Ragazzi, jest może ktoś z Grudziądza?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 61
poprzednia |
...na tym forum.
Grudziadz,a jaka to prowincja?
cios ponizej pasa
Zartowalem,przeciez wiem ,ze Reggio
naprawde?
no to zes mnie oswiecil...po 28 latach zycia w ciemnosciach...
dobrze,ze jestes ,mastro:)
Cik,tylko nie mow,ze jestes z Grudziadza,bo sie rozplacze
aaa tam ,wiem
kasia ,a ty skad jestes?:)
No skąd! Nigdy nie byłem nawet w tym mieście, wydawało mi się dziwne, że ktokolwiek może stamtąd pochodzić i dlatego pytam. Jestem z Iwonicza Zdroju.
szkoda ,mowili ,ze z milano
Tez mi znane.Tzn tylko zdroj:)
Witaj Kasiu :)
Ktoś Cię napastuje?
jestes dziwny i juz
do cika
Ale Genio co ty opowiadasz, nikt Tu Kasi z Milano nie napastuje!!
Ja mogę oczywiście mówić tylko za siebie, bo się przyznam szczerze, dostałem dzisiaj przed południem dziwnego maila o mastro lindo, od jakiejś dziewczyny, ale nicka nie wyjawię wam. To szło jakoś tak: To ja Ciku ty jesteś tu nowy, ale ci powiem, zebys nie rozmawiał z tym mastro lindo, bo on ma kompleks małej pytki a jego mazda jest jej mentalnym przedłużeniem.

Ja do końca nie zrozumiałem, o co chodziło tamtej osobie, ale pewnie o nic dobrego.
O_O
Hahaha, Cik, ty rzeczywiście jesteś dziwny, chociaż akurat w tym wypadku nie podejme się polemiki.DDDDD
Toz to plaga hokow..czy jak im tam?! Gorsza niz stonka ziemniaczana ;)
Dobre ciku .Az ide zerknac.Chcesz miec pomocnikow?lizanie tylkow zostawia obwodke wokol ust.Nawet woda zdrojowa nie zmyje.
A juz myslalem ,ze mam monopol na male ptaszki.A tu prosze jest swiezutki wojownik.Podziwiam i zapraszam:)
Ja tam nie wiem czy dobre czy nie dobre, nie znam sie. To było w moim meilu i tyle. Na co teraz idziesz zerknąć, na mazde czy na pytke? Nie, zeby mnie coś tam interesowało, albo co.
Przypominasz mi skarzy-pyte.Widze ,ze sie przygotowales .Mazda wypas ,piekna.A ptaszek no coz "jestem jaki jestem".
No to sie ciesze, chociaż nie bardzo wiem o czym teraz mówisz, ja nie jestem skarzypyta.
Ciku! Dosyć już, jesteś tam?
To ja Cik mastro się na mnie złości bo ujawniłem jego interesy z a.s .
Jestem Panie.
O_O
Twój wirtualny żywot ciku kończy sie nieodwołanie, za chwilę odeślę cię tam, skąd przyszedłeś, do Nicości.
Jeśli taka jest twoja wola mój Panie...odejdę.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 61
poprzednia |

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa