Ragazzi, jest może ktoś z Grudziądza?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61
Odejdź więc zjawo...a kyszzz
No to chlopcy macie tercet egzotyczny.Dwa male ptaszki i kierowca tico bez kompleksow.Witam
Panie, jeszcze tylko jedno, zanim rozpłynę się w nicości..
ze jak???????
ludzie,padam
Czego jeszcze chcesz Ciku?
Panie powiedz mi tylko...co to jest "pytka"?
Boze ,matrix czy co
A ch... cie to Ciku obchodzi, tam, dokąd wracasz na pewno ci się nie przyda.
Odchooooodzee więc....
Idź, idź...ufffff, lepiej mi było pieska sobie kupić, niż takie cuś stworzyć, kłopotów mniej przy zwierzaku. O! coś na ziemi leży, co to? Pytka jakaś.
w Grudziadzu pytki-pycie to ....SKARPETY
:))
generalnie o co chodzi????
ale mnie rozbawiliscie chlopaki :D :D
Znaczy kto Cię rozbawił?
Ty Geniu w roli pogromcy niepytkow :D
Aha, bo napisałaś w liczbie mnogiej.:DD
:D :D
Swietne to bylo.Te zmiany osobowosci (jak schizofrenik),i ogolnie ironia.Wysmienite przedstawienie.A mielismy juz mistrza nie ogladac .A tu taki powrot, z fanfarami.Jak u Niemcewicza "powrot p osla".Witamy na pokladzie,i wszystkie kundelki merdajace ogonkami ,wrocil guru,szczescie na mordkach.Jakie to wzruszajace.
Zgadza się kundelku, to znak dla ciebie, zebyś zamilkł i na kolana.
Spokojnie, nie będę cię męczył, nie obawiaj się.
Genio,no wiesz,zeby tak nabijac ludzi w balona!
Dlaczego od razu nabijać w balona? Chciałem Cika trochę dłużej utrzymać przy życiu, ale zauważyłem, ze zaczyna go pociągać nieodpowiednie towarzystwo, jeszcze trochę i nie wiedziałby, gdzie ma głowę a gdzie pytkę, wolałem go więc unicestwić.))
Dziekuje.Wielki powrot,w wielkim stylu.To znaczy ,ze juz nie bedziesz pisal do mnie na gg.Wiesz,ze jestem hetero.I obiecaj jeszcze jedno.Od dzis nie bedziesz sie obnazal przy kompie.Milo bylo cie poznac gdyby nie nachalnosc hmm ,to kto wie.koniec juz mam cie tam, gdzie byles od poczatku.Zegnaj eu-geniuszu
Hahaha, chyba jednak będę musiał przywołac Cika, on sie tobą zajmie.
Już dawno się tu tak nie ubawiłam :D
Czesc:)))) ja jestem z Grudziądza:))))
Obecnie przebywam w Polsce ale zamierzam w połowie grudnia do Włoch jechac.
Pozdrawiam:)
Sorry,że odgrzebuję stary temat:ale w Grudziądzu swego czasu byłam..sto lat temu.Samo miasto miło wspominam,niezłe do zwiedzania:ładna architektura,śliczne bulwary,działała tam prężna grupa punkowa(ciekawe,czy klub"Kapusta jeszcze istnieje?)pozdrawiam pancury ;-)!,całkiem klimatyczny klub"Młyn","Metro"-do dziś pamiętam smak drinka o nazwie"Czerwony księżyc"..koncerty zespołu"Dziewica"..Borys,Borys..Tylko tamtejsi tubylcy troszkę mówią inaczej-zamiast tak:jo,zamiast pieszo:z laczka,zamiast rózga:pyda...i.t.p.
Tak się troszkę rozczuliłam,sentymentalna ostatnio się zrobiłam...No ale w sumie długo tam nie zabawiłam-mimo wszystko wolę moje kochane Mazowsze.A do zwiedzenia zachęcam :-)
Aaaaj,zapomniałam:jeszcze serek fromage tamtejszej produkcji,mniam,mniam!!!Codziennie go kupowałam w sklepie firmowym-bez niego nie było mowy o śniadaniu.Cymes.
No właśnie..jest tu może ktoś z Grudziądza?Chętnie bym powspominała..czy w/w przeze mnie"instytucje'jeszcze istnieją???Czy ktoś to wie??Może Kasia z milano?Halo,Kasiu,gdzie jesteś...Ewentualnie mail : [email]
Sorry,poprawnie: [email]
Czesc ja nie jestem z Grudziadza ale na pewno z Jasla.Czy jest ktokolwiek z Jasla moze ktokolwiek mieszkajacy w Polsce i pochodzacy z Jasla?Ja mieszkam od kilku lat w Bergamo i prawde mowiac nie znam prawie zadnego Polaka ani Polki.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 61

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa