ciekawe sms

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |
Może ktoś z Was zna fajne SMS po włosku- miłosne,zabawne-śmieszne, dwuznaczne, na dzień dobry itp.Przeglądałam strony włoskie z takimi wiadomościami SMS ale nie wiele rozumiem. Proszę o pomoc:)))
A mogą być po chińsku?
W sumie to samo, też z nich niewiele zrozumiesz.
troche i u nasz tlumaczeniami na forum..skorzystj z naszej filetowej wyszukiwarki skoro nie znasz jezyka wpisz jakies slowo..np sms. tlumaczenie,milosc,wierszed,walentynki, smieszne..czy co ci do glowy przyjedzie nie ma sily bys nie znalazla ..albo przekopiuj kilka wklej..zaloz sobie nowy do tych tlumaczen bedzie tylko twoj, to bedziemy ci tlumaczyc..http://www.wloski.ang.pl/kawal_22376.html
literowki..skad one sie biora?..mialo byc :troche i u nas jest tlumaczen
Gdybym chciała po chińsku to szukała bym gdzie indziej. Jeżeli nie chcesz pomóc to nie dogryzaj, nie odpisuj. Na tym forum może każdy napisać bez względu na to w jakim stopniu umie język włoski - "w końcu to forum" Jeżeli ktoś chce pomóc to odpisuje jak nie to ignoruję czyjaś odpowiedz nie odpisując.
Dzięki za pomoc na pewno poszukam.Nie umiem dobrze tego języka- ale cały czas się uczę. Przeglądając strony internetowe z takimi sms -fakt nie rozumiałam wszystkich dobrze ale i też nie znalazłam ciekawych. Myślałam że ktoś zna jakieś ciekawe i wklei.
No i chciej tu człowieku pomóc, myślałem, że jeśli włoskich nie rozumiesz, to dużej różnicy nie będzie, jak dostaniesz parę chińskich.
W dialekcie kantońskim są pisane, ale jak nie, to nie.:)
on ci nie dogryzaj..on cie podrywal!..ja go znam, to fajny chlopak ten Quasi/pali L&M..a ty?/..i oryginalnie dowcipny..trzeba 2 x czytac by dostrzec zart!:D
fumate ragazzi?.. fumate... fa bene a tutti! :D
Hmm żart- ciekawe.Ja nie odebrałam to jako żart wręcz przeciwnie chyba że to jakiś czarny humor ha ha.
Żółty, chiński.
ze skośnymi oczkami......
alez Quasi jest bialy!..nie zaden mulat czy arab
Z reguły tak. Czasami tylko robię się purpurowy, ale to jak każdy, myślę.:)
żółty ze skośnymi oczami czasem purpurowy.....kto to taki !!!ZAGATKA
zaga...masz na mysli to co w gatkach?..to gra slow?
Żółty był humor i piszemy zagaDka.
ZagaTka, to chyba coś umieszczonego za gaciami, ale pewien nie jestem.:)
hehehe..dobra poszukam ci tych sms..o milosci moga byc?..czy lepiej o przyjazni?
basta fumare che ti fa male;-)hehe...
Jeszcze nie mogę opanować śmiechu...a że czytałam w pośpiechu to wyszło mi, że Quasi jednolity nie jest...z grzeczności nie napiszę co w jakim kolorze ma:P

A tak swoją drogą to ja poproszę po Fińsku kilka sms'ów bo chiński opanowałam w zeszłym miesiącu:P
Mam dziękować opatrzności za Twoją grzeczność, czy ją przeklinać?:)
Ty jak Ty ale fioletowe otoczenie powinno dziękować, oszczędziłam im bowiem ... przepraszam opanuje śmiech i wrócę:P

No jak nic humor mi wrócił i cały dzień jak ten głupi do sera:)
Quasi a coś Ty tak uszczypliwy? Nie bądź złośliwy;)
Ja złośliwy? Nie potrafiłbym nawet, gdybym chciał.:)
Dowiedzieć się chciałem po prostu.
no tak niewiniątko;)

Wcześnie jeszcze więc rozumiesz, nie mogę napisać, a jak tu jeszcze dzieci siedzą? Nie, nie, ja nie będę naszej młodzieży uświadamiać niekompetentna jestem :)
alez Quasi jest fioletowy!..jak cala reszta..co prawda sa i jasnofioletowi i ciemnofioletowi,ale to maly drobiazg..Quasi nalezy do tych najjasnieszofioletowych, a jak zapali papierosa L&M to najjaśniejszy popiel fioletowy :D
No właśnie, zwłaszcza, że nawet gdybyś o trzeciej w nocy coś napisała, to i tak będzie do wglądu co dziennie ad mortem osrandam i jeszcze dłużej.
Nic się tu nie kasuje.:)
O właśnie, idę zapalić a że nie palę w domu, to muszę się ubrać, mróz okrutny.
o 3 mozna juz pisac ,admin buja sie kolo drugiej
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia