CELI 4

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Mam prośbę, czy mógłby mi ktoś przesłać na mój adres [email] testy z CELI4 z ostatnich lat? Na stronie Uniwersytetu w Perugii jest jakiś błąd wewnętrzny i nie mogę otworzyć strony z testami z ubiegłych lat.Wczoraj jeszcze działała, dziś już niestety nie. Dzięki!!!
Pawianeku myślę że najlepiej zrobisz jak swoimi pytaniami zwrócisz się do Marty
Czesc Marta!Potrzebujesz jeszcze te testy?To mogę Ci je przesłać.A tak w ogóle to korzystając z sytuacji, chciałabym się zapytać czy może wiesz coś o ustnych z CELI4.Pozdrawiam!
Wciąż kompletuję;) na stronie uniwersytetu wyskakuje ten sam błąd. Mam już testy z 2006 i z czerwca bieżącego roku. Jak byś mogła podesłać mi pozostałe oraz prova di comprensione dell'ascolto ze wszystkich lat, będę Ci bardzo wdzięczna. Mój adres [email] Jeśli masz jakieś pytania to pisz na mój adres. Pozdrawiam serdecznie!!!
Już Ci część wysłałam.Wiesz może coś o ustnych?
Marta, daj znac czy otrzymałas te testy.Pozdrawiam!
Tak, dziękuję Ci ślicznie. Jak narazie jeszcze nic mi nie wiadomo o ustnych, jak coś się dowiem to dam znać. W weekend dopiero przysiądę bo teraz nie mam za bardzo czasu. Pozdrawiam, buzia!!!
Pawianku a ja mam materiały na Celi 4 i 5
Tzn. masz testy?Bo ja juz je mam, tylko potrzebne mi są informacje dotyczące części ustnej.
Pawianek napisze Ci na skrzynkę
Dzięki!
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna

»

Życie, praca, nauka