Pewien człowiek

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
;Przychodzi do otwartego domu wielu nieznajomych ....Również oni coś przynoszą ,zostają trochę - i odchodzą.Przychodzą zli kompani,którym najchętniej pokazałoby się drzwi,i również coś przynoszą ,dostosowują się ,zostają trochę - i odchodzą.Ktokolwiek przychodzi spotyka innych, którzy przyszli przed nim i przyjdą po nim. Ponieważ w tym domu jest wielu ludzi ,każdy musi dzielić się z innymi.Kto ma swoje miejsce ma też swoje granice.Kto czegoś chce musi się dostosować....Kto przyszedł ,ten może się rozwijać dopóty ,dopóki pozostaje.Przyszedł ponieważ inni odeszli,i odejdzie gdy inni przyjdą...; BHellinger
Taki właśnie jest nasz "fiolecik". :)
tak to skojarzylas? a Lukar to Hellinger?i robi ustawienia,ustawia nas po katach ? ale napewno nas nie obejmuje i nie przytula.Z kolei my jak sie chcemy przytulic do genia to go nie ma bo tak "nasz Helinger" zadecydowal. Heil. Heli..nger.
Jestem pewna, że Genio zatęskni i wróci do nas. Drzwi tutaj są dla każdego otwarte.
A powiedzcie mi dziewczyny dlaczego wam tak strasznie brakuje Pana genia, jeden cham poszedl drugi przyszedl bolonia85,podobny typ czlowieka, moze rowniez z nim sie zaprzyjaznicie ... Odczepcie sie w koncu od Anca.smile, rowniez wam sie zdarzaja bledy, kazdemu chyba ...Te forum nie zostalo stworzone jedynie dla Was i ze jestescie tu dluzej niz inni nie oznacza ze macie nad nim wladze.Zachowujmy sie jak ludzie cywilizowani.Szukacie tylko pretekstu zeby na kogos najezdzac, nie rozumiem tego... Jak Wam tak fajnie kogos gnebic to mozecie mnie wziasc na ochotnika, ale dajcie juz na luz!
ps. chyba raczej nie dla kazdego, widzac wypowiedzi co niektorych ...
no no no...swietny tekst:)ja rowniez "zauwazylam "w nim fiolet:)
"rowniez wam sie zdarzaja bledy"- ale na popełnionych bledach należy sie uczyć, natomiast a.s nadal jest naganiaczką. Wejdz na jej GG, to zobaczysz.
Na dalszą część twojej wypowiedzi odpowiedź znajdziesz w pierwszy poście tego tematu.
achaniol to nie jest czepianie to jest "ustawianie w szeregu" wg pana Helingera,jeden jesty przytulany drugi stoi zboku,jednego chce sie tulic innego nie bo...bo nie!Zwroccie uwage moi mili ze najlepsze historie pisze zycie,ten temat poruszyla no no no wiec odpisuje w temacie i to sie tyczy anca.s.dotyka to jej wlasnie sposob hellingerowski.Napewno jaj przytulimy jesli ona nie bedzie zadawc cierpien innym osobom,czyniac znich swoje ofiary.Nikt mi nie powie ze bedzie tulil do serca wszystkie rajfurki swiata...ani rajfurow.Co czujesz teraz?
nie oburzajcie sie na mnie ,pisze o swoich odczuciach, swoich,mam prawo do nich i do swoich opinii i przemyslen zyciowych.Milego dnia.spadam na razie. Grazynko masz poczte.
a co mam czuc? macie dowody ze komus krzywde zrobila? ze ktos mowil o niej jako o osobie ktora wciagnela do zlego?nie znam dziewczyny, nie moge powiedziec nic zlego na nia, poniewaz nie mam dowodow zadnych.pokazcie mi je a zgodze sie z wami, ale jak narazie uwazam ze powinniscie zaprzestac.to ze daje ogloszenia nic nie znaczy, za wlosy nie bierze tych dziewczat do wloch, same sie godza ... i zapewne wiedza ze nie jada na truskawki, tylko pracowac w klubie ... jezeli dacie mi dowody ze namawia do prostytucji to jak wczesniej zaznaczylam przyznam wam racje ...
cytat:wszyszcy wiedza,ze to jest akwarium,tylko zlota rybka nie wie...To jest ZYCIE.
masz prawo stokrotko do przemyslen, sadow itp poniewaz kazdy dojrzaly umysl powinnien to robic, ale wy codziennie z 53 wracacie do tego tematu, ciagle jest gadka o anca.smile. rozmawialam z anca.smile to dziewczyna naprawde wporzadku, mila sympatyczna i uczynna, znam ja z tej strony a nie ze strony zbrodniarza :) milego dnia rowniez zycze wam dziewczeta!
"Aby poznac czlowieka trzeba z nim beczke soli zjesc"
przepraszam bardzo, a czy ja napisalam ze ja poznalam ? napisalam ze z nia rozmawialam, a nie ze poznalam, nie znam do konca swojego narzeczonego z ktorym jestem od 2 lat i mieszkam od roku ....
Kochaj sąsiada jak siebie samego, ale rozważnie wybieraj sąsiedztwo.

Autor: Louise Beal
I czy wam sie to podoba czy nie rozmawiam nadal :P bo milo mi sie z nia prowadzi dyskusje ... oooooooooooooooo
Jeśli ty na podstawie rozmowy oceniasz osobe, to ja ci taka gadke strzele, ze zakochasz sie we mnie i w calej mojej rodzinie do piatego pokolenia wstecz. :D

Mądrość jest córką doświadczenia.

Autor: Leonardo da Vinci
no to bardzo prosze, ciekawa jestem jaka to gadka ... chyba zabardzo wierzysz w swoje umiejetnosci 53 ..
Madry Sokrates kiedys powiedzial "natura dala nam dwoje oczu ,dwoje uszu,ale tylko jeden jezyk,po to abysmy wiecej patrzyli i sluchali niz mowili"
Quisque praesúmitur bonus ,donec probetur contràrium -każdy copóty uchodzi za prawego,dopóki nie udowodni mu się czegoś przeciwnego.
to
>dziewczyna naprawde wporzadku, mila sympatyczna i uczynna, znam ja z
>tej strony .Uwazaj co piszesz
In dúbilis lénius - w sprawach wątpliwych łagodniej / należy oceniać rzeczy/
Nie zaspokoję twojej ciekawości, bo mi sie nie chce.

Czy a.s wspomniala ci o swojej karierze zawodowej począwszy od tego, ze była pilotem wycieczek zagranicznych, a później.........., a teraz........

Myślenie nie boli. :)
znac=
1. «mieć pewien zasób wiadomości o kimś lub o czymś»
2. «utrzymywać z kimś znajomość»
3. «umieć coś»
4. «wiedzieć, że coś istnieje»
5. «dawać się odczuć lub zauważyć»
a dlaczego mam uwazac co pisze ??? skoro stokrotka ma prawo do sadow i przemyslen to ja rowniez je mam!Nie przekreslam czlowieka nigdy, bo gdyby tak bylo w zyciu bym nie mogla byc pedagogiem reso., wierze w czlowieka!nie ineteresuje mnie 53 kim byla, w jakim zawodzie pracowala, wazne jest dla mnie kim teraz jest ... jezeli byla dla mnie mila , uprzejma i uczynna to co mam ludzie napisac ze byla chamska , wulgarna itp ...
"wazne jest dla mnie kim teraz jest ..."

Czy to sie tyczy tylko mojej osoby?
achaniol ściągłaś sobie już film
pisalam o anca.smile a skierowany byl do ciebie, poniewaz to ty napisalas do mnie, czy wiem kim byla itp.
niestety nie, jakies mam problemy nic z tej stronki nie moge sciagnac , nie wiem czemu, ale 11 lece do Polski to sobie skombinuje :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia