Szukam znanej piosenki! Pomocy :)

Temat przeniesiony do archwium.
Na wakacjach we włoszech słyszałam taką piosenkę, oczywiście nie pamiętam słów, ale refren był taki charakterystyczny, coś typu jalla jalla jallajalla lala xD Dobra, wiem, że głupie, ale nie umiem tego inaczej opisać xD Wiem, że jest to znana piosenka, podobno z jakiegos musicalu... Wierzę, że na tym forum ktoś będzie wiedział o co mi chodzi, na pewno ją znacie! :) Z góry dzięki za pomoc :)
przypomnij sobie choc kilka slow bo te jalla jalla to mi przypominaja tylko modlitwy do boga allaha :-)
ps czy to bylo wolne, szybkie, dance, pop, jazz, widzialas teledysk? kto spiewal, co bylo w teledysku, czy to byla wloska czy nie wloska piosenka...moze wowczas komus sie nasunie cos na mysl...
Tak oczywiście, że włoska. Była taka szybka, rytmiczna, taka charakterystyczna, nie przypomne sobie słów za chol... tzn. za nic :P Kurcze, na pewno ją znacie!
gdby na radioitalia.it nadal nadawali video to z pewnoscia bys ja tam zauwazyla i przy okazji wykonawce, no chyba, ze jeszcze na kanale allmusic zerknij, jak nie masz satelitki w domu to znajdz na necie, to jest darmowy streeming :-)
diddilina a znasz taka suuupeer wloska piosenke, mowie ci extra! to lecialo tak:la la la la la lalalalaaaaa la la lala lala la la la la..mozesz mi podac tytul i wykonawce? bede bardzo wdzieczna :D
"Jalla Jalla" Trailer
http://www.facebook.com/pages/Milano-Italy/Jalla-Jalla/13[tel]#/pages/Milano-Italy/Jalla-Jalla/13[tel]?ref=mf
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka