www.strada.org.pl i tel. [tel].A jeśli ktoś już jest we Włoszech i szuka pomocy może zadzwonić 8[tel](trzeba się uzbroić w cierpliwość bo często bywa zajęty,tyle osób dzwoni)lub [tel]. A propos usuwania wpisów:dlaczego nie usuwa się wulgaryzmów Rahmy,jak na rzekomą studentkę medycyny jej słownictwo jest skandaliczne.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kasia-53 ma rację.Już nie raz były wpisy nt niewinnej pracy(au pair,pomoc,opieka)a później okazywało się,że pod tym płaszczykiem kryło się stręczycielstwo i tzw.hostessowanie
[konto usunięte]
13 lip 2006
Chodziło mi o "Elitarny Fach".
deelaylah
14 lip 2006
Tu nie chodzi o ewentualne streczycielstwo. Po prostu autor tej strony wprowadzil takie a nie inne zasady: nie mozna publikowac ogloszen oferujacych prace (szukac pracy mozna) i tyle. Moze to byc oferta pracy jako au-pair, hostessa, spawacz czy kominiarz - to nie ma znaczenia. Oferty pracy sa usuwane jako sprzeczne z regulaminem.
[konto usunięte]
14 lip 2006
albo na upał :-)
Jlo - dziękuję jeszcze raz!
[konto usunięte]
14 lip 2006
Tobie też dziękuję !
[konto usunięte]
14 lip 2006
eeeeee...... to było do Mini12 :-)
[konto usunięte]
14 lip 2006
Na forum Włochy jest temat Cerchi lavori in italia,od 11.I do dziś na którym są 63 str.www(w tym kilka dla"modelek","hostes"itp)oferujące pracę.A podobno nie może być takich?
Bocconcino
16 lip 2006
temat: Cerchi lavoro in Italia zalozylam ja i nie widze w nim niczego zlego, z racji tego iz nie ma tam konkretnych ogloszen o prace, lecz jedynie adresy stron internetowych, ktore moga pomoc w znalezieniu pracy
Bocconcino
16 lip 2006
"Uwaga: wpisy wyjątkowo nie na temat, oferty pracy czy teksty reklamowe będą usuwane" to regulamin tego forum, a wiec wpisujac jedynie strony internetowe nie sadze, zebym go zlamala
Cinquantatre
16 lip 2006
do Bogg....coś tam. Czytalam ten temat i jestem innego zdania. Uważam, że slusznie zostal usunięty.
53 mylisz sie, ten temat nie zostal usuniety...wlasnie specjalnie caly przesledzilam i nie ma tam zadnej oferty pracy, a jedynie adresy stron gdzie mozna je znalezc
bardzo przydatna rzecz, polecam:)
deelaylah
17 lip 2006
Popieram, od kiedy to podawanie linkow jest rownoznaczne z publikacja ofert pracy? Bocconcino chciala ulatwic zycie szukajacym pracy i bardzo dobrze zrobila.
deelaylah
18 lip 2006
LUUUUKAAAAR!!!:) Co tak "ciachasz" wszystkie wpisy znajdujace sie pod "wpisem-rodzicem"? W jakze intersujacym (he he) watku "sex a choroby- statystyki zachorowan" ciachnales przy okazji wpisy zupelnie niewinne... :-)
genio-eugenio
18 lip 2006
bo może tylko od pasa, chciałem powiedzieć od wpisu w dół można ciachać?
deelaylah
18 lip 2006
...onegdaj Lukar ciachal tylko pojedyncze wpisy, bez "odpowiedzi"...
genio-eugenio
18 lip 2006
no to już nie wiem
[konto usunięte]
03 sie 2006
a ja chciałam założyć nowy temat i zakładam i zakładam i nic może żle to robie ? loguję się i nic mam nawet hasło i nic napisz jak to zrobić laretta podpisywalam się wczesniej a taraz wyrzuca mi że to nick innego użytkownika nic z tego nie rozumiem wiec muszę występować jako gość pod nickiem de Caspari? POMÓŻ DZIĘKI!!!
genio-eugenio
03 sie 2006
przed zalogowaniem musisz się najpierw zarejestrować