hip hop

Temat przeniesiony do archwium.
Czy macie moze jakis wloski hip hop??albo wiecie jak go sciagnac???bede bardzo wdzieczna...musze zrobic referat...
Znam tylko jedną włoską grupe hip hopową, nazywa się Caparezza
ciao....ja bym prosila o jakies tytuly wloskiego hip hpu (i eykonawcow) z gory dziekuje pozdro:)
Jest taki program bardzo popularny we Włoszech Win MX, ja z tamtąd ściągam włoskie piosenki. Mogę Ci polecić coś ciekawego: Frankie Hi-Nrg Mc, a piosenka "Quelli che benpensano". Daj znać jak Ci się podobało. :)
Jeśli chodzi o Caparezza to są na prawdę świetni. Mam kilka ich piosenek na mp3, jeśli nie dasz rady z WinMX, to mogę Ci je jakoś przesłać.
Mam prosbe mozesz mi cos fajnego wyslac na moj mail??:)
Bylabym baaaaaaardzo wdzieczna poniewaz nigdzie nie moge znalezc wloskiego hh;)Dziekuje z gory!!:*:* moj adres: [email]
i na [email] bede wdzieczna...
Articolo 31 z lat 90-tych, 99 posse. Znajdziesz na kazaa i emule.
A czy ten program Win MX jest bezpieczny? To znaczy czy żadne wirusy się nie ściągają? I jak on działa? Podobnie jak Kazaa?
co do wloskiego hh to ten rodzaj muzyki nie jest bardzo rozpowszechniany...chyba ze hiphop'em nazwiemy Gemelli diversi (bo podobno to sklad hhopowy, ale w porownaniu do polskiego to nie ma nic wspolnego) .Articolo 31 tez w sumie nie, ale chyba juz bardziej. a jesli chodzi o winmx to jest bardzo latwy w obsludze i dziala w sumie tak jak kazaa. Nie jest bezpieczny w 100% , ale co teraz w internecie jest bezpieczne;) ciaoo
Dominica i Pani Gallina, czy dostałyście te pliki z mp3 na swojego maila? Mam jakieś problemy z Outlook i nie wiem czy doszło. Jeśli nie to spróbuję jeszcze raz.
hip hop jak wiadomo jest eklektyczna mieszanka wysamplowanych kawalkow muzycznych, jazzu przede wszystkim i innych ciekawych kompozycji. polecam soulseek. wpisz w wyszukiwarke na przyklad nicola conte, tworzy klasyczna muzyke jazzowa, to prawda, ale jest tez didzejem, a jego kawalki sa czesto wykorzystwyane przez roznych hiphopowcow ( ichniejszych , ale nie tylko ). montefiori coctail, tez znajdzies zu niego cos hiphopowego, dorzucmy jeszcze funki porcini, ale to juz inna historia muzyczna... no mzo ejeszcze na koneic 9 lazy 9, i wytwornia muzyczna irma records.
ja dostalam i bardzo dziekuje:)
ja niestety nie dostalam:(
Caparezza nie jest grupa..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa