slowianska uroda

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 150
swoja droga jestem ciekawa na jakiej podstawie piszesz ze nie mam poczucia wlasnej wartosci i djae sie wykorzystywac?
Moj chlopak nie ma na mysli mnie, chyba nie przeczytales albo nie zrozumiales dokladnie tego co napisalam, bo ja mam sceptyczne podejscie do facetow obcokrajowcow i nie latam za nimi z wywieszonym jezorem i zanim zdecyduje sie z kims zwiazac musze byc pewna ze bede z ta osoba sie dobrze czuc.
na tej że zadajesz się z facetem co szuka łatwej dziewczyny, a ja Ci cały czas tłumaczę, że taki facet to objaw męskiego szowinizmu i połóż na nim lachę!
to po h... cytujesz jakiegoś prymitywa tutaj???
zadna wloszka nie chciala Wlocha. Na szczescie znalazla sie wspanialomyslna Polka, ktora mu dala to, czego on oczekiwal. Kurcze! No, no, takie poswiecenie. Czyzbys chciala zostac swieta?
no to chyba koronny przykład łatwości niektórych Polek we Włoszech...
Wiesz w tym momencie dla mnie ty zachowujesz sie jak prymityw.
hahaha i kto to mówi??!!! :D
Dilly czyli jak pązdny facet. a sama jesteś przeczulona na swoim punkcie)))
Nie no nie rozsmieszajcie mnie ludzie, nie robcie ze mnie jakiejs kompletnej idiotki tylko dlatego, ze macie jakies dziwne wyobrazenie na temat tego co napisalam. To, ze akurat ze mna czuje sie dobrze a wczesniej z zadna Wloszka sie tak nie czul, moze chyba swiadczyc ze odpowiadamy sobie charakterami itp. Nikt z was o tym juz nie pomyslal? Bo najlepiej zjechac kogos, wtedy mozna sie poczuc lepszym no nie?
Perfidnie teraz odwracasz kota ogonem. Cytuję twoja wcześniejszą wypowiedź:

>>Swoja droga zapytalam chlopaka Wlocha czy uwaza, ze Polki sa latwe to odpowiedzial mi ze woli miec za zone tzw latwa Polke niz taka nadeta Wloszke, ktora uwaza sie za niewiadomo kogo, wszytsko chce a sama w zamian nic nie da i na dodatek udaje skromna.
ze on woli Polki i ma gdzies cale to gadanie czy sa latwe czy nie!!!
taaaaaa... a świstak siedzi i... :D
I pokaz mi prosze gdzie tu jest napisane ze ja jestem latwa, ze on mnie nie szanuje i wykoprzystuje? dodales sobie to i owo.
to czemu nie powiedział że woli Polki, ale że WOLI ŁATWE POLKI ???
>>ze woli miec za zone tzw latwa Polke
powiedział,że woli "tzw.łatwe Polki" może chciał się odnieść do tego stereotypu...
Bo mowa o latwych Polkach. A z dwojga zlego wybral mniejsze zlo. (tylko teraz nie czepiaj sie za to ostatnie zdanie prosze, ale musze Ci wyrazniej wyjasnic jak widze)
taaaa... jasne...
Kociunia jedna zalapala o co chodzilo.
No wyjaśnij, jakie "mniejsze zło"?
a jakie my mamy wyobrazenie np. o Kazachstanie? albo Tadzykistanie? przyznam sie szczerze, ze nie wiem czy tam jest ogolnie dostepny internet, itp. niestety, Polska to dla wielu nadal kraj odlegly i nieznany i mimo ze juz od 3 lat jestesmy w Unii w tej kwestii jeszcze niewiele sie zmienilo. opinie wystawiamy sobie sami. jesli zachowujemy sie przyzwoicie to na pewno pomagamy w obalaniu stereotypow. tyle.
Na to pytanie sam juz sobie powinienes odpowiedziec
a! no i mimo wszystko nie chcialabym zeby moj facet-obcokrajowiec krytykowal kobiety ze swojego kraju. wcale bym sie dzieki temu lepiej nie poczula. wole wiedziec, ze zdobylam jego serce swoim charakterem, a nie narodowoscia;)
Już to robię: mniejsze zło = Dilly :D
Pytanie do obecnych tutaj: jak rozumiecie w kontekście tej rozmowy wypowiedź Dilly o swoim chłopaku: >>Bo mowa o latwych Polkach. A z dwojga zlego wybral mniejsze zlo.
Tak to niestety prawda, on wie, ze nie wszystkie Wloszki sa takie, ma w koncu siostre i jest to wspaniala dziewczyna. No coz ale nie trafil i co sie dziwic, ale mysle ze z czasem mu przejdzie.
:-)
zapewne Ty pomożesz mu pokochać wszystkie Włoszki na nowo!!! łehehehe
Kociunia, ty rozumiesz Dilly, wyjaśnisz o co jej chodziło? :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 150

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę