Jak wysyłacie paczki z Włoch?

Temat przeniesiony do archwium.
Pocztą, kurierem, podajecie kierowcy busa lub autokaru?
Ile płacicie za paczkę?
Dużo jest ludzi, którzy podają paczki kierowcom?
JA PODAWALAM PRZEZ KIEROWCè BUSA..ZA PACZKè Z DORèCZENIEM DO DOMU OK 15-20 € BEZ ZNACZENIA ILE WAZYLA I JAKA BYLA DUZA...JAK PODAWALAM PIENIàDZE TO OD SUMY 4% PRZY MALYCH KWOTACH 1[tel]€...ZAWSZE NEGOCJOWALAM CENè! ZAWSZE WSZYSTKO DOTARLO TAK JAK SIè ZOBOWIàZYWALI KIEROWCY BUSA...
co ty Genio??bylo ze 30 postowo tym i nie wiesz???..czy kulawego jarząbka swirujesz????...czy sam na sam z Anna chcesz porozmawiac a ja sie wcinam jak perizoma w dupe??
Chodzi mi o aktualne, w miarę dokładne informacje.
Tego zdania nie rozumiem:

Cytat: SettediNove
bylo ze 30 postowo tym i nie wiesz???
hahahahaha Sette i Quasi, jesteście cudowni!!! :D
myslalam ze se jaja robisz :D wiec tak zalezy od torby ja podaje wtorbach...mala ok 15 eu...sredni juz skacze na 20 eu..zalezy od kierowcow jak sa GLODNI to biora po 20 jak nie sa glodni..wmiarenowi i nie pazerni to tez po 15 eu ..jak sie ladnie pousmiechasz i zazartujesz...duza wielka..napakowana na 50 kg idzie za 25eu jak kierowcy sa GLodni to za 30 eu...tu mowie o Agacie ..gdyz glownie z nimi wspoldzialam..najwygodniej mam, staja mi tu blisko domu..i w Polsce tez blisko domu..tzn Palcu Kultury ..moga tez byc paczki w kartonach moga byc TV w kartonach i rowery zlozone na pol czesciowo zdemontowane, za podanie duzego TV wzieli 25 eu
dobrze Genio, ze zalapales co to perizoma..ja uwielbiam czarne ..koronkowe
Cytat: SettediNove
..jak sie ladnie pousmiechasz i zazartujesz...

Kto, ja? Ja nie chcę wysyłać żadnej paczki, w
Żywcu sobie siedzę przed komputerem!:)
wiesz co, Sette, gdyby quasi zaczął się tak ładnie uśmiechać i żartować, to reakcja kierowców mogłaby być zupełnie inna! :)
wzieliby go za froccio??????
Genio skoro siedzisz przed kompem i to w Zywcu ...to po co ci cennik Agatu na podawanie paczek..przesylek...?..wkrecasz mnie?
Ja nie powiedziałem, że mi jest potrzebny cennik Agatu, chciałem wiedzieć, ile ludzie płacą za paczkę.
Ti ammazzo..jednak mnie wkrecasz!!!
Oj, nie. Patrzę na to, jak na możliwość zarobku.
Ostatnio piloci Wizza zaczęli brać paczki ale słono sobie liczą. No ale paczka jest po dwóch godzinach.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie