Do Lukara ws. znikajacych wpisòw

Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna
www.strada.org.pl i tel. [tel].A jeśli ktoś już jest we Włoszech i szuka pomocy może zadzwonić 8[tel](trzeba się uzbroić w cierpliwość bo często bywa zajęty,tyle osób dzwoni)lub [tel]. A propos usuwania wpisów:dlaczego nie usuwa się wulgaryzmów Rahmy,jak na rzekomą studentkę medycyny jej słownictwo jest skandaliczne.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kasia-53 ma rację.Już nie raz były wpisy nt niewinnej pracy(au pair,pomoc,opieka)a później okazywało się,że pod tym płaszczykiem kryło się stręczycielstwo i tzw.hostessowanie
Chodziło mi o "Elitarny Fach".
Tu nie chodzi o ewentualne streczycielstwo. Po prostu autor tej strony wprowadzil takie a nie inne zasady: nie mozna publikowac ogloszen oferujacych prace (szukac pracy mozna) i tyle. Moze to byc oferta pracy jako au-pair, hostessa, spawacz czy kominiarz - to nie ma znaczenia. Oferty pracy sa usuwane jako sprzeczne z regulaminem.
albo na upał :-)
Jlo - dziękuję jeszcze raz!
Tobie też dziękuję !
eeeeee...... to było do Mini12 :-)
Na forum Włochy jest temat Cerchi lavori in italia,od 11.I do dziś na którym są 63 str.www(w tym kilka dla"modelek","hostes"itp)oferujące pracę.A podobno nie może być takich?
temat: Cerchi lavoro in Italia zalozylam ja i nie widze w nim niczego zlego, z racji tego iz nie ma tam konkretnych ogloszen o prace, lecz jedynie adresy stron internetowych, ktore moga pomoc w znalezieniu pracy
"Uwaga: wpisy wyjątkowo nie na temat, oferty pracy czy teksty reklamowe będą usuwane" to regulamin tego forum, a wiec wpisujac jedynie strony internetowe nie sadze, zebym go zlamala
do Bogg....coś tam. Czytalam ten temat i jestem innego zdania. Uważam, że slusznie zostal usunięty.
53 mylisz sie, ten temat nie zostal usuniety...wlasnie specjalnie caly przesledzilam i nie ma tam zadnej oferty pracy, a jedynie adresy stron gdzie mozna je znalezc
bardzo przydatna rzecz, polecam:)
Popieram, od kiedy to podawanie linkow jest rownoznaczne z publikacja ofert pracy? Bocconcino chciala ulatwic zycie szukajacym pracy i bardzo dobrze zrobila.
LUUUUKAAAAR!!!:) Co tak "ciachasz" wszystkie wpisy znajdujace sie pod "wpisem-rodzicem"? W jakze intersujacym (he he) watku "sex a choroby- statystyki zachorowan" ciachnales przy okazji wpisy zupelnie niewinne... :-)
bo może tylko od pasa, chciałem powiedzieć od wpisu w dół można ciachać?
...onegdaj Lukar ciachal tylko pojedyncze wpisy, bez "odpowiedzi"...
no to już nie wiem
a ja chciałam założyć nowy temat i zakładam i zakładam i nic może żle to robie ? loguję się i nic mam nawet hasło i nic napisz jak to zrobić laretta podpisywalam się wczesniej a taraz wyrzuca mi że to nick innego użytkownika nic z tego nie rozumiem wiec muszę występować jako gość pod nickiem de Caspari? POMÓŻ DZIĘKI!!!
przed zalogowaniem musisz się najpierw zarejestrować
Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Egzaminy