"rozmowy w toku"

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
Dzis o 18 w "rozmowach w toku" bedzie temat, ktory moze Was zainteresowac: "wloski sposob na zone" (czy jakos tak;))
o 17.15 :)
tia
http://vincenty-k.blog.onet.pl/
Fajnie bedzie niezły ubaw z kobietek ktore uległy włoskiemu stylowii. haha
Inf. irytujesz mnie swoimi wypowiedziami!Myslisz ze z Ciebie co po niektorzy nie maja niezlego ubawu??!!Otorz powiem Ci ze maja!masz jakas obsesje na punkcie wlochow...a uwierz mi ze sa tez Ci dobrzy!
Malenstwo, spokojnie, oddychaj gleboko.;-) To naprawde nie ma sense, inf. i jego ukochane, monotematyczne linki i tak nie znikna.;-)
Deelayalah...probowalam sie powstrzymac juz od jakiegos czasu w innych tematach ale wybuchlam!Nienawidze takich ludzi,ktorzy mysla ze sami sa cudowni(a obydwoje wiemy INF. ze do cudownosci Ci bardzo daleko)a innych traktuja wlasnie tak jak on!
Inf. ... próbuje nie zwracać na niego uwagi, ale czasami rzeczywiście ciężko, ciągle kladzie 1.000.000 linków nie wiadomo poco, może chce pokazać, że z niego taki komputerowiec ?
dopoki wszyscy beda reagowac, dopoty bedzie zamieszczal linki.
Wiecie co sie robi w takiej sytuacji? OLEWA.
magia a wiesz pewnie zeolewac jest najtrudniej!ale spokojnie jestem swiecie przekonana zejuzprzeczytal te posty i mysli nad odpowiedzia:P On nigdy niezniknie chociazjuz zapowiadal to bardzo dawno temu...!
Malenstwo i niech pisze co chce, a ty to olej :).
Czy przecietny Wloch wyglada jak Paolo Cozza?:(
oby nie;)))
To nie włosi uwiedli polki, a raczej nasze piękne polki ... nie mówie tu o programie "Rozmów w toku", ale ogólnie. Nasze panie czyż nie jesteście piękne ?
Dla Włochów pewnie jesteśmy pięne,oczywiście możliwe,ze dla Polaków też ;) Ale się usmiałam z Paolo :)
A propos urody...Wlasnie zastanawialam sie, czy dziewczyna Paola, ktora wystapila w programie, jest przez Wlochow uznawana za piekna. Jak myslicie?
Ja myślę,ze tak.Własciwie to była ładna,taka delikatna blondynka,tylko troszke "przy kości"
hmm.nie ogladalam.bedzie jakas powtorka?:)
Jutro z rana albo przed południem jest powtórka,ale ogolnie to to był stary program,kręcony przed 6 czerwca 2006
Nie jest chudzielcem, ale gruba tez nie. Uwazam, ze w sam raz. Chyba mamy za sprawa mediow troche skrzywiona psychike i wydaje nam sie, ze chudy jest szczuply, a szczuply gruby:) Jesli chodzi o urode, to jestem zaskoczona, jak mozna inaczej odbierac kobiety. Przecietne blondynki, ktore nie zwracaja w Polsce uwagi, we Wloszech sa pieknosciami...
ehh pora mi niezbyt odpowiada.

a co do urody Polek..to chyba to samo mozna powiedziec o Wlochach w Polsce.tez rzucaja sie w oczy.zwlaszcza mlodzi.oryginalnie sie ubieraja sa opaleni i maja takie super czarne wlosy jakich u Polakow sie niexspotyka.co nie oznacza ze Polacy sa brzydcy.poprostu jestesmy tak troszke egzotyczni dla siebie.
a wogole to wczoraj czytalam sobie dyskusje na pewnym amerykanskim forum na temat wlochow.otoz wiekszosc amerykanow uwaza ze wlosi wcale biali nie sa tylko sa "Arabami Europy" a latynosami tez nie sa....co do tego ostatniego to sama nie wiem jak to z nimi jest:-/
Nie znam slownikowej definicji latynosa, ale wedlug mnie sa to mieszkancy USA, pochodzacy z krajow Ameryki Srodkowej, Południowej i Meksyku.

A co do Amerykanow...to ja na ich miejscu bym sie nie wypowiadala na temat innych nacji, bo oni nawet nie wiedza z jakimi panstawami granicza Stany Zjednoczone i gdzie lezy Los Angeles a gdzie Nowy Jork(oczywiscie sa wyjatki)...
Nie oceniajmy Amerykanów według stereotypów,ale rzeczywiście takie sądy są trochę bezsensowne.
no to moze ja cos powiem..syn mojego meza wlasnie jest amerykanosem..i sie pytal jak sie robi frytki..bo w mcdonaldzie nie pisza na opakowaniu:)):):):powaga katastrofa!!!!!kretyni do potegi!!!!
Kociunia, to nie stereotypy tylko wlasne doswiadczenie. Na pewno czesc Amerykanow to ludzie inteligentni, posiadajacy duza wiedze(bo chyba nie ma narodu skladajacego sie z samych kretynow), ale tacy ludzie sa w mniejszosci.
ja jeszcze nie spotkalam zadnego"jankesa" z mozgiem...
no fakt ze Amerykanie sa troszke ignoranccy,ale i "moje" Wloszki z ktorymi mieszkalam nie raz mi dowalily tekstem typu: no ale przeciez wy posiadacie rowniez rosyjskie obywatelstwo....(no bo przeciez Polska to dzielnia Rosji,nie?:)
a wogole my to tu tylko barszcz surowe miesa i ziemniaki jemy:D

mi tez latynosi z Am.poludniowa sie kojarza,ale co niektorzy Wlosi uwazaja sie za latynosow...stad moje watpliwosci
qrwa dobre to bylo):):):):):):))zwiazek radziecki..buhahahahahhaha
Nasz kolega jak go zagadnal amerykaniec czy z polski do usa przyjechal samochodem(!) odpowiedzial ze tak - "bo pomiedzy anglia a canada zbudowano most" (!), a na to amerykaniec: "no tak bo my to potrafimy takie rzeczy wybudowac..." No comment...
Nie wiem czy przez Włochów dziewczyna Paolo jest uważana za piękną,ale temu Italiano,którego pytałam, bardzo się nie podobała. Z charaktru podobno też nie za ciekawa,bo ją zna.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Kultura i obyczaje

»

Inne