zwycięstwo !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Oczywiscie ze maja, przynosi sie do biura tv i wszyscy zasiadaja i ogladaja, tak bylo u mnie, nie wiem jak w innych. A na ulicach flagi w oknach i po wygranym meczu flagi z samochodow i klaksony przez jakas godzine przynajmniej..
pozdr
do desminaa
Oczywiscie ze maja, przynosi sie do biura tv i wszyscy zasiadaja i ogladaja, tak bylo u mnie, nie wiem jak w innych. A na ulicach flagi w oknach i po wygranym meczu flagi z samochodow i klaksony przez jakas godzine przynajmniej..
pozdr
tzn. w dol, jakies 150km
...i kolejny meczyk za nimi...>>Forza Italia
i juz wiadomo z kim 1/4 graja...z UKRAINA juz nie bedzie tak latwo o ile wogole mozna powiedziec, ze z Australia bylo latwo hihihihi :):)
desminaa..... myslisz ze latwo im pojdzie tem mecz z ukraina? JA nie licze na inny winik jak taki ze italia przechodzi dalej!!! :)) .... ale wczoraj normalnie ukrainczycy dawali z siebie duzo, az czasami dreszcze przechodzily mnie ;) zreszta zobaczymy ....

a przy okazji na ten mecz akurat ide bo odgrywac sie bedzie u mnie w miescie :)

pozdrawiam wszystkie kibicki ;) trzymajcie kciuki
tin idziesz na mecz Italia : Ukraina??? ale ci fajnie:):
nie powiedzialam ze niebiescy odpadna ale ze bedzie trudno ...widzialam wcz. jak grala ukraina i naprawde maja straszne zaciecie do gry ...czego niestety wlosi na tym mundialu nie przejawiaja i to nie jest moja subiektywna opinia tylko opinia kibicow i wloskich mediow ..w kazdych wiadomosciach (tg1, tg3, tg5) wszyscy wypowiadali sie ze nie grali dobrze wiec chyba cos w tym jest ...i ze fuksem przeszli dalej bez dogrywki z australia::):)
zobaczymy 30.06 co pokarza...pewnie beda karne hiihih...biedny Buffonek )::)
Do desminaa :) W srode dowiedzialam ze ze nie bedzie dla mnie przepustki na stadion, mezowi nie udalo sie zalatwic... no ale zawsze mozna pod stadionem pokibicowac ;) Imprez tam bedzie od groma :))) Adrenalina rosnie ...oby do 21 wytrzymac. Dobrze ze pogoda bedzie dopisywac wiec mozna tam na scooterze skoczyc( mniejszy problem z parkowaniem)
Pozdrawiam i do nastepnego razu CIAO :)
a ja jestem dobrej myśli: wygrają i już! co mają innego do roboty? ;P
a ukraina jest dobra, ma zacięcie, ale brak jej wielu dobrych zawodników (jest tylko Shevchenko ;D ) co akurat we włoskiej drużynie nie jest problemem. Poza tym są... TOTTI! INZAGHI! BUFFON! TONI! GIRALDINO! GATTUSO! no i niezastąpiony w ymuszaniach karnych GROSSO!

ciao - ;* ;* ;*

P.S Buffon nie jest takim bufonem jakby się wydawało ;)
[img]http://www.mfoto.pl/uploads/1067/italy2_cf0cb.jpg[/img]
Argentina, Argentina bravissima, evviva!! 1:0, fate ancora almeno un'altro gol:-)
poverini:-( Ma perche i stupidi devono avere sempre fortuna:-(
evviva, Italia ha vinto, bravissimi azzurri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo Luca Toni!
Piękny to był wieczór.Również [jak zwykle]fenomenalna postawa Buffona i piękny gest[z flagą] na końcu meczu w stronę Pessotto.Czekamy na Niemców...
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna