WŁOCHY - INFORMACJE

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie amici!

Jest mi niezmiernie miło poinformować wszystkich Was, iż Club Italiano –
Innamorati d’Italia, zgodnie ze swoim celem statusowym dotyczącym transferu
informacji, stworzył platformę informacyjną za pomocą której będziemy
informować o najważniejszych faktach istotnych z punktu widzenia osoby
zainteresowanej językiem włoskim, i Włochami jako krajem. Chcemy informować o
możliwościach i szansach jakie każdy z nas może wykorzystać (takich jak:
stypendia, możliwości stażu, praktyk, pracy, wyjazdy do włoch, spotkania
kulturowe, wykłady, imprezy, zmiany w prawodawstwie włoskim, ambasady,
instytuty, konsulaty itd.)

Wszystkie te informacje znajdują się na stronie internetowej
www.clubitaliano.pl, w zakładce „notizie”, lub bezpośrednio
www.clubitaliano.pl/notizie.php
Osoby zainteresowane współpracą w tym projekcie jako redaktorzy proszone są o
kontakt.

Club Italiano – Innamorati d’Italia
[email]
www.clubitaliano.pl
no ale przeciez to wszystko juz tutaj mamy...
No skąd! Nawet porównania nie ma. Mówię to, jako osoba bezstronna, bo nie jestem innamorato ani we włoskim, ani w żadnym innym, ale trzeba przyznać, że tamta strona jest zorganizowana dużo lepiej pod względem informacyjnym.
Tutaj większość informacji zdobywa sie pocztą pantoflową. Nie twierdzę, że to jest złe, ale z pewnością nieprofesjonalne. W momencie, w którym nie ma nikogo, kto mógłby nam odpowiedzieć, pozostaje jedynie czekać lub grzebać w wyszukiwarce.
W ogóle myślę, że nie ma większego sensu porównywanie tych stron. "Fiolet" to w dużej części taki bidone na pogaduchy, chociaż trzeba przyznać, sympatyczny.
zgadzam sie z genio calkowicie!!!
Świetna strona którą podałeś. Naprawdę super sprawa bo bardzo dobre informacje podajecie czego tutaj na "szlifuj.." nie ma. To pierwsza taka strona na któej znalazłem tak istotne informacje. Powodzenia!
probowalam sie zarejestrowac i nie moge,wpisuje ten kod i pojawia sie ze nieprawidlowy,wiecie moze dlaczego?
Ja nie miałem problemu z rejestracją, a jaki kod ci nie przyjmuje(ten co musisz przepisać - uwierzytelnić)?
no wlasnie ten........
Zdjąłem już uwierzytelnienie, proszę spróbować teraz.
Pozdrawiam
udalo sie,dzieki....
Salve!Ho visitato il Forum "clubitaliano.pl" e devo dire che e davvero molto interessante. Infatti, e possibile trovarvi notizie di ogni genere..Si va da argomenti culturali per i quali e stata creata un'apposita sezione , fino ad arrivare ad argomenti vari , discutibili nella sezione "Bar".
Vi consiglio di registrarvici!Soprattutto , credo che possa essere d'aiuto anche a tutti gli italiani che s'interessano della Polonia e vorrebbero saperene qualcosa in piu. Inoltre , ritengo che si tratti , forse , dell'unico sito che garantisce a tutti polacchi un'informazione costante e un veloce scambio d'opinioni e conoscenze riguardo faccende che hanno a che fare con la vita quotidina , per quel che riguarda il lavoro ,lo studio ecc.
Saluti.
Dziękuje za te miłe słowa z Waszej strony na temat tego projektu, mam nadzieję że przyda się dla nas wszystkich, gdyż na internecie jest bardzo mało informacji naprawdę istotnych dla Polaka wyjeżdżającego do Włoch, czy też osoby która chciałby uczestniczyć w różnego typu spotkaniach kulturowych dotyczących Włoch i j. włoskiego. Będziemy starać się informować Was o rzeczach jak najbardziej praktycznych. Ostatnio rozpoczęliśmy również współpracę z ekspertem j. włoskiego do którego może zwrócić się każda osoba która szuka wyjaśnień dotyczących gramatyki j. włoskiego. Mamy w planie jeszcze parę projektów, który razem z Wami z pewnością zrealizujemy. Dlatego jeszcze raz zapraszam do współpracy wszystkich tych dla których takie projekty są możliwością spełnienia się, i wykorzystania swych możliwości.
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne