Zabezpieczenie finansowe od Wlocha

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
jak czytam takie posty to dostaje gesiej skorki i mysle sobie ze albo ja jestem inna albo swiat zariowal, czy ty wogole sie zastanawiasz na czyms innym niz nad skutkami ekonomicznymi tego malzenstwa, bo ja tak glupio wymyslilam sobie ze ludzie pobieraja sie z milosci, a nie dla wspolnoty majatkowej albo dla spadku. powiedz jesli jakis prawnik da ci rade, ktora cie zadowoli to wyjdziesz za maz za tego czlowieka?
wszystkoczerwone, to nie tak. Taki temat nie istnieje. Piero też nie istnieje ...tzn istnieje ..ale pisze głównie jako settedinove .....
Ona ma taki zwyczaj że rejestruje się, rzuca jakiś temat i potem odpowiada jako dobra ciocia... bo jako ta zła już dawno została zdemaskowana i ośmieszona. Ratuje się kobieta jak może aby tylko pisać...pisać...pisać... a że nie ma z kim to pisze sama z sobą....
pzdr
M
margo tak wlasnie pomyslalam jak tylko wyslalam ten post ze to nie moze byc prawda, to musi byc jakas prowokacja, smutne to co sie stalo z tym forum...
Po co?
Po co wywolujecie wojne.
Ja wiem ze gadacie prawdy oczywiste, ale po co?...Nie wiem:))))
ajjjjjjjjjjjj......no tak.....
dzięki za postawienie na baczność..no i do kąta..hehe..
buziole pourlopowe
Pourlopowe?
To wybaczam ze mi nie napisalas listu:))))
Buziaki wam
I pamietajcie ze zlosc pieknosci szkodzi:))))

P.S. Blagam pogadajcie ze mna jutro o milosci itp...
P.S.2. Martwilam sie o Ciebie Margo.
Mam nadzieje ze w Krakowie jestes;)
edytowany przez Magdalena-Malpa: 02 wrz 2011
Jakiś nierzeczywisty ten temat
ale chcialo ci sie go podciagnac do gory!....dla mnie tez nie rzeczywisty bo mimo tego ze rozmaialam z mama malego Piero na priv.co dziwne mam na imie ma tak jak ja ale numer priv ma bardzo niski..jakby go ot tysiaca lat miala to mysle, ze ten nie rzeczywisty post jest w ostatecznosci zlepkiemroznych info..jak znam trola to uwielabia programy E.drzyzgi o 15.50 i gabrukowca Fakty..sledzi to i to z zapartym tchem..zawsze sie podpieral info z brukowca..zastanawialo mnie to skad czerpie wszystkie tematy do postow zakaldanych wieczorowa pora.....przypomnialo mi sie to o czym juz zapomnialam..bo myslalam, ze czlowiek dal sobie spokoj w 2008...jednak cofnawszy sie do jesieni /lata z zeszlego roku patrzac na forum wyraznie widze ze nie dal sobie spokoju..czail sie w cieniu i doczekal sie na quelle..quelle..dlugo czekal ale sie doczekal..heheeh ..tematu postow sa wymieszane zpowyzszych mediow..fakty i I na kazdy temat..forum sie stalo 'trollowskim na kazdy temat' zlepki informacji wymieszane i podlane sosem wloskim...Przeciez musi byc jakis powod ze jedno razowy forowicz /forowiczka wchodzi zaklada post i potem znika i ani razu nawet nie odpowie ..na co zawsze wskazywalam palcem...wiedzialam kto zalozyl i i ze dany nick juz sie nie pojawi...Jak o tym mowilam glosno to ku memu zdziwieniu nowy nick wpisywal coskolwiek..albo i nie wpisywal...na tym poscie zalozycielka wpisal co nieco..ale mi odmowila ponownego wejscia na fiolet...a co niezywkle za pierwszym razem powiedzila ze dziecko ma 3 latka po po 2 mies powiedziala na priv.ze maly mial 2 urodziny...chyba sie trolowi haslo zgubilo..ile on musie miec kont pocztowych i hasel.???.chyba cala sciane ma zapisana haslami do danego konta...skora 3 dziennie wchodzil to pomnozywszy przez minimum 360 dni w roku daje cyfre tysiaca nickow.. cala sciana a nawet dwie sciany w haslach hehehe
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia