JA PODAWALAM PRZEZ KIEROWCè BUSA..ZA PACZKè Z DORèCZENIEM DO DOMU OK 15-20 € BEZ ZNACZENIA ILE WAZYLA I JAKA BYLA DUZA...JAK PODAWALAM PIENIàDZE TO OD SUMY 4% PRZY MALYCH KWOTACH 1[tel]€...ZAWSZE NEGOCJOWALAM CENè! ZAWSZE WSZYSTKO DOTARLO TAK JAK SIè ZOBOWIàZYWALI KIEROWCY BUSA...
SettediNove
30 mar 2011
co ty Genio??bylo ze 30 postowo tym i nie wiesz???..czy kulawego jarząbka swirujesz????...czy sam na sam z Anna chcesz porozmawiac a ja sie wcinam jak perizoma w dupe??
quasifaladifferenza
30 mar 2011
Chodzi mi o aktualne, w miarę dokładne informacje.
Tego zdania nie rozumiem:
Cytat: SettediNove
bylo ze 30 postowo tym i nie wiesz???
dorotka78
30 mar 2011
hahahahaha Sette i Quasi, jesteście cudowni!!! :D
SettediNove
30 mar 2011
myslalam ze se jaja robisz :D wiec tak zalezy od torby ja podaje wtorbach...mala ok 15 eu...sredni juz skacze na 20 eu..zalezy od kierowcow jak sa GLODNI to biora po 20 jak nie sa glodni..wmiarenowi i nie pazerni to tez po 15 eu ..jak sie ladnie pousmiechasz i zazartujesz...duza wielka..napakowana na 50 kg idzie za 25eu jak kierowcy sa GLodni to za 30 eu...tu mowie o Agacie ..gdyz glownie z nimi wspoldzialam..najwygodniej mam, staja mi tu blisko domu..i w Polsce tez blisko domu..tzn Palcu Kultury ..moga tez byc paczki w kartonach moga byc TV w kartonach i rowery zlozone na pol czesciowo zdemontowane, za podanie duzego TV wzieli 25 eu