nie będę się rozpisywał , ale czy wierzycie w nią i w to, że można jej być wiernym/i na zawsze?
pytam na tym forum , bo wydaje mi się że południowcom chyba szybciej się nudzi, może dlatego że intensywniej jest na starcie....
odniosę się tylko do pytania, bez zaglądania w podane przez Ciebie linki bo nie mam czasu.
Wierzę w wielką miłość
Można być wiernym
Ja jestem
Mój mąż jest
Miłego dnia
emendamentos
24 mar 2011
...:) dziękuję i wzajemnie , dnia/pracy (trochę Wam zazdroszczę , ale cieszę się że można :))
edytowany przez emendamentos: 24 mar 2011
KAJJA1
24 mar 2011
zależy z kim zależy kiedy zależy nawet gdzie
Cecili
24 mar 2011
Cytat: emendamentos
nie będę się rozpisywał , ale czy wierzycie w nią i w to, że można jej być wiernym/i na zawsze?
pytam na tym forum , bo wydaje mi się że południowcom chyba szybciej się nudzi, może dlatego że intensywniej jest na starcie....
Cecili
24 mar 2011
Odp; TAK...wierze w nia i TAK...mozna jej byc wiernym.
emendamentos
24 mar 2011
...milutko...
emendamentos
24 mar 2011
...milutko...
SettediNove
24 mar 2011
......"dlatego że intensywniej jest na starcieTo tak zwany taniec godowy interesuje Wlocha ..tylko to TANIEC GODOWY..wtedy jest najbrdziej zadowolony..SAM Z SIEBIE...ze tak WALCZY..ze tak sie STARA ze az podziwia sam siebie i kocha sam siebie za ten TANIEC GODOWY..on ...Wloch jest sam zakochny w samym tancu godowym..samiczka nie jest wazna..zadna samiczka nie jest wazna/ciemna niska..czy wysoka blondynka dla niego to nie ma znaczenia/ wazny jest tylko ON WLOCH.Bo jest zakochany TYLKO W SOBIE..i po to sa te tance godowe.....i zawsze beda tylko po to ...nigdy dla kobiety...tylko dla PANA WLOCHA..to sie nazywa brak kompleksow..hehehehe
..co do tematu..to moja odp:jesli sie wierzy w wartosci rodzinne to sie wierzy w milosc ..do grobowej deski......moj maz zmarl dawno temu i ja go dalej kocham/ma milosc jest i bedzie niesmiertelna/..czasmi sni mi sie i rozmawiamy...dzis w nocy' powiedzial' mi ze...mieszka w Austri....co to ma znaczyc?...ze mam tam jechac i spotkac jego godnego nastepce?