San Remo

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos moglby mi powiedziec kiedy zaczyna sie festiwal w San Remo. Probowalam sie tego dowiedziec z oficjalnej strony festiwaluy ale nic nie znalazlam.
27 luty godz.21 na rai uno.apropo :jak napisać było mi przykro."sono rimasta male," to chyba nie jest dobrze ,a może "mi hai fatto male?"już wszystko mi się pokręciło.Pomożesz?
Z tego co wiem to "moi wlosi" mowili zawsze, mi dispiace- przykro mi, wiec czas przeszly moze e stato mi dispice, no akurat nie ma zadnego pod reka zeby zapytac
Aaaa i dzieki za date festiwalu, niestety nie mam rai uno :(
a co masz? może na innych stacjach też bedzie.Już wiem jak to będzie w j,włoskim,znalazła sie dobra duszyczka i mi napisała "é dispiaccuta"Ti saluto!
pomyliłam się ma być "ero dispiacuta"
sanremo bella città io ci abito cosa volete sapere in proposito..
[email] (gość) 31 Paź 2005, 22:02 odpowiedz
wysłano z: *.28-151.libero.it
ciao io vivo e lavoro a Torino cosa volete sapere?? Giacomo

---allora decidi!!!dove abiti??a Torino o Sanremo
a Ty jak zwykle sie czepiasz..
przepraszam a nie ma racji?????? zostaw ja w swietym spokoju bo jezeli ktos pisze na forum i nie tylko ze jest z turynu to jest z turynu a nie san remo, umiesz czytac?????
pozdrawiam
nie czepiam sie..po prostu pamietalam,ze predzej pisal o Turynie a teraz co innego.. z ludzi robi sobie jaja albo co?!!!
pozdr
oh przepraszam - jak ja śmiem..
podaruj sobie te docinki
ti rispondo subito kasia!! allora io sono nato a imperia vicino a Sanremo e sfortunatamente lavoro a Torino! Perchè scrivete di sanremo???Volete venire per vacanze o lavoro?? czesc
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka