uwazaj bo masz sklonnosci "kochasia":)
Wszystkie dziewczyny sa ladne i fajne.
A ja bede musial zalozyc prenumerate na kolorowy tygodnik - Kup nowe lòzko :)
Ty to Agnieszka, to w ogole najfajniejsza jestes, ale dla Dziwaka za sprytna:)))
Dziwak!! Blaga wpisz sie na mym temacie o milosci.
Jak przeczytam czym dla ciebie jest milosc to ci wiecej nawytykam:)))
Madziu:):):)...rozwaliłąś mnie:)

Moja ocena sytuacji/zycia Dziwaka:

Dziwak pozwolił sobie w dawnych czasach na miłość...był nawet szczęśliwy :)...laska raczej nie tipsiara, naturlanie łądna, miła i o dziwo inteligentna...wszystko łądnie pięknie aż tu pewnego razu zwiała mu spad nosa...czar prysł..uciekłą nie wiadomo gdzie i nie wiadomo z kim...czas mijał Dziwak szukał kolejnej choć trochę podobenj to tej co była mu "ideałęm" i szybko się zorientował, że światem rządzą tipsiary, blondynki, miłośniczki soloarium i inne...
i tak mu zostało..w pogoni za marzeniami:)
Co wy,niemam zachamowan psychicznych.A na jednej kobiecie sie nie konczy swiat.
Dlatego sie podejmuje kolejna probe.Idzie sie na impreze i zaczyna sie ponownie-taniec pingwina na szkle :)
ale Dziwak słońe..nei pzrejmaj się tak...jak dobrze się rozejrzysz to zauważysz, że pełno jest takich fajnych babek...że możesz z taką pospacerować milcząc i się nie nudzić;),że kawa parzona pzrez nią lepiej smakuje...a że czasem tipsy sobie przykleji...Dziwak ale każdy ma jakieś swoje;)
Agnieszka:))))
Przebilas mnie o glowe!!!
Twoja biografia Dziwaka wygrala:)
Ale poczekam jeszcze na wpisy o milosci, lecz mysle ze sie nie doczekam bo to jednak dla Dzwaka temat co mu traume zyciowa przypomina:)
Dziwaku Dziwaku...poczytałam Twoje posty:) Jestem za, a nawet przeciw:) Już więcej złego słowa nie napiszę;) Te dwie niezmordowane dotrzymają towarzystwa:D
To moze problem tkwi jednak w tym ze ci dynda, skoro mowisz ze to nie sprawa psychiki:) Tu to ani ja ani Agniszka nic nie mozemy zrobic:)
Moje panie wychodze,bo sa pokazy sztucznych ogni.
Papapa
Do nastepnego razu
cholera a jak mi mama mówiła, abym na psychologię szła to ją wyśmiałam:(
takie życie...człwiek nigdy nie wie co mu pisane jest;)
Madziu podejrzewam, że jak mu dynta to się prędzej czy później znajdzie taka co naprawi ten stan:)

Wystraszył się albo poczuł osaczenie...

Kolejna teoria...

Uciekł bo lubi sobie popatzreć w niego albo;) nie zniósł presji wrednych bab:) a przeszłość zbyt boli...

w tym momencie zachwycam się nad swoją nieposkromioną wyobraźnią;)
cholera "popatrzeć w niebo" miało być:)
Nie da sie ukryc masz ty talent do psychologii :)
oj Madziu, Madziu jakbym jednak otworzyła kiedyś otworzyła gabinet to koniecznie muszę mieć Cię w swojej kadrze...i Twoje tipsy nie będą stanowić żadnego problemu;)
Ten pokaz sztucznych ogni, to chyba hinduskie święto 'diwali',jakoś teraz obchodzone... a w Anglii jest Hindusów ile wlezie..
:)
Ivona co ja bym mumogla napisac??..wiesz z twego wpisu juz widac watpliwosc i domysł ..ze Wloch leci na kazda jedna..No bo tak jest ,masz racje tylko prosze nie daj sie wmanewrowac..Wlosi w sieci to mysliwi ktorzy wychodza na polowanie dlaczego plec zenska nie jest sobie w stanie tego uswiadomic/pisze do wszystkich co poznaja facetow w sieci/ posługują się gotowcami z internetu, żeby oczarować niedocenianą i znudzoną życiem kobietę/dziewczyne..'Ofiara'/rybka zlowiona w sieci/ całkowicie się oddaje KAWALKADZIE BAJECZNYCH WLOSKICH SLOW a ta zaraz mysli, ze jest wyjatkowa bo wybral wlasnie ja/ w rzeczywistosci TRAFIL..ZLOWIL/ bo pisze wlasnie z nia..to blad..Moze tak mysli ..LUDZI sie, ze facet zyje na pustyni? i wokol nie ma kobiet?..to chore nie pomyslec ..ze facet w sieci jest dla rozrywki!..I tak traktowac sprawe..net to wirtualne postacie .. łowisko...matrix.. – Kurcze niemilo jest byc 'zlowiona w siec' Badz twarda!
Ty to napewno masz wiele racji, ale piszesz na jedno kopyto wszystko.
Czyli przynudzasz:)
Wiemy wszystkie juz ze "oni tacy sa" i umiemy to sprytnie spozytkowac tak zeby cnota na uszczerbku nie stracila:) A te co nie umieja to i tak sie nie naucza!Na cudzych (Twych?) bledach malo kto sie uczy.
Pewne dary ma sie wrodzone!
Wiec nie martw sie tak:)))
eh, co tam... :) pisze z nim sobie, codzien teraz, ale to nie znaczy, ze od razu zakochana jestem i szcczesliwa, ze zemna pisze (mam wielu znajomych, kobiety i mezczyzn) tak jak juz pisalam, chcialam sie czegos dowiedziec.. mniej wiecej :) ale nie mozna generalizowac. Moze on jest wporzadku, a moze jest h.. To sie okaze, albo nie... :) Umowilam sie z nim na spotkanie :) i to ja jade do Udine!! mam pokoj oczywiscie w hotelu :) tanio tam jest, a jeszcze jak zabukowalam teraz :) Zobacze jego ryj, obadam sytuacje :) ale to dopiero w wakacje jak urlop dostane, do tego czasu moge przestac z nim pisac :) Pozdrawiam
Iwonka ale chuj piszę się przez "ch":)
dyskutowalabym,ja z wsze pisze samo H http://www.sjp.pl/co/huj
z laciny ..hui znaczy twoj A logiczne ze to 'ON' go ma, a nie ja :D
Sette bo jeszcze nie przekonasz..zwłaszcza Twoim ostatnim zdaniem
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 127