buon compleanno- Agatkaf

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
tantissimi auguri di buon compleanno Agatka.... sto lat sto lat.. :-)
I milgiori auguri di buon compleanno , ti auguro tanti giorni di felicita', ti auguro che ogni anno sia sempre piu felice e che tutti i tuoi desideri si avverino/ tanti auguri di buon compleanno agatka/
TANTI AUGURI AGATINA!!!!!!!!!! Ti preparero' una buona ZAPIEKANKA NA GORACO Z LODAMI con 300 candeline @;-))))))))))hihihihihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!
Anche da parte mia! Sto lat sto lat niech zyje zyje nam!
Wszystkiego najlepszego!
Agatka,... niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie... a wręcz przeciwnie: un sacco di stelle!! :-)***
Piccirella ti auguro la solarita del sole, la forza del mare, ti auguro tanti belli giorni pieni di sodisfazioni e che tutti tuoi sogni diventano la realta, tanti baci e abbracci :)
....w zdrowiu, szczesciu, pomyslnosci niechaj zyje nam.
tantissimi auguri di buon compleanno
bardzo WAM dziekuje!
jestescie kochani...u mnie dzisiaj impreza...bedzie nawet trojka forumistow..moze ktos jeszcze wpadnie??
...szykuje duzo jedzenia i piciaaaaaaaaa
baci ed abbracci:-)))
AG
Agatkaf a ja a ja ! mnie też zaprosisz ? ;-)
Buon Compleanno !

:-*** Bacione !
no to juz wsiadaja w pierwszy pociag do Warszawy!
*wsiadaj
o kurka ! daleko ;-) niedawno tam byłem :P
ale czekaj , za jakieś 9,5 godziny będę ! ;D
no o 24 to chyba jeszcze goscie nie uciekna;-))

buziaki dla wszystkich....pojawie sie dopiero jutro..z pewnosci niewyspana...paaaaaaaaaaaaa!
Auguri anche da parte mia ..e tante cose belle
Tanti auguri anche da me, la vita felice piena di sorprese e tutto quello che vuoi!!
Zycze Ci Agatko, abys w tym odwroconym,pokreconym swiecie potrafila odnajdywac pewny grunt pod stopami. Abys zawsze wiedziala po co warto zyc i o co walczyc.
Abys kochala i byla kochana.Zycze Ci marzen wielkich i odwaznych i odwagi, by je spelniac!
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin Agatko przesyła Ci Gośka
STOOOO LAAATTTT!!!! także ode mnie!;-)))
dolanczam sie do zyczen
sto lat sto lat....
Proponuje równo o godzinie 22.22 wznieść toast za zdrowie Agatki. Skoro nie mozemy uczestniczyc w imprezie, to...
... a kto z naaaami nie wypiiije, niech ....
Też, w ostatiej chwili chcę się dołączyć do augurów: wszystkiego naj, naj, najleprzego Agatko.....Robert
ja takze sciskam urodzinowo :)))))))
...zostal jeszcze kawalek tortu?;)
niech spelnia sie twoje najskrytsze marzenia,Aga.
pzdr:)
Mi tez tortu, mi tez!;) Agus, wszystkiego naj! Pewnie juz zaczynaja bolec Cie zreumatyzowane kosci i czujesz ciezar przezytych lat...;-P
ojej ale dałam plame :-(( nie zaglądałam tu pare dni a tu nasza Kochana Agatkaf święto swoje miała ;-) Agatkaf wybacz że tak późno, ale najszczerzej z całego serducha życzę Ci spełnienia wszystkich najskrytszych pragnień!!!
Całuję i ściskam :-*
Gosiak
hej hej kochani!
dziekuuuuuuuuje!
ciasta ani zadnego jedzenia juz nie ma...mialam wczoraj wyjatkowo wyglodnialych gosci..nawet niektore panie zarzucily na ten dzien diete;-)
alkoholu duzo tez sie polalo, ale glowa dzisiaj zdrowa i swieza! tzn. ze chyba jeszcze nie jestem taka stara hihihi....jesli ktos jest w okolicy to zapraszam na poprawiny..bo wina u mnie nigdy nie brakuje;-)
baczionki dla wszystkich:-***

wierzbo, piero i davidek...bardzo dziekuje, ze przyszliscie...wieczorem idziemy na pierogi..kto sie dolacza??
Agatko, wszystkiego Naj Naj!
Wszystkiego dobrego z okazji Twojego święta -Julka (zielona g.):)))
Agatko... do Ciebie zawsze i z wielka przyjemnoscia moge wpadac.. :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia