No niestety kara musi być. Głowę popiołem posypałeś sam :)) a odemnie masz nakaz włożenia włosienicy na calutką noc, na gołe ciało. Rano będziesz zrehabilitowany :)
A na poważnie ... i ja ją broniłam, tłumaczyłam sobie że jest zagubiona, może ktoś ją zranił, może coś się stało że nie umie nawiązać normalnych relacji z ludźmi. Bo nie sztuka komuś przypiąć łatkę "tego złego", sztuką jest znaleźć dobro w każdym.
Próbowałam ....i też wymiękłam.
Rozumiem że ktoś jest pyskaty...sama taka jestem. Rozumiem że ktoś nie daje sobie w kaszę dmuchać ... tez w moją dmucham sama. Bardzo cenię sobie że ktoś ma własne zdanie nawet wbrew wszystkim ( to cenię w Tobie Chakotay) i zdawało mi się że ona takowe ma .... ja swojego też bronię za wszelką cenę.
Ale nie rozumiem chamstwa, niepotrzebnych kłamstw, ubliżania i poniżania.
Nierozumiem opowiadania urojonych bajek o sobie. PO CO DO CHOLERY????
Gdy zaczęłam udzielać się na tym forum , nieraz usłyszałam że jestem agresywna. Nic podobnego. NIc bardziej mylnego. JA poprostu w zdecydowany sposób wyrażam swoje zdanie.
To nie ma nic wspólnego z agresją.
A jak z kimś się "zetnę" ...za moment nie pamiętam ...bo po co pamiętać to co złe?
ale do brzegu .... JA nie wierzę że to forum przetrwa. Są różne trolle. Na każdym forum się zdarzają, ale ona to taki troll monstrum ktróry rozpier..... to forum dokładne wiele lat temu i do dnia dzisiejszego to robi. Niepozwoli aby cokolwiek dobrego tu się działo . NAwet jak bardzo mądra i życzliwa ludziom dee się wypowiada Sette wrzuca swoje 3 grosze BO JEJ NICK MUSI BYĆ NA WIERZCHU ! Jej pier ....... i sprawach które mi wytoczy jest tak żenujące że już niżej dna sięgnąć nie można.
A badante pijące na ławkach też są ludźmi droga Sette !! biednymi, zagubinymi w życiu kobietami które w chwili stresu sięgnęły po alkohol i to był ich błąd. Alkohol pity w stresie uzależnia wielokrotnie szybciej niż pity w normalnych sytuacjach. NIe mówię o kobietach które piją czy to w PL czy w IT.
Mówię o tych które rozpiły się tutaj.
Mówię o badante z których kpisz i drwisz. Kobiety które przyjechały aby zapobiec tragediom finansowym w PL i tu nie mogąc poradzić sobie z emocjami, stresem, zaczęły pić.
Ja jestem zbyt silna aby sięgać po tego typu używki, ale doskonale rozumiem że za wieloma pijącymi na łąwce badante, stoi ich wielka tragedia, ogromny dramat.
Więc nie kpij i nie drwij z ludzi bo fortuna kołem się toczy.
Uczynione dobro wraca podwójnie ...zło zwiększone dziesięciokrotnie do Ciebie powróci.
Jesteś tak bardzo ośmieszona i wydrwiona na tym forum że tym biednym, pijącym na ławce badante do pięt nie dorastasz .....
POzdrawiam wszystkich.... komu kiedykolwiek "dopiekłam" przepraszam ... to co tu się dzieje to jakieś jedno wielkie nieporozumienie ...
Ufffff... musiałam ...
M