Moj chlopak tez jest z polnocy,mozliwe ze na poludniu panuje taka opinnia,nie wiem.Ale jest tak jak napisalas,to Włoszki podrywaja tam facetow a Włosi nie musza nic robic,wiec kiedy poznaja Polke to jest to dla nich wyzwnie i podoba im sie to, ze to oni musza sie postarac zeby zdobyc dziewczyne.Oj musial sie troche moj chlopak pomeczyc,bo musialam nabrac przekonania ze nie jest taki jak wszyscy Wlosi.Dla mnie nie jest najwazniejszy jego wyglad,jak napisalam wczesniej nawet opalony nie jest,juz ja mam ciemniejsza karnację hehe,liczy sie to co ma w glowie,a tam ma poukladane.Wie czego chce,i to mi sie bardzo w nim podoba.Pozdrawiam dziewczyny
P.S A co do Włoszek to az brak mi slow,sa zazdrosne i ograniczone,poza swoją uroda i dbaniem o nia,nie potrafia robic juz nic innego,pewnie czasu im nie starcza jak caly dzien sie biega od fryzjera do kosmetyczki i na zakupy to sie nie dziwie.Dla mojego chlopaka bylo dziwne na poczatku ze mam tyle zainteresowan,bo Wloszki nie maja, oprocz ganiania za facetami oczywiscie.