Zaczyna się-zboczeńcy mogą adoptować.

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
Osoby heteroseksualne, dziwnym trafem nie odczuwają potrzeby
>manifestowania swojej seksualności na różnego rodzaju paradach i
>spędach. Człowiek traktujący swoją seksualność w normalny sposób tak
>nie robi.

Osoby heteroseksualne nie są prześladowane ani dyskryminowane ze względu na swoją orientację jak to ma miejsce w przypadku osób homoseksualnych.Parady te,będące wyrazem desperacji środowisk homoseksualnych, nie mają na celu promowania homoseksualizmu ale są próbą sprzeciwu wobec krzywdzących i fałszywych przekonań żywionych przez ciemne masy.Kiedy owe prześladowania się skończą ,takowe parady stracą rację bytu.
Miej dziewczyno trochę szacunku dla mojej inteligencji. Te głodne kawałki o dyskryminacji gejów możesz wciskać na zebraniach waszej młodzieżówki, albo tutaj durnym smarkulom.
Wyklęty powstań ludu ziemi hahahahaha
....albo może:"Krew naszą długo leją katy":DDDDD
iej dziewczyno trochę szacunku dla mojej inteligencji. Te głodne
>kawałki o dyskryminacji gejów możesz wciskać na zebraniach waszej
>młodzieżówki, albo tutaj durnym smarkulom.

Zaprzeczanie temu faktowi jest jak twierdzenie,iż ziemia jest płaska.Dowodów jest w bród co zresztą oboje chłopcze wiemy.Sam zresztą użyłeś pejoratywnego określenia "zboczeniec" zaprzeczając tym samym temu,co widnieje w cytacie powyżej.Niejednokrotnie spotkałam się z wulgarnymi określeniami używanymi podczas odnoszenia się do osób homoseksualnych oraz imputowaniem im dewiacji, które jakoby są nieodłącznie związane z ich orientacją co zresztą jest rażącą nieprawdą.Mialo to miejsce w prasie,telewizji necie i co najgorsze ,również w realu.Nie wspomnę już o przemocy fizycznej.Nic nie poradzę iż tak bardzo nie możesz takiego stanu rzeczy ścierpieć-pozostaje mieć tylko nadzieję iż z powodu swojej wyjątkowo rozwiniętej empatii......
Zboczenie to jest termin medyczny "lekarzu".
Gadaj zdrowa, na poziomie słownych przepychanek nie mam zamiaru z tobą dyskutować.
Zboczenie to jest termin medyczny "lekarzu

Owszem termin medyczny opisujący wszelkie patologie związane ze strefą seksualną oparty na latach rzetelnych i wnikliwych naukowych badań.A z dyskusji się wycofujesz z racji braku posiadania argumentów.Spróbuj zaprzeczyć temu co napisałam.Nie możesz?No i słusznie bo fakty są takie,jakie są.Jeśli ci nie odpowiadają sam wykonaj wieloletnie badania i opublikuj wykorzystując język medycyny i psychologii pracę,które je obali.czekam.
Nie można traktować za normalną formę seksualności taką, która nie pozwala na rozmnażanie się.
Aha, widzę że jesteś zorientowana, jak oni się rozmnażają? DDDDD
Nie można traktować za normalną formę seksualności taką, która nie
>pozwala na rozmnażanie się.

W świetle nauki można.jeśli uważasz inaczej obal to stwierdzenie w sposób naukowy.Samo uzasadnienie "bo tak' jest komicznie nieprofesjonalne.
No, więc powiedz, jak oni się naukowo rozmnażają :))
(bo jak się pie...lą, to wiedzą, chcąc nie chcąc, wszyscy)

"W świetle nauki" hehehe...to ta od naukowego komunizmu?
Gieniu, na ogol zachowujesz sie szarmancko i z galanterja do kobiet.
Twierdze to bo czesto czytam forum i co za tym idzie i Twe wypowiedzi, czesto mile:)) Dlatego sie pytam, skad u Ciebie to rozhisteryzowane zatrzeciewienie. PROJEKCJA??Tak palne zargonem psychologow;)

Rahama, jestes moja idolka:)))
Pozdrawiam
Postaraj się więc tego nie zmieniać.

>Gieniu, na ogol zachowujesz sie szarmancko i z galanterja do kobiet
Bo wyjdzie szydlo z worka??
Bo możesz zmienić o mnie zdanie.
Rób, jak chcesz.
Przedewszystykim to lesbijka czy gej nie jest zboczencem. Nie toleruje zeby osoby o innej orientacji seksualnej adoptowaly dzieci ze wzgledu na wstyd jaki im przniosa w przyszlosci.
Jeszcze trochę czasu uplynie i bedzie uznane, ze związek kobiety np. z psem i męzczyzny np. z koza to też tylko inna orientacja seksualna i jesli beda chcieli wychowywać dzieci to należy im na to pozwolić.
To nie tylko o wstyd chodzi.
Taaak, wystarczy tylko demokratyczna i podjęta w drodze głosowania decyzja Światowej Organizacji Zdrowia i po ptokach, wszystko będzie w normie.:))
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia