z innej beczki - postanowienia noworoczne

Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna
Teraz to nie wiem jaki dzien swiecic. Czy "Dzien Astronauta" czy "Dzien Kosmonauta".
Chce swiecic odlotami:))
Zdrowych, spokojnych Świąt Wieklanocnych życzę Fioletowemu Towarzystwu. :)
jakies postanowienia na 2011?:D
ok,skupilam sie na bardzo drobnych celach,ktore moge zrealizowac juz jutro...A jak je tutaj wkleje to zrobi mi sie tak bardzo wstyd za siebie ze az wezme sie odrazu do spelnienia tych postanowien..
1.bede sie wysypiac
2.madrze oszczedzac -tzn -odkladac co miesiac ustalona kwote na wakacje
3.zabiore sie za angielski
4.nawilze cere
5.kupie paste cukrowa/i bede jej uzywac/ -wyrzuce wszystkie golarki!
6.DYSTANS
Pasta cukrowa? Do czego to jest? Brzmi... smacznie ;)

Moje postanowienia...
1) stane sie niezalezna od mojego chlopaka
2) naucze sie porzadkie rosyjskiego
3) zdam wszystkie egzaminy z pierwszego roku
4) oduzaleznie sie od komputera

Moje postanowienia...
2) naucze sie porzadkie rosyjskiego

Moje postanowienia...
2) naucze sie porzadnie rosyjskiego

Moje postanowienia...

Moje postanowienia...
Pasta cukrowa to nic innego jak depilacja- cos jak wosk haha:)

kurcze Twoj wpis to chyba jakis znak z niebios ze powinnam zabrac sie za nauke bo u mnie Twoje postanowienie nr 2 i3 sa silnie ze soba zwiazane hahah -nie mowiac o4!!!
zycze powodzenia ,
ps.zaczynasz od dzis czy od 1 stycznia?:D
Ojej, kliknelo sie zbyt duzo postow, przepraszam ... ;P Nie wiem, jak je usunac...

A postanowienia... od 1 stycznia, ale za egzmainy musze wziac sie juz teraz :P
to ja też, ja też:)yyyy
...a może tak zostać mamą?...ha wydłużam swój czas o jeszcze kilka lat inaczej nie wyrobię się :)
i wracam do włoskiego bo kiedy jak nie teraz:)

Magda ja Cię błagam wybrechaj moje pomysły bo jeszcze uznam, że są dość prawdopodobne:P:D

ale ja się tu "otwieram", że aż przeciąg jest:)
Wróciłam do początku wątku...ja tu coś obiecywałam...więc podsumowujac...zrobiłam więcej niż przypuszczałam ale jeszcze duuuuuuużo przede mną czyli jako postanowienie noworoczne traktuje to samo co rok temu:P
ale aagnese 95% z nas bylo nieplanowanymi dziecmi :D- wiec jak to ludzie wypisuja dzis na portalach spolecznosciowych CARPE DIEM heheh :P:P
Cytat: KAJJA1
95% z nas bylo nieplanowanymi dziecmi

Kto przeprowadził te badania sondażowe?
OBOP?
Kaja....zgadza się...ale w przypadku mojej mamy wszystkie dzieci były planowane...no jesli już miałabym mieć wątpliwoście to chyba tylko w stosunku do siebie:)
Quasi...oj nie czepiaj się, Ciebie pewnie też planowali i stąd te oburzenie:)
pasta cukrowa sluzy do depilacji http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2097676&start=60 Aby wykonać pastę będą nam potrzebne:

* 2 szklanki cukru
* 1/4 szklanki soku z cytryny
* 1/4 szklanki wody
Połącz wszystkie składniki i podgrzej na średnim ogniu, często mieszając. Po kilku minutach zmniejsz ogień i mieszaj dalej, aż uzyskasz bogaty bursztynowy kolor.
Zdejmij rondelek z ognia i poczekaj aż bąbelki się uspokoją i będziesz mieć dobry widok na kolor. Kiedy pasta jest dobrze wykonana powinna mieć ładny cytrynowy zapach. Temat pasty byl juz omawiany http://www.wloski.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-tlumaczenia/195853 http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/196051 http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/196179

Przenieś pastę do pojemniczka i pozwól jej częściowo wystygnąć (około 15 minut)

Ważne jest, aby mikstura była podgrzewana wcześniej wystarczająco długo. Jeśli tak nie będzie, to mogą wystąpić problemy, ponieważ będzie się lepić i nie nadawać do użycia.

Pasta do depilacji gotowa! Przelej ją do pojemnika z zamknięciem. Pasty należy używać kiedy już wystygnie do końca.

depilacja cukrowa 150x150 Depilacja cukrowa nasz przepis
Aplikacja na skórę

Nakładanie pasty jest bardzo proste. Wygląda to podobnie jak w przypadku pasków z woskiem.

Wyjmij z pojemnika niewielki kawałek pasty (trzeba użyć trochę siły, aby to zrobić). Rozgnieć ją lekko w rękach, aby się podgrzała. Nie musisz tego robić jakoś specjalnie długo i starannie.

Uformuj z pasty owalny kształt, który będzie miał odpowiednią grubość. Następnie nałóż ją na miejsce, które ma być depilowane. Po chwili oderwij zdecydowanym ruchem. Gotowe!

Pamiętaj, że depilacja bikini i depilacja brwi również może być wykonywana przy pomocy tej pasty.
Wow dzieki Sette ;) Nie szukalam przepisu na te depilacje, ale skoro go juz wkleilas, to sprobuje ;) PS Tobie sie chyba nudzi nocami ;P W sumie ja tez ostatnio nie moge spac...
Jessu niezla makabra musi byc przytej depilacji :)
ale efekty niezle!! ja tez teraz zle sypiam chlip ,chlip ;(
jak tu milo i grzecznie:D....ja nie depiluje nigdy..jestem jasna blondynka i nic nie widac nawet jak cos mi tam wyrosnie na moich szczuplych lydkach..raz zrobilam depilacje to mialam wylewy podskorne i powiedzialm dosc!
..to masz branie w makaronii :)
edytowany przez emendamentos: 29 sty 2011
w makaronii malo kto nie ma brania :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa