winiary, cztery sery italia - melodia przewodnia

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72
diddlina iddyla zgłosiła się do pomocy wiec jej nie będę wyręczał;)
buhahhahhahha inf.....chodząca inteligencjo .....w liczbie mnogiej OM ....!!! zapamiętaj to w końcu!
idylla..przez dwa LL nie podwójne DD......:):)
a ty prymitywie po co pisales 8 kwiet o sette di nove ..niz gruszki ni z pietruszki? http://www.hiszpanski.ang.pl/PILNE_OPIS_MIESZKANIA_12695.html
myslisz ze admin to przeoczyl?..teraz juz nie przeoczy!
idylla1 , gdybym Ci coś napisał po arabsku, chińsku lub japońsku to i tak byś nie rozróżniła tych języków. Miłej nocy życzę fioletowy kabelku ;)
inf ( sittsam) również zapamiętaj że nie używa się słowa "skrzynka" ,jest poczta elektroniczna ew...adres e mail .
lazi po innych forach i moim nickiem pysk sobie wyciera!..pysk ...z 16 ozorami..niczym hydry mu odrasataja.. buhahaha,trzeba znowu przyciąć!
on ma skrzynke zamiast glowy a raczej sagan..w poznskim to maja duzo kartofli..pyr..i w skrzynkach trzymaja...hehehe
lepiej nie pisz..bo jak piszesz tak samo jak w j polskim to może faktycznie być ciężko ...:)
Sittsam spaliles sie i nie mysl ześ feniks!
" ognia krzyknął Napoleon...i spadł z konia "
chodzi i brudzi wredziuch falszywiec jeden
polecam przed snem maly relaks :)
Każdy kto chociaż odrobinę zna niemiecki wie że sittsam oznacza przyzwoity, skromy, pomocny ;)
inf..idź na spacer dziś jest bardzo ładny dzień, a nie szukasz towarzystwa w necie.
Ja nie znam niemieckiego i nie mam zamiary go poznać . Dobrze że ty znasz wszystkie języki świata tylko szkoda że wciąż kulejesz z j polskiego.
ty akurat Inf strsznie jestes przywoity ztymi stekami łgarstw co to fundowlaes tiu od wszechczasow forowiczom na forum i to prawi kazdym foru/wystrczy polatac i przeczyta/,teraz kit wciszkasz na angielskim o 16 jezykach! Pseudoprzyzwoitosc,pseudopomocność a skromnosć doprawdy zerowa zobacz znaczenie nicka Infa..padlam ze smiechu :http://megaslownik.pl/slownik/niemiecko_polski/21224,sittsam ..wyraznie jest napisane:cnotliwy; obyczajny..Inf dlugo tego nicka sobie wybierales? zeszlo ci sie kilka miechów,a powinny wystarczyc ose slynne 2 sekundy na odrzucenie tej opcji,stale narazasz sie na smiesznosc..to doprawdy INFANTYLNE!
Chociaż byś nauczyła się bystra inaczej kobieto posługiwać Google
sittsam=pudicus =skromny, obyczajny, przyzwoity.;)
no i jak bedzie z tym moim tytulem?
didi...dziś dopiero zobaczyłam reklamę...piosenka naprawdę ładna :) poszukam ...:) no chyba że inf podpowie...bo przecież znalazł w 2 sek..musi mieć bardzo szybki net...:)
..net moze ma szybki..bo 'ponoc' znalazl w 2 sek. ale nie wpisal, juz 2 dni minelo..moze on robi jakis przeklad tej piosenki i w 16 jezykach ci tu wklei?buahahahah
nie, infus nie musi sie wysilac, czy tez przesilac, wystarczy, ze pochwali sie tym tytulem, co to ponoc w te slawetne 2 sekundy znalazl...ale ja sie go nie bede prosic, poczekam, moze wam, dobrze wychowanym slodziaszkom cos w glowce zaswita
Rzeczywiście osoba która wyzywała pół forum od ch... a teraz pisze pod innym nickiem jest bardzo dobrze wychowana
jezeli mowisz o mnie, to idz do psychiatry, ja od poczatku jestem diddlina1 i tak juz na zawsze pozostanie, nie mam powodow, aby zmieniac nicka...
piszę o gaio vel satte
inf = sittsam....NAPISAŁEM O , bądź MAM NA MYŚLI......czas przeszły..już to zrobiłeś ! piszę w tym znaczeniu jest niepoprawnie :):)...no chyba że tak te języki ci się mylą :)
Do Dyddlina1 wyslalem e-mail oraz przedzwonilem na infolinie klienta.
Powiedziano ze,sami nie znaja pochodzenia i tytulu tej melodi,ale do 2 dni odpisza mi na e-mail lub mam ponownie przedzwonic.Bylo juz kilka telefonòw z tym samym zapytaniem.Powiedza mi to dam znac.
buhahahha.......nieźle....to pewnie inf/sittsam już napisał @ do Winiary i dzwonił ...bo przecież znalazł w 2 sek ...italo .....masz plusika :):):)

ja dziś szukałam i pytałam kilka osób..ale cisza...więc może Winiary.....nam odpowie :):)
Teraz należałoby zadzwonić do Winiar, oświadczając, że jest się przedstawicielem właściciela praw do melodii i zagrozić sprawą w sądzie. Mimochodem można dodać, że mściwość nie jest naszą cechą i podać numer konta, na które powinny spłynąć przeprosiny.
czy chodzi o ten kawalek?

nie wiem cz to z ostatniej reklamy winiar, bo nie ogladalam polskiej tv juz od wiekow, ale to tez z reklamy winiar pochodzi
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72

»

Pomoc językowa