Podniecające Włocha smski;)

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
najwidoczniej ty rowniez sie nudzisz skoro tu jestes ,czytasz i odpisujesz....
dziewczyny, jak tak czytam wpisy "deserowca", to przychodzi mi na mysl tylko jedno, godne podsumowanie:
"jest to czlowiek inteligentny z natury......idiota z wyboru".....
a ja niestety widze ze to wtorny analfabeta, ktory czyta bez zrozumienia tekstu i papla gorzej niz "banda bab", o ktorej przed chwila wspominal i na ktora zorganizowal nagonke w stereo

ostatnia moja wypowiedz w tym temacie:
z pewnoscia nie naleze do osob, ktore w sytuacja takich jak ta (czy inna) nie wiedza co odpowiedziec..ale czasem zajmuje sie tez innymi sprawami poza sledzeniem wypowiedzi forumowych szalencow
budyn prorok z Ciebie, juz kolejna sie dolączyla i wspiera reszte...tego moznabylo sie spodziewac hehehe no cóz chocby nie wiem co, to jedna za druga na linie frontu, nawet jesli nie maja racji...
wtedy nasuwa mi sie takie powiedzenie...

" nie wazna ilosc wypowiedzi tych glupich agatkofych, trishyowych i kasmialnowych wypowiedzi, wazna wysoka jakosc , ktora cechuja wypowiedzi deserowców" :P
oj i tu sie mylisz agatkaf, ty jestes jedna z najczesciej wypowiadajacych sie osob na tym forum ( nie bede juz komentowal, ze nic madrego nie wnosza), i smiem mniemac ze chyba jednak nie masz nic ciekawego do robotyo skoro tu ciagle sleczysz...i sledzisz...
a o mnie nic nie napiszesz??tylko o agatce i trish-niesprawiedliwa/y jestes!!
twoj zycie musi byc az tak nudne skoro wieczorami i po nocach piszesz jakies smieszne tasiemce , jak flaki z olejem, dziewczyno wez sie za siebie i zrob cos z zyciem, bo tworzysz jakas dziwna fikcje internetowa....
"Pamiętaj nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem" ...
coz za ozywiona rozmowa...a jak chodzi o twoja krytyke pod adresem "agatki" to stanowczo sie z tym nie zgadzam,!! wszystkie wypowiedzi , ktore "Aga" zamieszcza na forum bardzo WIELE wnosza i niech sie pojawia tu jeszcze czesciej , kiedy tylko czas jej na to pozwoli :):)
**tirshya - wyjelas mi to z ust :):):) , jest to tak trafne i cenne powiedzenie ...a jakze adekwatne to niniejszej dyskusji...brava *_*
wlasnei napisalam do wlocha sexy sms ..i jestem z tego zadowolona, to byla moja fantazja :P
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna