Wiem, ze juz kasia_z_milano do Ciebie w tej sprawie pisala, ale tez zwracam sie z podobna prosba (do tego publicznie:-)), bo nasze forum ostatnio przeistoczylo sie w cos, czym byc nie powinno. Wiem, ze nie znasz wloskiego, dlatego przetlumaczylam (z gory przepraszam za jakosc tlumaczen, ale spieszylam sie i nie dbalam o stylistyke) kilka postow uzytkownika, ktory jest sprawca calego zamieszania [email] Pochodza one tylko z ostatniego zalozonego przez niego watku, nie mialam ochoty czytac jego wyzwisk z watkow zakladanych od pazdziernika 2005... pomijam juz fakt, ze wkleja tez reklame swojego sklepu internetowego...
1) Puttane come te ce ne posso avere quante ne voglio ,stupida - Takich dziwek jak ty moge miec na peczki, debilko
2)e poi se non aveste il nostro cibo e la nostra arte
sareste a mangiare nella spazzatura - Poza tym gdybyscie nie mieli naszego jedzenia i naszej sztuki, jedlibyscie ze smietnika
3) ma dovete morire
intelligenti ???
ma dove ??
forse nei cartoni animati !
io italiane ce ne posso avere quante ne voglio ,ma solo che non mi piace la mentalita',ma tu non ci potevi arrivare....he he he he
per arrivare a essere come noi dovete attendere
4 o 5 secoli se va bene
idiota - Zdychajcie
Inteligentni??? Gdzie?? Chyba w kreskowkach!
Ja moge miec tyle Wloszek ile chce, tylko ze nie podoba mi sie ich mentalnosc, ale ty do tego nigdy bys nie doszla… he he he he
Zeby nas dogonic musicie poczekac co najmiej 4 lub 5 wiekow
Idiotka
4) siete voi che siete stupidi e siete sempre voi che mi avete dato addosso dall''inizio alla fine e io non ho mai cercato polemiche e litigi .
siete voi che le cercate, e io giustamente mi sono sempre difeso .
da persone ignoranti e stupide ,e voglio sperare che al di fuori del forum non siano come voi ,perche' altrimenti e' la fine.
Tutto il vostro nazionalismo ficcatevelo nel culo,nella storia contate meno del 2 di picche,avete prodotto solo chopin e i papa woytila,
state zitti ! Muti e sedetevi tranquilli e non parlate nemmeno.
vi abbiamo costruito le seggiole sotto il culo a voi e a quei morti di fame dei russi,
e avete ancora il coraggio di fare i duri ?
confronto alla nostra storia dovete nascondervi,siete come un granello di sabbia sulla spiaggia,coglioni.
e vi permettete ancora di isultare un italiano che mette annunci,per trovare una tipa ? fate pena e schifo,
cosa fai stupida, prova a darmi una mazzata ,che ti fuoco,idiota.
gente stupida,siete moderni da poco piu' di 20 anni ,ma per favore va...
To wy jestescie glupi i to zawsze wy na mnie naskakiwaliscie, od poczatku do konca, a ja nigdy nie szukalem polemik czy klotni. To wy ich szukacie, a ja slusznie zawsze sie bronilem.
Jako ignoranci i idioci, i mam nadzieje, ze poza tym forum osoby nie sa takie jak wy, bo w przeciwnym wypadku to jest koniec.
Caly ten wasz nacjonalizm wsadzcie sobie w dupe, w historii [swiata] liczycie sie mniej niz dwojka pik, wyprodukowaliscie tylko Szopena i papieza Wojtyle, zamknijcie sie! Siedzcie sicho i siedzcie spokojnie i nawet sie nie odzywajcie. Zkonstruowalismy wam krzesla pod tylki, wam i tym zdychajacym z glodu Rosjanom, a wy macie jeszcze odwage grac twardych? W porownaniu z nasza historia powinniscie sie schowac, jestescie jak ziarnko piasku na plazy, debile. I osmielacie sie na dodatek obrazac Wlocha, ktory publikuje ogloszenia w celu znalezienia dziewczyny? Budzicie litosc i odraze,
no co mi zrobisz, debilko, sprobuj mnie uderzyc, a cie podpale, idiotko.
Glupi ludzie, jestescie nowoczesni od troche ponad 20 lat, prosze was…
Mam nadzieje, ze rozumiesz, ze nie chcemy, by to forum bylo miejscem obrzucania sie obelgami (to tylko mala probka "umiejetnosci" Johna), do tej pory naprawde bylo tu milo i spokojnie (czasem zdarzaja sie male negatywne epizody, ale nie az tak drastyczne) i chcielibysmy, zeby tak zostalo.
Niestety, John sie nie loguje, wiec nie mozna zablokowac mu loginu, ale moze adres IP?... Jesli nie, to ewentualnie mozna by kasowac kazdy pojawiajacy sie jego post, bez wzgledu na tresc, po prostu mamy go dosyc, psuje atmosfere i obraza forumowiczow. Jesli nie masz czasu (a na pewno nie masz :-)) na sledzenie na biezaco wydarzen na forum (a do tego 40% jest po wlosku), to moze "mianowalbys" paru moderatorow z mozliwoscia kasowania postow sposrod stalych bywalcow?
Pozdrawiam,
Dee