Włosi

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Osoby nie majace wsparcia.. miłosci.. nie wiedza czego chca.. sadzą że na pewne rzeczy nie umieja odpowiedziec lub zasłaniaja sie tym ze to głuoie pyt.. pffff..
ppfffff....laski, zajrzałam przed snem..i sie przeraziłam....jakie brunetki? jakie blondynki??

booska, bynajmniej ty??? co miałaś na myśli hehe?
Bynajmniej... Jak juz, to "przynajmniej"...

bynajmniej I --> «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.»

bynajmniej II --> «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.»
czy zeby pisac na tym forum trzeba byc po polonistyce??? booska- przenosnia, nie przenosnia- brzmi to infantylnie i tyle. a wparcie w zyciu mam i to DUZE =)
L>S no tak jestem na humanistyce, moze dlatego sie tak czepiam.. Nie wiem czy masz wsparcie czy nie.. tylko przedstawiłam swoj pogląd.. dla mnie wazna jest moja rodzina.. nie wirtualni znajomi.. wcięc Ciao bella:D
L>S no tak jestem na humanistyce, moze dlatego sie tak czepiam.. Nie wiem czy masz wsparcie czy nie.. tylko przedstawiłam swoj pogląd.. dla mnie wazna jest moja rodzina.. nie wirtualni znajomi.. wcięc Ciao bella:D
mialam na mysli czepianie sie deelaylah... chyba, ze Ty to tez ona=) a wsparcie naprawde mam i to naszczescie od kogos w realu=) pzdr
L>S dalej mnie przekonujesz co do wsparcia.. Kobieto mnie to naprawde nie interesuje.. moze powinnas zmienić forum? ehm.. dobra rada:) ..
za nic go nie zmienie! tylko tu mozna tak sie usmiac;)
booska, to ty BYNAJMNIEJ jesteś na humanistyce....to dopiero ciekawostka czego tam teraz uczą...
L>S, nie mam problemow z wlasna osobowoscia i na rozdwojenie jazni nie cierpie.;-)
Zawsze pragniemy poznac osobę o takiej karnacji czy kolorze włosów jakich u nas jest mało.We Włoszech mało jest niebieskookich,pszenicznych blondynek i dlatego Włosi tak za nimi szaleją ale niekoniecznie żenia.U nas mało jest smagłolicych,czarnowłosych macho więc dlatego Polki lepia sie do nich jak do miodu.
Ja też kiedyś marzyłam o b.wysokim,wysportowanym brunecie.Wyszłam za mąż za średniego wzrostu blondyna.
jest kto
coolania-od czasu jak jest obowiazek logowania się ta fioletowa strona zaczeła umierać,stała sie tak samo nudna jak strona angielska czy francuska czyli jak flaki z olejem.Ludzie stracili wigor.Wcześniej nawet jak spierano się to nie było źle,od czasu do czasu padło mocniejsze stwierdzenie ale strona żyła i była pełna energii jak gorące Włochy.Padały ciekawe pytania,rozwijały się dyskusje,spierano się ze soba.A teraz?Albo miłosne wypociny 16 latek niczym te z Bravo czy Twista,albo pytania pielęgniarek.Stronka nam umiera moi kochani;reanimacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Kultura i obyczaje