Włosi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
Nie wiem czemu ale to mnie jakos przed chwila mocno zaintrygowalo... mam pytanie co do ludzi a konkretnie chodzi mi o mezczyzn.. Sa przystojni czy nie? Jaka jest uroda włoszek? wola brunetki czy blondynki.. Czy da sie to w ogole okreslic? Bo np w Polsce blondynki hmm wedlug mnie "maja wieksze branie". Z gory dziekuje za odpowiedzi... :)
blondynki glupie tez maja wziecie?.kto to widzial by kobieta byla wybierana z powodu koloru wlosow?wlosi sa ci przystojni i ci niezbyt.wloszki-kobiety,jak i inne-ktora bardziej obdarzona przez nature,ktora mniej.nie mozna dac jednej tylko odpowiedzi.np moj maz-wloch-nie jest za nic przystojny,ale dla mnie jest naj naj na swiecie.pozdrawiam
Myśle,że coraz częsciej męzczyzni wybierają brunetki takie czarnulki:)Bo są bardzo pięknymi kobietami.A blondyny są blade i już"zanikają"To tylko moje zdania:)
nie bez powodu jest powiedzenie: MEZCZYZNI WOLA BLONDYNKI. Jest ich rzeczywiscie malo i ta rzadkosc powoduje moze sa tak adorowane i lubiane. Brunetki to tez piekne kobiety ale osmiele sie powiedziec ze bardziej pospolite.
Blondynki sa bardziej poszukiwane. Takie jest moje zdanie. Sa slodkie , ale to wcale nie oznacza ze naiwne albo glupie jak te z kawalow. Kto kojarzy kolor wlosow z ilorazem inteligencji musi byc jeszcze bardziej glupi niz przyslowiowe blondynki.Ja jestem za blondynkami, sam jestem z jedna najpiekniejsza najslodsza i najmadzejsza dziewczyna na swiecie :)
Jestem w polowie wlochem, mama jest Polka...ja jestem z Polka,-) a Wlosi uwielbiaja blondynki...to jasne jak slonce i kolor ich wlosow!!!!!!!!
Bzdury piszesz,ale wyraziłesz tylko swoje zdanie.To prawa,we Włoszech jak zobaczą blondynke to "wytykają ją palcami"bo tam rzadko mozna spotkac.To jest kwestia gustu,ale wsrod moich znajomych czy tak ogolnie slysze,ze to brunetki są piekszniejszymi kobietami niz blondyny.Wlosi tez wolą brunetki taka jest prawda:)
Zgdzasz sie z Tobą Francesco.
tak to tylko moje zdanie, ale wiem jak jest w praktyce...niestety musze cie zasmucic ze sie mylisz, blondynktak jak wczesniej napisalem maja wieksze branie...jak facet widzi ladna blondynke razem z ladna brunetka i mowie tu tylko o fizycznosci, to prawdopodobienstwo ktora bardziej przykuje uwage zawsze bedzie blondynka. Tak juz jest faceci tak poprostu juz maja, chyba rodza sie juz z tym we krw i w galce ocznej hehehheheheh...
To rowniez kwestia gustu, ale nie mam zamiaru sie tu sprzeczac o blondynki i brunetki to glupota.......
aha i rzeczywiscie blondynki sa rzadkoscia....ale to o czym pisze jest wszedzie.
oczywiscie dla polaka ciemnowlosa wloszka jest moze czyms bardzie oryginalnym a dla wlocha blondynka...
to prawda brunetki są ładniejsze niz blondyny.jest wlasnie odwrotnie to te jasne blondyny są pospolite.Brunetki mają to "cos"czego blądyną brak.sĄ GÓRĄ,he he:)Wlosi uwielbiają jeee.
No masz racje z tym,że nam brakuje ciemnych wloszek a tam moze i blondynek.Nie ma co generalizowac bo przecież to nie o to chodzi...liczy się ten błysk w oku i czy to wazne czy brunetka czy blondyna?:)
jestes przykra osoba francesco-damiano-maciek podajesz sie z pewnoscia za inne osoby a jestes jedna.....buahhahahahahah smieszne to , a tak naprawde to zakompleksiona brunetka
Ale macie problem hahahahaha.......przecież tak naparwdę to nie chodzi tu o kolor włosów...chociaż może nie tak do końca.
W sumie coraz więcej włoszek farbuje się na biondi a więc coś w tym jest.
Oglądałam kiedyś w telewizji jeden program nie pamiętam tytułu ale chodziło w nim o to które dziecko będzie skupiać większą uwagę dorosłych te z jasnymi włoskami czy z ciemnymi....no i oczywiście dziecko o blond włosach było częściej głaskane niż to drugie. A w sumie głupie kawały o blondynkach wymyśliły zazdrosne brunetki :D:D
z pozdrowieniami......rude też są ładne hahahaah
Rude są najsexowniejsze
Moim zdaniem nie ważne czy jesteś brunetką czy blondynką?,ważne czy masz w sobie to coś.... Seksapil to pasja życia,ciekawość świata,witalność opływająca cie kaskadą energii....Seksapil to blask spojrzenia,magnetyzm uśmiechu,lekkość kroku... a nie kolor włosów.
Roberto musze Cie z martwic nie jestes "brunetka"Tylko blondyn.tak cie ruszyl,ze brunetki są ciekawsze,ladniejsze...twoja blondyna musi byc...:/
Hejj nie musicie sie przeciez klocic i pisac ze Roberta dziewczyna jest... :/ bez przegiec. Zapytalam glownie o wlochow czy jest na to jakas regula... ale mniejsza o to ludzie. Wedlug mnie wszystkie kobiety sa ladne na swoj sposob nie zaleznie od tego czy sa brunetkami czy blondynkami rodymi czy w ogole sa lyse :|...
mialo byc rudymi.. :D
[wpis został usunięty]
[wpis został usunięty]
[wpis został usunięty]
[wpis został usunięty]
yyyyyyy ale wam sie temat rozwinal.... Nie obrazajcie sie na wzajem. to jest bez sensu....
Ojej przestancie bo smiac mi sie chce z tego co piszecie.Dla inteligentnego czlowieka nie liczą sie jakis kolor WLOSOW!:/ Dziwie sie tu co nie ktorym za takie podejscie.Ja jestem brunetką z ciemną karnacją,ale nigdy nie powiem zlego slowa na blondynki,zawsze sobie mozna cos pomyslec,ale ludzie to jest chore co piszecie.Zgadzam sie,ze mi tez blondynki bardziej pasują do takich kurewek,ale nie popadajmy w chore myslenie,ech...
kasiunia ogólnie Włosi lubieja dziewczyny o jasnych oczach i jasnej karnacji - normalne , to to czego niemaja Włoszki, a to jaki bedzie miała kolor Włosów to juz chyba bez różnicy, rozgladaja sie tak samo za złotowłosą jak i za czarnulką....
zgadzam sie z toba :)
wreszcie ktos odpowiedzial mi na pytanie :))) Dzieki wielkie:)
Ehmm.. dobry temat.. sądze, ze ~brunetki~ są atrakcyjniejsze.. Sama nią jestem i szanuje siebie..Wiedza czego chcą, są stanowcze, uwodzicielskie, zaradne (bynajmniej ja) Kocham Włochy.. Czekam na dzień, kiedy tam wyjade.. WŁOSI są śliczni.. Jesli ktos ma kontakt lub mieszka we Włoszech.. to pliss piszcie.. Mam znajomych wielu.. we wloszech, ale jesli czegos pragne to uparcie dąże do celu.. chce miec wiekszy zasób informacji.. z góry thx:* Czekam..
Jestes the best!!!!! :D tez jestem brunetka i mowia mi ze mam orientalna urodę.. hehe.. a teraz tak na powaznie.. masz znajomych we włoszech? Chce sie tam uczyc, pragne.. tu jeszcze zostało mi 1,5 roku szkoły.. liceum .. ajj.. czekam na odp.. pozdro;)
co za temat! to wszystko zachacza o rasizm prawie... mi tam wszystko jedno kogo "wola" faceci... wazne, ze moj mezczyzna "woli" MNIE! =)
P.S. jak mozna mowic o facetach, ze sa "sliczni"? facet ma byc meski, a nie piekny! chyba, ze ktos lubi metro-men! no i walke o miejsce przed lustrem =) LOL
a ja uwazam,ze nie ma sensu odpowiadac na takie glupie pytania.....szkoda gadac :_((((
to jest taka przenosnia nie wiem czy słyszałas.. boshe..;/
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Kultura i obyczaje