Wycieczka objazdowa Włochy - są chętni??

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktoś może nie wybiera się albo nie chciałby się wybrać na wycieczkę objazdową do Włoch (z biura podróży), bo ja bym chciała jechać ale samej to troche głupio by było i pokoje są 2-3 osobowe. Więc jeśli ktoś ma coś takiego w planach to prosze o kontakt: [email]
Pozdrawiam ^-^
A ile trwa taka wycieczka? Co się zwiedza? Ile kosztuje? Czy jest możliwość powiedzenia "papa" i zostania we Włoszech?
Hej! W zależności od biura to różnie kosztuje ale od 1000 do 1999 nawet są i trwają 8-10 dni. Zwiedza się m.in. Wenecję, Florencje, Pize, Asyż, Watykan (+audiencja u Papieża), Rzym, Neapol +Pompeje, Monte Cassino, w niektórych jest jeszcze rejs statkiem na Capri. Jak chcesz to napisz do mnie na maila to wyślę Ci linki niektórych stron z ofertami. e-mail: [email]
Pozdrawiam
Aha, a co do tego powiedzenia "papa" i zostania tam to ja też bym tak chciała ^-^ Wszystko da się zrobić, chcociaż nie wiem co na to pilot....
Heja.Ja tez mam w planach wyjazd do Wloch (i tez mam zamiar jechac sama). Wiec jezeli nic sie u mnie nie zmieni to kto wie...:)
Pozdrawiam
No ja już prawi na 00 % jestem zdecydowana. Jest fajna oferta last minute za 899 zł + 45 euro za bilety wstępów i przewodników. Termin od 25.06 - 1.07. Zwiedza się Wenecję, San Marino, Asyż, Rzym, Watykan ( +audiencja u Papieża) i Florencję. Więc nawet dużo się zwiedzi a cena przystępna.
Miało byc na 100 % a nie 00 % =)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa