Przewóz do Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Potrzebuje transporu do Włoch, czy ktos moze zna jakis przewoznikow? jezeli tak to prosze napiszcie z gory dziekuje:) Pozdrowionka dla wszystkich :DDD
hej to jeszcze zalezy gdzie chcesz jechac.Jesli o mnie chodzi polecam ci rifme Agat albo zobacz stronke www.bileciarnia.pl
polecam wizzair.com jesli zamowisz wczesniej naprawde mozesz trafic na fantastyczna oferte...
z autokarow polecam www.eurolines.pl z tymze w tym wypadku wychodzi taniej i szybciej samolotem ;)
Pozdrawiam
Ja jeżdżę zawsze eurolines www.eurolinespolska.pl , więc Ty nie jedź, bo zrobisz tłok :-), a tak na serio to zależy z jakiego miasta jedziesz, bo ja np. z Gdańska wolę autokar niż samolot, bo nie będę się tłuc z całym dobytkiem do Katowic, ale jeśli jesteś stamtąd to zgadzam się z przedmówczynią, że tanie linie lotnicze to najlepsze rozwiązanie.
Latem jechałam też Intercars,ale chyba zlikwidowali to połączenie,bo wyszukiwarka mi go nie znajduje.. o właśnie, apropo wyszukiwarki połączeń, mogłam tak od razu : jeśli się nie mylę to adres jest ten: www.autokary.interia.pl
Jest mnóstwo przewozników z polski:Wactur,Eurokar,Eurolines,Superpol,Bermuda,Trens-Service,Radtur,Rudnik Tumay,Pks Rzeszów,Bis-pol,Agat Transport,Alga.
Tylko że jeżdzą w różne rejony Włoch.Można też lecieć samolotem, www.tanielinie.com.
Z racji ,ze pracuje w biurze podróży to moge ci udzielić szczegółowej informacji o danym kursie i przewozniku,cenie, tylko musisz mi powiedzieć z jakiego miasta chcesz wyjechać i dokąd.
Polecam się i pozdrawiam!!
Dzieki za link zaraz biore sie za przegladanie:)
Rowniez dzieki za link:)
sory ale w eurolines zajolem juz Twoje miejsce, ale chyba sie nieobrazisz heheheh:) dzieki za linki. Pozdrowionka dla wszystkich:DD
Wiec tak jestem ze Świebodzina jest to kolo Zielonej Góry jak ktos niewie:)) i chcialbym sie dostac do Castel Volturno ile by kosztował najtanszy przewoz?
Z Zielonej Góry jeździ Eurolines do Caserty we wtorki. Wyjazd o 12:15, w Casercie jesteś o 20:30 następnego dnia. Czy może jest jeszcze jakieś inne Castel Volturno?
jeszcze cena: 462 w jedną, a 688 zł w dwie strony, a jeśli masz mniej niż 26 lat masz zniżkę 10%
i jeszcze druga linia: wyjazdy masz z Zielonej Góry z Dworca PKS, stan.2 o 10:20 we wtorki, piątki i niedziele, w Casercie jesteś następnego dnia o 19:00, cena 440 w jedną, 660 w 2 strony, zniżka jak wyżej, cały czas chodzi o Eurolines.. Koleżanko z biura podróży, trzymaj dla mnie posadę , tak dzielnie się spisałam :-)
Bez obaw, ja sobie pojadę w piątek tą linią, która ma połączenie z Zieloną Górą tylko we wtorki :-P
Dzieki za dokladne wiadomosci:) tez planuje wyjazd w piatek czyli za tydzien, koles niby mial mi zorganizowac transport ale jak nie wypali to bardzo mozliwe ze skorzystam z tego kursu ktory mi podalas:DD
to w takim razie upewnij się u koleżanki z biura podróży, bo coś mi się zdaje, że ta druga linia może być czynna dopiero od 1.03, ale pewności nie mam
Już ci pisze wszystkie szczególy tej trasy.
A więc po pierwsz nie ma połączenia docelowego do Castev volturno ,ale nie martw się jest kilka rozwiazań innych:

EUROLINES :wtorki,piątki niedzile:
wyjazd ze Świebodzina (stacja ben. Orlen) 8:55- do Caserty przyjazd nastepnego dnia na godz 18:40 ( parking przed Dw.kolejowym)
Cena w jedną: 440,00 jesli masz mniej niż 26 lat to 396,00
Cena w dwie: 660,00 jeśli masz mniej niż 26 lat to 594,00 (oczywiście mozesz sobie zostawić powrot open czyli otwarty i w przeciągu pol roku wrocić na tym bilecie)
Zgadza się kolego od marca bedzie jezdzil też Wactur z tym że z Poznania a to chyba nie zabardzo urządza koleżanke mając na myśli odleglość ale jeśli tak to już pisze :
Wactur z Poznania od marca :w czwartki i soboty 2:30 rano (dw.Pks)-przyjazd do Caserty na 14 następnego dnia na( Dw.kolejowy)
cena w jedną: 395,00 i tu porażka bo nie mają zniżek oprócz 50% ale tylko dla dzieci
cena w dwie: 690,00
Po co koleżance jechać do Zielonej gory jak ma ze swojej miejscowości przewóz.
A tak wogole to kolega z jakiego biura??????
Pozdrawiam !!!
Dzieki wam za wszystkie wiadomosci nawet niewiedzialem ze jest jakis kurs ze swiebodzinia do Caserty a przeciesz tu mieszkam:)A tak dla jasnosci jestem ,,kolegą,, a nie ,,kolezanką,, hehheeh :PPP i jeszcze raz wielkie dzieki!!!
hihi ....spoko pozdrawiam
a ja jestem koleżanką, a nie kolegą :-) i nie pracuję w biurze podróży :-) więc braki w "wiedzy" są usprawiedliwione :-)
Boże, ten Świebodzin był wypisany o jedną linijkę wyżej, a ja go nie zauważyłam, to chyba jednak do żadnego biura bym się nie nadawała :-)
POMOCY!!muszę się dostać do Perugii na 10 lub 11 lipca ale kompletnie nie mam pojęcia jak...więc jeśli ktos będzie tak miły i pomoże takiej sierocie jak ja to będę naprawdę bardzo wdzięczna...aha...najbardziej interesowałyby mnie połączenia z Lublina (więc raczej autokarem:)...z góry dzięki:)
Ja do niedawna tez polecałam biuro Agat i prosze tak mnie zrobili ze mousiałm zwoj wyjazd przesunac o 2 dni!!!!a To dla mnie duzo bo na 1 lipca miałam załatwiona robote a teraz nie wiem czy wogole mam po co jechac.Miałam kupiony bilet na 29czerwca(czyli jutro powinnam wyjezdzac do Włoch)i gdyby nie moja mamka ktora zadzwoniła mi ze zmieniaja rozkład ze w czwartki juz nie jezdza autokary do Partinico to bym cały czwartek spedziła na dworcu bo nikt z Agatu nie był łaskawy mnie poinformowac ze zminiła sie data wyjazdu na sobote 1 Lipca.
Ja jestem pilotka w biurze podrozy JORDAN,jezdzimy przewoznikiem EUROLINES. PLECAM i zapraszam wszystkich!:-)
mialam watpliwa przyjemnosc jechac firma Jordan jakis czas temu z Krakowa do Wenecji.godzinne opoznienie juz w Krakowie,nastepne 4 godz w trasie,zadnego wyjasnienia na zasadzie ..nikt nic nie wie...to byla moja pierwsza i ostatnia podroz ta firma! :)
Nie rozumie jak bez wyjasnienia,znaczy co-kierowca jechał 20 km/godz. czy moze zrobili sobie dłuższy postój:-),bo 4 godz.opóznienia to nie mało.Myślę że powód jakiś musiał być i wątpliwe żeby pilotka nie poinformowała z jakiego powodu,przecież jezdzimy według rozkładów które nas obowiązuja...
Hello wszystkim. Chcialam leciec centralwings ale widze ze bilet kosztuje 70 euro:/ wiec wybieram sie autokarem lub buskiem, ale w sumie autokary tak patrzac maja ceny az za wysokie.. 80 euro w jedna strone.. Znacie jakies tanich przewoznikow z Bolonii do Katowic, Cieszyna?
zwroc uwage ze eu jest tanie.. a samolotem bylabys szybciutko ..nie ma sie co zastanawiac..chyba, ze pojdziesz na stopa ,okazje do Wloch lapac..:D
To jest tylko roznica 10 euro a bedziesz szybciej a przedewszytkim jest wygodniej :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa