Misio go go żegna wszystkich ...

Temat przeniesiony do archwium.
Jutro po południu jadę na ' Wielkiego Buta ' ;) już spakowałem walizki ,bilet mam ,chciałbym się pożegnać ze wszystkimi forumowiczami ( bo nie wiem ,kiedy znowu tu wpadnę ) w szczególności przesyłam buziaczki i uściski dla kilku wspaniałych osób ---> Cinquantatre (53) niech Ci się wiedzie !, **AMBRA** (wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ),Gwoźdźik ( pięknego i zdrowego małego gwożdzika życzę ) ,Deelaylah , za udzielenie mnóstwa przydatnych informacji :).....
mam nadzieję ,że niedługo tu wpadę ,ale kto tam wie jak się życie ułoży ;)

buziaczki dla was i kłócić mi się tu ! (hihihihi) bo nudy będą ! - żartuje ! ;)
A o mnie zapomniałeś wyliniańcu?Już cię więcej nie podrapię za uszkiem/
rany strasznie Cię przepraszam ! :( .... dla Ciebie też mam cały misiowy worek buziaków i uścisków :) :** cmok cmok ! ( kontunułuj swoją walkę z .... wiesz czym/kim ;) ) proszę podrap mnie za uszkiem ... :) bo nie wiem kiedy znowu będzie okazja :)

Jlo --> :** :)
in bocca al lupo .
098 - nie dziękuję ! :)

Jlo --> nie gniewaj się ,że zapomniałem ( kurcze ! wiedziałem ,że o kimś zapomniałem :( )

cmok !
No niech ci będzie,podrapię cię bo nie umiem się długo gniewać.Tylko nie zapomnij pisywać do nas.Sam jedziesz czy z Panią Misiową?
ciesze się ,że się już nie gniewasz :) ,postaram się skrobnąć coś jak będzie okazja :) , dziękuję za podrapanie za uszkiem przed długą podróżą dobrze mi to zrobi i misio będzie spał spokojnie :) :**

na razie jadę sam .
Misiu wszystkiego najlepszego! Jak sie dorwiesz do kompa, to napisz co z toba. Moj adres: [email] Mam tekomunikatory, ale podam ci an maila. Jeszcze raz powodzenia!! 3maj sie. 6bravo.
Powodzenia życzę! A kłócić się i tak będą, nie ma się o co martwić :)
To trzymaj się wiatru,nie zapomnij o ciepłych gatkach w foczki,nie wycieraj nosa w futerko bo się poskleja i bądź grzeczny.Cmoki,cmoki,cmoki
dziękuję wam :) ! ( kurde wzruszyłem się :( ;( ) postaram się zaglądać do was :)
53 dziękuję za adres e-mail :)
mam ciepłe gatki w misie ! ;D
Buon viaggio Misiu!!!
grazie :)
pozdrow cudną Italię :) buon viaggio
ucaluj ziemie !!
Przynajmniej nie będziesz marzł-powodzenia:)))
odpisz :crepi a nie przyjmuje ktos ci szczescia zyczy a ty plujesz?;))))))))))))
a co ja pisze ide spac jeszcze raz powodzenia,))))
powodzenia Misialku...nudno tu bedzie bez ciebie...ale niech ci sie tam wiedzie jak najlepiej!!!!
Misiu pewnie juz jestes w drodze ,ale i tak zycze powodzenia ! :)
A miał mi dać swoje futerko na kołderkę dla małego JLoczka.Smutno nam będzie.Mam nadzieję,że szybko się odezwie.
Misiu, powodzenia, bedzie dobrze.:) I zagladaj czasem do nas!! :-*
pomyslnych wiatrow!!;)

a tak na marginesie,jak bedziesz mial wolna chwile, to wpadnij do Genui ..ciekawe czy ci sie spodoba?
pzdr.:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę