ciekawe sms

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67
w taki mróz? a jak Ci oddech zamarznie to co? cały zsiniejesz!
No i jednorodnie ubarwiony będę wtedy.:)
Nie o admina chodzi, ale o te dzieci, o których pisała aagnese.

Siedzę sobie i słucham (tylko się nie śmiejcie) czeskiego rocka. Odkryłem tę grupę dzisiaj, świetna!
moze sonata Quasi una fantasia ..na dobranoc
..czeskiego?..ja gorzej! bo rosyjskiego i ukrainskiego popu heheheh...bylo nie bylo mam 12,5 procenta ukrainskiej krwi :D
Nie, nie.:)
A, kto z pogranicza nie ma?:)
zsinieje?..prawidlowa reakcja ..bedzie bardziej patriotycznie fioletowy :D
:)...ale jakby coś jednak nie poszło to się nie przejmuj dziś mamy już sporo tolerancji w stosunku do "kolorowych"

tak, tak dobro dzieci najważniejsze, niech im rodzice w odpowiednim czasie prawdę wyjawią, nie ma sensu niczego przyśpieszać a nóż widelec coś przekręcimy i potem takie "spaczone" w świat pójdą...

rzuć się linkiem, daj i nam się zachwycić...
hmm...troche podejrzany ten nasz wloski fiolet..admin pewnie nie wie jeszcze ,ze opozycyjni przeciwnicy Berlusconiego uznaja fioletowy kolor za swoj!.. i tak sie przyodziewaja na wloskie marsze protestacyjne
No i, jak, podoba się?
mnie jezyk czeski smieszy, jakby male dzieci mowily!!! hehehehe..fajne fajne ale musze kilka piosenek posluchac by jezyk zalapac..bo ja tu juz dwa dni po rosyjsku mowie i zakrecona jestem...czeski rock..to brzmi podniecajaco..magicznie!
hmm..takie to niczym...mam problemy z określeniem...jak wojskowa nuta...ale nawet flet poprzeczy dostrzegłam więc za to plus:)
Trochę, jakby z celtyckich klimatów.
a to rock nie jest..ale takie dwuznaczne ,ze az fajne
wiecie co a ja dziś "Bonda" poraz enty obejrzałam i tak mi się przypomniało jak to mi imponował kilka lat temu...eh chyba żałuje, że sie zestarazałam:):)
No nie, za co? Mesjasz Obama i jego wyznawcy!;)))))
* po raz...coraz bardziej ubolewam nad swoim j. polskim:(
czy ty masz cos przeciwko ciemnofioletowym?
aagnese pieknie piszesz po polsku..co chcesz?..nie narzekaj
Ogólnie nie, niektóre ciemnofioletowe to piękne, że hoho, ale tego wysłałbym gdzieś poza planetę.
w ostatnim czasie chyba zaniedbałam czytanie i stąd te ubytki...zcierpieć nie mogę tego, że zaczynam sie zastanawiać nad pisownią co niektórych wyrazów...a mama mówiła że ksiaązki czytać trzeba:)
aż takie uprzedzenie? na samym początu? chłopak się dopiero rozkręca:P a ty mu skrzydłą podcinasz:)
oczywiscie taki ziemski reprezentant z pierwszej ligi..z Noblem w kieszeni, to jest ktos godny..reprezentowania kolorow Ziemi w odleglej od niej Przestrzeni!..oj do rymu mi wyszlo heheheh..Aagnese cos po angielsku i rosyjsku jednoczesnie..
.pussy pussy luli luli..:D
ścierpiec ksiazki czytac..noooo chyba czytac trzeba...xD
Taki amerykański Donek Tusk.
Już się na nim poznają na szczęście Amerykanie.
ach te Rosjanki..Quasi zostaw fiolet jak jest gdzies forum polsko rosyjskie to ruszaj na podboj!..widzisz te wijace sie cialka?..oj Ukraina nie szybko wejdzie do Uni...heheh ,wiecie co mam na mysli?..Wloszki sie zbuntuja!
Jak tu piszesz, to system nie podkreśla Ci błędów?
ha Sette gdybyś mi to wczoraj podesłała to pewnie bym się zachwyciła bo tytuł idealnie pasował do mojego nastroju no ale spotulniałam i to ja już wolę swój fortepian:)

oooo matko ten pan nie miał.....!!!!
nie dokuczaj mi, bo mi wstyd:):)...zamknę się w sobie jak nic
może napiszę tak...zdarzało mu się podkreślać, no ale zaniedbał sprawę.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę