Podniecające Włocha smski;)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 71
poprzednia |
Znacie jakies teksty po włosu które zakrecą włocha po jego przeczytaniu?;) Wiecie o co chodzi ;) Albo stronki z takimi tekstami.
moze i zakreca ale to i tak nie beda twoje slowa...i jaki to ma sens...
a poza tym nie sadze by ktos na forum wypisywal "podniecajace"teksty...
ale glupoty masz w glowie dziewczyno
ich prawie wszystko podnieca wiec nawet nie musisz bardzo glowkowac czy szperac w necie
:-)
hej kasiu!
jak zycie?
czy ty tez szukasz specjalnych tekstow w internecie zeby podniecic swojego marito napoletano??
zabawne ;-))))
Agatko- mojemu to wiaderko lodowatej wody na glowke co jakis czas trza chlupnac
:-)
może i ja coś zacznę szukać!!!!!dostałam dziś sexi piżamkę brakuje tylko tekścików hihi!!! :-))))))))

ps.jakie to płyciuchne......i takie wywlekanie własnej priv......beh......
taka pizamka to juz sama za siebie mowi....
napisz: pensando a te mi si bagnano le mutande

o to ci chodzilo?glupie polki co niektore
hmm kropka chcesz sie pobawic ludzkimi uczuciami??? jakie to zalosne przepraszam bardzo ale niespodziewlam sie takich zacvhowan (hmmm moze troszke za bardzo idealizuje ten swiat?)

agatka i kasia scisakm was mocno

ps. ieri sono andata a un concerto con maestro Riccardo Muti ragazze indimenticabile veramente!!!!
blee
hej Clivea i ja sciskam goraco...
nie wiem co gorsze, to że dziewczyny maja takie problemy czy to że prowokacja już dotarła na tę stronę.
co blee? zdarza sie kazdemu hihi
wiem wiem..zaraz kubel zimnej wody od kasi wyladuje na mojej glowie.......
ja to lubie jak tu sie pojawiaja takie sprosnosci....tylko nie rozumiem jak mozna byc tak malotworczym i szukac czegos podniecajacego w necie??
moze mu przeslij jakies linki do ostrych stronek i problem bedzie z glowy?
blee jako pomysl na napisanie tego -troche wulgarne
a swoją drogą współczuje trochę temu italiano......
a tak poza tym to powiem Tobie Agatko na "ucho",ze z tym kublem zimnej wody to troche zabajerowalam.hihihi
moj napoletano to typowy przyklad-non è tutto oro quel che luccica:))
a swoją drogą współczuje trochę temu italiano......
pizza a czemu wspolczujesz?
allora complimenti Kasiu :)
...zreszta z mojej strony nie po raz pierwszy
no proszę!!! ależ nam się temat rozrósł!!!! może go zmienimy na coś piu interesante???!!!! ;-))))......
kasiu ja troche nie na temat
uscita tangenziale i uscita diagonale
to cos z objazdem a drugie z clem...ale nie wiem jak po ludzku to przetlumaczyc!
czy na autostradach sa takie jakies uscity?o co chodzi??pomoz
sorry to drugie to uscita DOGANELLA!
co ja gadam?
czemu??? bo ja jako przypuśćmy,że zakochany facet nie chciałabym dostawać jakiś "wyświchtanych" tekścików ....nie ma to jak proste, piękne i szczere słowa...nawet jak nie jest ich zbyt wiele...nn mi sei d'accordo??? (mam nadzieję że dobrze napisałam...)
No to spadam i idę przymierzać moją piżamkę mmmmmmmmmm
Pozdrawiam Was wszystkie!!!
uscita tangenziale Doganella tzn,ze z tangenziale masz wyjsc "wyjsciem"Doganella...
ps.wybierasz sie do Neapolu?
tak,zeby wyjsc z tangenziale czy autostrady sa specjalne wyjscia"uscita".
acha czyli to jest nazwa..oj ale jestem spostrzegawcza...i to jest akurat dojazd do Neapolu??
a uscita tangenziale to jest po prostu zjazd z autostrady?
zeby wjechac na tangenziale niekoniecznie trzeba zejsc z autostrady...to sa ulice szybkiego ruchu,ktore przewaznie sa poza miastem,dzieki ktorym wszedzie szybko dojedziesz(jezeli nie ma korkow"-ale oczywiscie musisz znac odpowiednie wyjscie by dostac sie jak najblizej punktu docelowego....

a wiec ricapitolando.tangenziale pozwala sie tobi dostac do wybranego punktu dzieki "wyjsciom"...
autostrada jest wieksza i ma wyjscia ale do poszczegolnych miejscowosci,miast....

nie wiem czy o to tobie chodzi..
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 71
poprzednia |