co słuchać?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63
Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here moje ukochane.... yamadawa dziecko zlote nie oszukujmy sie ,dorosla juz jestes :D wiec ci powiem,to czego pewnie mama ci nie powiedziala,że w sypialni Polacy najchętniej słuchają soulu i jazzu. W nich jest i rytm, i zmysłowość.Dzięki temu te gatunki /oraz lounge/ to wspaniały akompaniament do miłosnych szeptów i krzyków rozkoszy ...dowod:http://facet.dlastudenta.pl/artykul/Jazz_na_czesty_seks,25265.html
musiał nieźle być .... skoro i o "miłość" tam zahaczył:)
e to yamadawa/e chodziło o tego rodzaju klimaty..to tu się króliczek Italo wogóle nie wpasował....moja propozycja też jakoś tak
dobra juz będę poważna, obiecuje
A moze to do sypialni
hmmm...żadna dobra propozycja mi nie przychodzi do głowy ale Italo przy tym co podesłałeś...powiem tak mi nie pasi:)
Moja ex dziewczyna lubila muzyke lat 60tych i 70tych ale jest duzo mlodsza ,w aucie zawsze bylo jej pelno.No i te przeròbke na okraglo.To potrafilo juz troche bolec :)
Mi tez nie :)
ej bo ta muzyka jest ok..tylko w odpowiednim momencie, ale żeby to do sypialni brać???
a tak swoją drogą ciągle nie mogę wybrać odpowiedniego kawałka...
Twoja ostatnia propozycja...ale z czym to i gdzie i jak ale ...
ta..Ty się nie nabijaj walnij jakimś intrygującym tytyłem wtedy i mi sie może coś ciekawego nasunie
ok damy chwilowo spokój sypialni, bo nam się tu burdel zrobi...(jak znajde odpowiedni kawałek się przypomnę)

a teraz coś na pisanie mojego nastroju...

(choć poprzednie moje dwa linki pomieszane z tym dają niezłą mieszankę to tak jak z emocjami które chwilowo mi towarzyszą)
Offenbach Galop, Orff Fortuna ,Strauss The Blue Danube,Rossini: Will Tell overture Finale,Mozart Eine Kleine Nachtmusic, Bethoven 5 symfonia ,Czajkowski 1812 overtura,Rimski Korsakov Lot ,mendelsson marsz weselny,Ponchielli Dance of the hours, Grieg In the hall of the mountain king, Beethoven Oda, Khachaturian Sabre dance , Bizet Les Toreadors,Handel Alleluja, Delibes Flower Duet,Fucik Entryof the Gladitors.Beethoven Fur Elise,mMzart Queen of the night,Rosas Over the vaves,Ravel Bolero !/to najlepsze do seksu!... bo najdluzsze/
dorzucam jeszcze to i chwilowo zamykam swoją liste...
Troche stary kawalek ale chyba dobry

a jakiego nastroju szukasz
hahah dobre:)

nawet nie wiem czy istnieje takie połączenie w jednej piosence ale...coś nostalgicznego zarazem dynamicznego a na koniec ma powiać dominacją..czegoś takiego bym posłuchała teraz ...ja poprostu za długo nie lubie sie smucić i szybko muszę znaleść alternatywę i siłę na koleją walkę
(ps.my zeszliśmy z tematu sex'u tak?...bo jak nie to moja powyższa wypowiedz jakoś tak nie do końca...)

jak bym byl u siebie podobne klimaty
Mozart Rondo alla turca,Jenkins Palladio,Bizet Habanera.Wagner Gallop Walkiri,Vivaldi Spring ,Boccherini Minuet,Czajkowski Piano concerto i Trepaki Chinski taniec. Brahms Lullaby.Rossini Figaro.Verdi La donna e mobile.Prokofief Piotrus i wilk.Brahms Wegierski taniec.Beethoven 9 symfonia.Rossini La gazza ladra.Saint Saens Karnawal zwierzat
I to by bylo chyba juz
A moze zalozymy pizamki i pojdziemy do wyrka :)
To tez taka fajna melodia :) nastrojowa i kojaca
Twoja przedostatnia propozycja...pasuje:):)
a ostatnia jest ok do wyrka...więc poprostu ...dobrej nocy:)
robbie williams -misunderstood...a przy tym zasnę:)
Waldteufel Walz skater's,Saint Saens karnawal zwierzat/Akwarium.Strauss Tritsch trasch polka.Gardel Por una cabeza.Rossini Fryzjer z sevilli uwertura.Mozart 40 symfonia.Strauss Radetzky Marchi Vienna Blood ,Verdi Dies Irae,Denza Funiculi Funicula/super to!/ ,Delibes Pizicato.
Przykro mi ze sie nieudalo :( bede teraz klapac czyli plakac
VIVALDI
BUONA NOTTE e sogni d'oro...http://lei666.wrzuta.pl/audio/4HD1p7SwEda/renata_przemyk_-_babe_zeslal_bog
Babę zesłał Bóg, raz Mu wyszedł taki cud
Babę zesłał Bóg, coś innego przecież mógł
Żeby dobrze zrobić wam, żeby dobrze zrobić wam
Babę zesłał Pan
Bóg też chłopem jest, świadczy o tym Jego gest
Bóg tez chłopem jest, tak jak swing, i blues, i jazz
Żeby z baby ciągle drwić, żeby z baby ciągle drwić
Trzeba chłopem być

Bóg ci zesłał mnie, byś miał kogoś w noc i dzień
Bóg ci zesłał mnie, ty się z tego tylko ciesz
Z woli nieba jestem tu, z woli nieba jestem tu
Więc się do mnie módl
O_O
Ale temat się rozrosł...a ja spać poszłam. Tylko kiedy ja to przesłucham ???
No to na dzień dobry :
..o rany! jak dużo do słuchania..chyba mi życia nie wystarczy, żeby to wszystko przesłuchać... kiedyś przechodziłam obok jakiegoś bloku i przez otwarte okna słychać było granie...chodziłam tam jeszcze parę razy,wreszcie odważyłam się i zapukałam, bo tak mi to granie nie dawało spokoju...grał Gheorghe Zamfir na Fletni Pana...
:)
yamadawa...połowa tych piosenek to raczej z muzyką poważna nie wiele ma wspólnego...no chyba to co podesłała Sette:)
i moje dwa pierwsze linki mają jakiś tak związek, reszta było raczej zabawą..miłęgo słuchania
..agnes, nie mam zbyt wiele czasu...mogę tylko zaglądnąć tu i ówdzie...ale dzięki za zaiteresowanie tematem...
pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 63

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka