złe doswiadczenia?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 108
perugino... no wlasnie Polacy prawie niczym nie roznia sie od Wlochow ... bo mezczyzna jest mezczyna i w kazdym kraju faceci uwielbiaja sie przechwalac ile to panienek juz zaliczyl a co z ktora zrobil, bo przeciez facet ktory przeleci 100 panienek to jest maczo i guru dla innych, ale laska ktora przespi sie z 10 facetami jest dziwka ... wezcie sie zdecydujcie ???Rozumiem dziewczyny, bo Wloch naprawde potrafi Cie dowartosciowac, nie boi sie mowic i czasem warto miec chwileczke zapomnienia .. bo Polacy potrafia tylko narzekac (oczywiscie nie mowie i w jednym i w drugim przypadku o wszystkim) ... chlopcy zastanowcie sie nad tym .... !!!
69 ... wiesz obrazasz duzo dziewczyn !!! Bo takie to jest 1 na 30 moze i na 50 siat ... zreszta ktos te laski tak wychowal !! :/
jeszcze do anci ... popieram Cie w 100 % po pierwsze kazdy czlowiek ma potrzebe kochania, a dziewczyny lubia czuc sie dowartosciowane i piekne w kazdej sytuacji, a zadaniem mezczyzny jest utrzymanie jej w takim przekonaniu (nie na darmo sie mowi: kazda potwora znajdzie swojego amatora). A strasznym stereotypem (zreszta bardizej wsrod Polakow) jest ze Polski sa latwe, ale Panowie, chyba nie byliscie ani w Niemczech, ani w Szecji (nie mowie o innych krajach bo osobicie tego nie widzialam) ale tam to dopiero laski lataja z jednego lozka do drugiego i nawet nie oczekuje "glupiego wisiorka" ... a moze nasi chlopcy by chcieli aby Polki byly takie latwe ... hmmm ??
zalesia zwracam honor wszystkim dziewczynom kture sa OK!! ale niestety sie z toba nie zgadzam !!!! jedna na piedziesiat to niestety ale ta OK!!!!!!!!
teraz naprawde przesadzasz !! Moze obracasz sie w zlym srodowisku ... bo ja jestem mloda i znam naprawde duzo osob i widze co sie dzieje dookola i jasne coraz wiecej jest tych zalosnych lasek, ale z kolei te normalne robia sie dzieki temu coraz bardziej wartosciowe. A ja jak jedzilam (dwa lata z rzedu) raz do Grecji raz do Hiszpani to na 40 sto osobowa grupe tak od 1 do 3 lasek bylo takich "chetnych" i gotowych na wszystko. A reszta ... lepiej niz normalne :P
Jak przeczytałam ze mam brać przykład z Włoszek to myślaam ze z krzesla spadne!!!to chyba byl zart!?Mam brac przykald z dziewczyn ktore sie nie szanuja,ganiaja za facetam i sa na ich kazde kiwniecie palcem?,bo z moich doswiadczen i obserwacji to one podrywaja włochów i to chyba im bardziej zalezy na tym zeby pojsc z jakims do łóżka.Niestety ale z czyms takim sie spotkalam i to nie jeden raz,ciagle to widze,zero godnosci!Wiec mi nie mow ze mam brac z nich przykalad!a co do Polek to ja spotkalam sie raczej z takim podejsciem na nasz temat ,ze jestesmy wspanialymi dziewczynami,rodzinnymi,kochajacymi,zaradnymi ktore potrafia zadbac o rodzine i poradzic sobie w kazdej sytuacji,a nie jak wloszki ktore nie potrafia łóżka po sobie zascielic.Dlatego jak Włoch szuka sobie zony to w ostatniej kolejnosci bedzie to Wloszka.Nigdy nie uslyszalam od Wlochow ze Polki sa latwe,ale to moze zalezy od srodowiska w ktorym sie obracam.W miejscowosci w ktorej mieszka moj chlopak pracuje wiele Polek i jakos zadna nie mysli nawet o Wlochu tutaj a mezu w Polsce.Sa tez mlode dziewczyny ktore naprawde sie szanuja,a na wolnym nie "zarabiaja" swoim cialem.Moim zdaniem trzeba znac swoja godnosc,no ale wszystko kwestia charakteru.Sa rozni ludzie jak wszedzie,ale nie mozna powiedziec ze wszystkie Polki sa latwe,to tak ja by stwierdzic ze Polacy jako caly narod to pijacy.Nie mozna generalizowac.A co do tego stwierdzenia, ze jak Polka zobaczy opalonego Wlocha to juz jej to wystarcza, to znowu smiac mi sie chce.Dziewczyno czy ty wiesz co ty piszesz?obrazasz ludzi,nie mozesz tak uogólniać.Moj chlopak nawet opalony nie jest jesli chcesz wiedziac.I co myslisz ze z nim jestem tylko dlatego ze jest Wlochem?Nie ma co sie wypowiadac na takie tematy bo sa rozni ludzie i rozne sytuacje i takie wypowiedzi sa krzywdzace,bez sensu debatowac na temat "ile Polek sie puszcza" to ich indywidualna sprawa,jesli sie nie szanuja i nie maja swojej godnosci to my tutaj takim gadaniem nic z tym zrobic nie mozemy,bo zawsze znajda sie takie osoby.
masz racje ze nic na to nie poradzimy gadaniem i to nie ja mowilam zeby brac przyklad z wloszek bo zaczynam coraz bardziej je nienawidziec!!!!!!ale mysle ze to nic milego jesli przez pare kur.......maja miec taka sama opinie wszystkie dziewczyny !!!!!
Almeya wreszcie ktoś coś miłego napisał, tutaj sie zgadzam, wszystko zależy od dziewczyny ja byłam z włochem dość długo i zawsze mówił że to jego zawsze włoszki podrywają a on nie musi robić nic, ze mną było odwrotnie musiał sie trochu namęczyć, nigdy nie słyszałam złej opini o włoszkach, on jest z pn. to może dlatego, bo na pd. już jest gorzej z naszą opinią, niestety :-( Z tego co wiem włosi najbardziej boją sie u nas ( dziewczyn ze wschodu jak to określił ) tego że szukamy tylko męża żeby mieć papiery a póżniej rzucamy go dla innego włocha, co może dawniej było dość często spotykane teraz już nie. Więc trzymajcie sie dziewczny!!!!!
69 masz racje ze to nie jeste sprawiedliwe,ale jesli chlopak pozna cię blizej to przeciez zmieni zdanie,bo zobaczy jaka jestes naprawdę,no chyba ze on wlasnie ta opinnie to bedzie chcial wykorzystac to wtedy jak przypuszczam dostanie w twarz i tyle,pozdrawiam
prawde mowiac jestem mezatka jusz od 8 lat i maze tylko o tym zeby wrocic do polski !!!!!!! byc moze w duzych miastach jest inaczej ja mieszkalam zawsze w malych miejscowosciach i nie mam jusz sily walczyc o moja "godnosc"jako polka i jako kobieta!!!!
jest aż tak ciężko, a co na to twój mąż, jeśli mogę zapytać, na to że chcesz wracać do Polski?
Moj chlopak tez jest z polnocy,mozliwe ze na poludniu panuje taka opinnia,nie wiem.Ale jest tak jak napisalas,to Włoszki podrywaja tam facetow a Włosi nie musza nic robic,wiec kiedy poznaja Polke to jest to dla nich wyzwnie i podoba im sie to, ze to oni musza sie postarac zeby zdobyc dziewczyne.Oj musial sie troche moj chlopak pomeczyc,bo musialam nabrac przekonania ze nie jest taki jak wszyscy Wlosi.Dla mnie nie jest najwazniejszy jego wyglad,jak napisalam wczesniej nawet opalony nie jest,juz ja mam ciemniejsza karnację hehe,liczy sie to co ma w glowie,a tam ma poukladane.Wie czego chce,i to mi sie bardzo w nim podoba.Pozdrawiam dziewczyny
P.S A co do Włoszek to az brak mi slow,sa zazdrosne i ograniczone,poza swoją uroda i dbaniem o nia,nie potrafia robic juz nic innego,pewnie czasu im nie starcza jak caly dzien sie biega od fryzjera do kosmetyczki i na zakupy to sie nie dziwie.Dla mojego chlopaka bylo dziwne na poczatku ze mam tyle zainteresowan,bo Wloszki nie maja, oprocz ganiania za facetami oczywiscie.
i tu sie zgadzam, najlepsze było to jak tam pojechałam nie umiałam mówić po włosku, wiec próbowałam po angielsku, żadna włoszka ang. nie umiała, to była niesamowita satysfakcja kiedy tak mówiły "non parlo englese" bo naprawde nie jesteśmy od nich gorsze, tylko największy błąd jaki polka popełnia to myśląc że jak już złapała jakiegoś włocha to nazawsze a żaden włoch do 28 lat nie myśli poważnie czy o włoszce czy o polce, oni uwielbiają sie bawić i musimy wiedzieć że nawet do 30 to nie w głowie im małżeństwo, czyli najlepiej sie poważnie nie angażować, co robi wiele dziewczyn i potem przez to cierpią.
Masz racje trzeba miec dystans do tego wszystkiego,zeby pozniej nie cierpiec.Tylko wiem ze nie wszyscy tak potrafia,ja nie umiem sie od kogos uzaleznic i to dobrze dla mnie ale moj chlopak mysli, ze mi na nim nie zalezy tak do konca,myli sie.Ja po prostu taka jestem.Ja jestem dumna z tego ze jestem Polka i bedac tam wcale tego nie ukrywam,wrecz przeciwnie niech sobie Wloszki nie mysla ze sa takie wspaniale bo nie sa.Niczego mi nie brakuje,a moj chlopak jest dumny z tego ze ma taka dziewczyne,on ma wielu znajomych z Niemiec i jakos nie mam problemu zeby sie z nimi dogadac po Niemiecku czy tez Angielsku.Juz nie bede wspominala o poziomie nauczania we Wloszech bo to inny temat.pozdrawiam
moj maz ma oczywiscie dwa wyjscia albo jedzie do polski ze mna i naszym dzieckiem albo zostaje sam tutaj DO WYBORU DO KOLORU !!!!!!
Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz , chyba nie jesteś człowiekiem zadowolonym z siebie 69 !!!!!!!!!
Siejesz jakieś głupie stwierdzenia wyknute ze swej łepetynki , w której bierzesz pod uwagę tylko swoją ideologię opartą na swoich doświadczeniach .

To puste co piszecie , otwóżcie się trochę i spójrzcie na to z innej strony .
nicola S byłaś kiedyś we Włoszech?
Masz super podejście . Jak tam byłam też starałam się myśleć w ten sposób .
Napisz mi jak długo jesteś we Włoszech ? w jakim mieście ? Ja będę jechać do Neapolu teraz na Sylwestra . Mam tam chłopaka . Ale często widzimy się w Polsce , znamy się już 7 miesięcy i jest zawsze oddany i kochany tak jak pierwszego dnia gdy się poznaliśmy.
Poza tym wspomniałaś coś o poziomie nauczania , pewnie nie jest zbyyt wysoki? Ja chciałabym tam pójść podszkolic swój włoski na kursie , a póżniej gdyby było możliwe studiować .
Pozdrawiam gorąco .
Oczywiście.
Czemu pytas ?
nei tylko Wloszki sa zazdrosne. Miesiac temu, bedac we Włoszech, poznalam bardzo dobrą koleżanke mojego chlopaka. Nie chcialybyscie wiedziec jak mnei traktowala. Nie wiem czy o zazdrosc tu chodzi (ale w sumei o co innego)ale tak mnie naszło...co za poziom,no nie?
masz swieta racje 69 co do Polek wyczekujacych na placu zeby sie z kims zabrac .Wloszki robia to samo tyle ze sa w lepszej sytuacji bo maja auta i na numerek jada pod wyznaczony hotel i nikt tego nie widzi.Mieszkalam za Neapolem 8 lat i slyszalam o mezatkach ktore wychodzily na randki.A potem mialy czelnosc wyzywac Polki od k....
Jak Cię traktowala? Bo jak ja byłam wszystkie przyjacióleczki mojego chłopaka patrzyly na mnie przez godzinę w pubie , a potem jedna coś wydukała , jakies pytanko oczywiście po włosku nie znają tam angielskiego , bo po co poznawac inne kultury , ich jest najlepsz ,wszystko ich jest najlepsze.
oj Nicola, traktowala mnie jak powietrze albo i gorzej. (bo na powietrze nie patrzysz tak jakbyś chcała je ugryźć, prawda?). Nawet chłopak przyznał potem ze było mu bardzo głupio za nią, że tak sie doi mnie odnosiła. I tak naprawde to nie wiem do konca czemu... Porażka....
musze sie z Toba zgodzic Perugino. Bravo, trafnie to okreslilas i mam nadzieje, ze nie tylk omy to widzimy, ze innym "blondyneczkom"-nie obrazajac nikogo, oczka sie otworza.
poniewaz moj wpis wywolal jak sie okazalo bardzo ozywiona(lecz szkoda ze nie konstruktywna)dyspute chcialbym dozucic jeszcze do niego pare slow po pierwsze sadze ze watek seksualnosci zostal przez was drogie panie troche przeinaczony moim zamyslem bylo jedynie zasygnalizowac trywialnosc i lekcewazacy ton rozmow podejmowanych przez wlochow dotyczacych polek ktory niejako pozozstaje wg mnie troche w sprzecznosci z ich nieustannym i rzekomo bardzo powaznymi deklaracjami o ich ,,wiecznej szczerej i prawdziwie pieknej''milosci jaka zywia w stosunku do kobiet. Niestety niektore z was podchwycily ten temat i na lamach forum zaczely snuc rozmaite teorie ktorych nie warto nawet przytaczac a ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia przy okazji niektore z was zaczely odsadzac mnie od czci i wiary jednoczesnie dajac upust swej niczym nieuzasadnionej nienawisci a raczej zawisci do wloszech to prawda ich zachowanie moze nie wszystkim sie podoba ale nie mozna generalizowac calego zjawiska ale do rzeczy koniec z ta cala filozoficzna otoczka teraz wylozymy kawe na lawe trzy dwa jeden zaczynamy czytajac te bzdety herezje nie wiem jak okreslic te zalosne teksty ktore ciezko byloby zakwalifikowac nawet do literatury science-fiction zauwazylem ze wasza nienawisc do wloszek nie zna granic(podobnie jak wasza naiwnosc ze ktokolwiek przy zdrowych zmyslach uwierzy w ta co wypisujecie)wg mnie jest to spowodowane typowa babska zazdroscia o mezczyzn ktora w waszych kregach przybrala wrecz postac zbiorowej histerii jedyne czym sie zajmujecie to przechwalanie sie tym jak to moj macho nie bardzo ,,kocha'' ile smsow mi dzis przyslal itp bzdury po drugie wloszki to naprawde kobiety z klasa i wdziekim a nie ku...jak chetnie byscie to sobie wyobrazaly niektore z was po trzecie polacy to nie brudasy idioci i zamknieci w sobie i skryci egoisci ale swietni faceci ktorzy moze nie powtarzaja kilkanascie razy dziennie kocham cie jak jakies roboty ale gdy sie tego wymaga daja wyaz swej milosci w czynach a nie slowach a wasi macho to poprostu tchorze(pewnie dlatego wlosi nie wygrali nigdy zadnej wojny)znam wiele przypadkow ze polka zachodzi w ciaze z wlochem a on poprostu daje dyla no ale to przeciez ten slynny wloski temperament i goraca krew nad ktora tak sie opiewacie!konczac powoli te wypociny mam nadzieje ze moj wpis znajdzie sie w ksiedze rekordow guinessa jako najdluzszy na tym forum dla autorow ciekawych odpowiedzi przewidzialem specjalne nagrody
"koniec z ta cala filozoficzna otoczka" no właśnie koniec!I tak Twoim udawanymi książkowymi słowami nie przekonasz nikogo do swojej racji...

"wg mnie jest to spowodowane typowa babska zazdroscia o mezczyzn ktora w waszych kregach przybrala wrecz postac zbiorowej histerii jedyne czym sie zajmujecie to przechwalanie sie tym jak to moj macho nie bardzo ,,kocha'' ile smsow mi dzis przyslal itp bzdury" -- chciałabym zauwazyć że większośc tych "pięknych pań które wypisują te bzdury" żyje od wielu lat z woskimi macho w stałych i szczęśliwych związkach ...

"polacy to nie brudasy idioci i zamknieci w sobie i skryci egoisci ale swietni faceci ktorzy moze nie powtarzaja kilkanascie razy dziennie kocham cie jak jakies roboty ale gdy sie tego wymaga daja wyaz swej milosci w czynach a nie slowach" - czy ktoś tu określił polskich facetów mianem brudasów czy idiotów??? my tylko zaznaczyłyśmy co nam sie podoba, a czego nam brakuje w polskich facetach... może gdyby im to pokazać to by zrozumieli czego potrzebuja kobiety... a i Włosi maja swoje mankamenty.. nikt niejest idealny.ale każdy ma swoje gusta...

"mam nadzieje ze moj wpis znajdzie sie w ksiedze rekordow guinessa jako najdluzszy na tym forum" - jeśli przejrzysz uważnie forum zauważysz, że jesteś na kilkusetnej stronie księgi guinessa...
peruginio ... masz jakies kompleksy ??? A moze dziewczyna zucila Cie dla Wlocha ??? Bo gdyby dyskretnie odwrocic sytuacje, to wlasnie dales upust swojej niecheci do Wlochow ...
Aneczka... popieram w 100%
ps. znacie takie slowo jak: ŁAMANIE STEREOTYPÓW ??? Bo chyba niektorym tutaj tego brakuje
kurwy ciagna do kurwy.
Perugino przyznaje ci racje. Lecz wszelka dyskusja z napalonymi malolatami (ktore widza tylko to co znajduje sie na zewnatrz) nie ma sensu. To tylko strata czasu. Dziwi mnie tylko, ze te dziewczyny obrazaja swoich braci Polakow (ojcow, kuzynow, kolegow itp.), siostry swoich kochankow, mezow. No coz, to nie jest temat do dyskusji, gdyz ja na to nie mam czasu.
wulgarny tchorz!!!wstyd
ps.widzac wasze wypowiedzi nie moge sie powstrzymac od nie opowiedzenia Wam mojej historii z Wlochem-po krotce.
Mam 26 lat i od 5 mezatka z wlochem(1 rok starszy ode mnie).Zakochalismy sie ....i jest wspaniale.mieszkamy w mediolanie ,pracujemy,ja oprocz tego studiuje na uniwersytecie.Moj maz pochodzi z Neapolu(piekne miasto,wspaniali ludzie)-i pomimo jego pochodzenia ja jestem kobieta"wolna"-pracuje ,ucze sie...a on jest dumny ze ma taka zone.nie pisze wam tego zeby sie chwalic czy jak ,lecz zeby zamknac usta tym wszystkim,co tak zle wypowiadaja sie na temat wlochow,a niektorzy to nawet we wloszech nogi nie postawili-niezle co.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 108