bologna centrale

Temat przeniesiony do archwium.
proszę o informację,od kogoś,kto leciał samolotem z krakowa do bolonii,czy daleko jest z lotniska do stacji kolejowej ,jaki czas jest potrzebny na dojazd i ewentualnie cos o autobusach z lotniska...z góry dziekuję
To połączenie jest jednym z najtańszych do Włoch, autobus do centrum, co 15 min. cena 4,5 euro. Lotnisko duże wygodne. Stacja kolejowa strasznie syfiasta, ale za to swietnie skomunikowana z resztą Italii, nocny inter do Rzymu 23 euro. Trzymajcie sie z dala od toalet. Poza tym Bologna jest przecudna, Piazza di Nettuno - obowiązkowa. [email] w razie jakis pytan.
dziekuje Marek_30,ja byłam w Bolonii,rzeczywiscie stacja nie za bardzo,obok jest Mc Donald's czyż nie?nie byłam w samym mieście,ale wydaje sie ładna..a ile czasu mi zajmie dojazd z lotniska na stacje kolejową wieczorem,ok godziny 20:00?
A gdzie się kupuje bilet na ten autobus z lotniska na dowrzec, u kierowcy czy w kiosku? I czy przystanek jest zaraz jak się wychodzi z lotniska?
bilet kupujesz u kierowcy za 5 €
a moze ktos z was zna jakies ciekawe miejsca w Bologni ktore mozna odwiedzic wieczorkiem
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa