zwycięstwo !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
USA górą, wspaniale !!!
a co w tym takiego wspanialego?
jakie zwyciestwo??! remis jest przeciez!
remis, ale w pewnym sensie zwycięstwo. zwycięstwo nad zbyt pewnymi siebie Europejczykami. Widzicie, jeśli już Amerykanie, remisują, z mającymi przewagę Włochami, to jest już to coś. Odpadnie jeszcze jeden powód do stawiania się ponad Yankesami. Moim marzeniem było by jeszcze pognębienie Francji, Niemiec i zboczonej Holandii.
"Nikt nie jest bardziej niebezpieczny niż człowiek, który wierzy we własne bzdury"
:-oooo
genio...byl remis to to w dodatku spowodowany przez Wlochow...a Amerykanie nie strzelili ani jednej bramki!!
Ale moze troche spuszcza z tonu Wlosi (w tym kibice), przekonani, ze nalezy im sie zwyciestwo, niezaleznie od tego, jak graja (oraz w jakich aferach plawi sie wloski futbol).
hihi, a nie należy się ? ja tam spuszczać z tonu nie zamierzam, włosi wygrają i tego im życzę !
Nikomu sie nie "nalezy", dopoki faktycznie nie wygra.
no coz, pierwsze 20 minut meczu Wlochy:USA bylo po prostu zalosne! Wlosi nie pokazali NIC ciekawego! dopiero pozniej zaczeli sie przebudzac, ale i tak to nie bylo to! oczekiwalam wiekszego zaangazowania z ich strony, no ale coz,moze w przyszlym meczu pokaza nam jak sie gra naprawde:-)
bocco...mam wielka prosbe ...moglabys mi przetłumaczyc 1 smsa dla kolezanki...wpisalam go na glownym forum >>sms dla kolez
ciekawy meczyk sie dzisiaj zapowiada Argentyna: Holandia:-)
spodziewalam sie czegos lepszego:-(
ciekawy meczyk to sie zapowiada ale dzisiaj ...dokladnie za godzinke!!!

>>>>>> FORZA ITALIA
zobaczymy, mam nadzieje, ze w koncu pokaza na co ich stac, forza azzurri!
oby ...bo jak narazie to nie blysneli niczym szczegolnym...procz De Rossiego ahhahahaha :):)
ladny "strzal", szkoda tylko, ze nie w pilke i nie do bramki, tylko w przeciwnika, hihi
i jednak Italia pokazala co potrafi...choc i tak mam wrazenie , ze grali czasami tak na pol gwizdka...ale to dobrze nie ma sie co zbytnio forsowac...trzeba oszczedzac sily na 1/8 ...COMPLIMENTI AZURRI...)::):):)

dziewczyny mam do was takie pytanie (szczegolnie do Tych ktore mieszkaja w Italii) czy jak jest np. mecz o tej porze co dzisiaj czyli o 16 , a wiekszosc wlochow jeszcze o tej godzinie pracuje to jak oni go ogladaja( bo pewnie ogladnac musza - w to nie wtpie)maja jakas przerwe w pracy czy jak to wyglada??
a jaki byl wynik?
2: 0 dla Italii:-) chociaz drugi mecz Ghana: USA (2:1) tez byl bardzo ciekawy, bravissima Ghana:-) Oggi hanno vinto le mie due squadre preferite, va be c'è anche Argentina:-)
bocco...Ty mieszkasz we wloszech??? mogla bys mi napisac odp. na moje pytanko????
u mnie po meczu jezdzili z wloska flaga wywieszona przez okno i trabili...to dobiero 1/8 a co bedzie sie dzialo poznej..
nie mieszkam we Wloszech, lecz w Niemczech, niestety:-( no coz a po meczu moge ci tylko powiedziec, ze tutaj Wlosi szaleja na ulicach:-)
u mnie to znaczy we wloszech???? a podaczs meczu jak wyglada praca...np. w jakich firmach, biurach...jesli ktos nie ma tv...to gdzie oglada mecz?????
wiem wiem,z e szaleja...ale ciekawilo mnie dokladnie jak wyglada Italia w trakcie meczu...wiesz w pracy , szkole itp. czy wszyscy albo wiekszosc oglada mecz??? czy maja taka mozliwosc ogladniecia meczu jaks a w pracy??
Tak ja mieszkam na polnocy ...co do pracy to moje Amore ma wlasna dzialalnosc i zrobil sobie przerwe ...co do innych to nie wiem
Oj dzialo sie dzialo wczoraj w moim miescie ;) Akurat mieszkam w Hamburgu tam gdzie sie rozgrywal mecz. Maz byl na AOL arenie podczas meczu (niestety w pracy). A Wlosi ? jak to Wlosi ;) szczesliwi i usmiechnieci imprezowali do pozna wieczora cieszac sie wygrana . Oczywiscie kibicowalam zawziecie a fana wloska powiewala na balkonie :)))

Inna sprawa niemieccy "znajomi" ;) dumni ze niemcy tacy dobrzy.... no dobrzy moze i sa, ale kto te bramy strzeli? no kto?? wiadomo POLSKA krew ! :P

Ale ja (my) i tak trzymamy dzielkie kciuki za ITALIE!
Ole ole ole ;)

PS. bocconcino.... a gdzie ty mieszkasz?
kolo Berlina
:) dzieki... w sumie jesli (kolo B.) to niedaleko mnie ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |