Siemka mam pytanko jak wyjezdzałam z Italii słyszałam taką piosenke wiem że coś o gołębiach albo coś w tym stylu nie znam ani tytułu ani wokalisty moze ktoś z was kojarzy??przesłijcie mi chociaż tytuł jak znacie i wiecie co mam na myśli:))dzięki
naprawde nikt nie kojarzy o co mi chodzi??wiem że nawet w teledysku były gołebie tyle pamiętam:/
italianovero
23 kwi 2007
popytam ale nic nie obiecuję.
italianovero
23 kwi 2007
określ chociaż gatunek muzyki
paperina
23 kwi 2007
jesli chodzi o piosenke o golebiach, to jedyne co mi sie kojarzy to vorrei avere il becco- Povia, ale to jest stara piosenka, wiec nie wiem...
ANULK_A
23 kwi 2007
nyna85 jedyną piosenkę jaką znam o gołebiach to jest polska piosenka pani Frytki :-D zaśpiewana,w programie u Kuby W. albo jeszcze mi się kojarzy z gołębiem nazwa np.zespołu Pigeonhad-Battle Flag .Ale ty pewnie szukasz włoskiej piosenki...powodzenia w poszukiwaniach:-)
nyna85
23 kwi 2007
wielkie dzięki:)raczej to nie była stara piosenka,chociaz nie wiem bo słyszałam ja rok temu może ze dwa razy:(kojarze tylko że standardowo było w tej piosence słychać jakby ktos gruchał jak gołąb:))wiem że to brzmi smiesznie ale nic innego nie mogę sobie przypomnieć:((i ten wokalista miał długie włosy tylko tyle pamiętam:))może ktos skojarzy bo to naprawde fajny kawełek i napewno jest wolna coś w stylu pop...Pozdrawiam
nyna85
23 kwi 2007
ANULK_A :0nie no napewno nie chodzi mi o Frytke:))raczej to była włoska piosenka:)dzięki za miłe chęci;))
nyna85
23 kwi 2007
JESTEŚ WIELKA:))DZIĘKI sprawdziłam ten tytuł co podałaś i to jest ta piosenka:))jeszcze raz dzięki dla ciebie
paperina
24 kwi 2007
no tak pojecie "stara" jest abstrakcyjne... jak dla mnie stara, bo faktycznie ze z poczatku tamtego roku :) hehe ale ciesze sie ze to o ta piosenke chodzi, osobiscie lubie ja :)