Estate '05 i nie tylko... (ja tesknie, a wy??)

Temat przeniesiony do archwium.
wpisujcie tytuły tegorocznych muzycznych hitów... wspomnienia?? ;))) sentyment?? ;)))

moje propozycje:

Povia - Quando i bambini fanno ooh
Negramaro - Estate
Juanes - La camisa negra

Simple Plan - Welcome to my life
Foo Fingers - The best of you
Greenday - Wake me up when september ends
Natalie Imbrulqlia - Shiver
Hej, zerknij na temat "wakacyjne piosenki" :-)
Ciao byłam niedawno we włoszech w przcy co prawda ale swoje wakacje też miałam i najchętniej bym tam już wróciła no cóż do wakacji dlaeko trzeba przezimować.
Aaaannniiiiaaa ogladalas all miusic??? :] wszystkie piosenki ktore napisalas tez mi sie kojarza z tymi wakacjami ( na sycylii) :P pozdrawiam
PS: ja do Twojej listy dorzucilabym jeszcze Pago parlo di te james blunt you are beautiful
dziewczyny mozecie sobie wgrac program IMESH darmowy, dzieki ktoremu mozecie sciagnac wszystkie piosenki ktore was interesuja ;) www.imesh.com
Ja wlasnie sciagam imesh'em...;)
Ale brakuje mi paru tytułów, poszukuje gl. tytulow wloskich, hitow wiosny i lata;))
ciao tutti
ah ok..pozdrawiam ;) tez sciagam imeshem czego ci brakuje konkretnie? moze moge ci pomoc?
A jak ja sciagam i meshem to zawsze mp 3 mi sie siagaja...:( A ja chce normalnie,zeby płytkę pozniej móc odtwarzac na wiezy stereo.Jak to mam zrobić....????
a czy ktos kojarzy cos takiego:
tegoroczny przeboj (chyba z wiosny albo z wczesnego lata), ktorego osluchalam sie w radiu, bardzo rytmiczna, wesola (wloska!!) piosenka spiewana przez kobiete
pomozcie;))
green day- boulevar of broken dreams

heh...tak jak tej drugiej bliskiej mi osobie.....
hmmm lasciala andare....irene grandi :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa