slowianska uroda

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 150
Powstrzymam się od dlaszych komenarzy ,bo nie chcę zaczynać dyskusji ;)
masz racje bo temat tak plytki ze sie plakac chce
eh...czlowiek cos tylko napisze bo nie wie i odrazu jakie teksty...sie sypia.
tygrysek2007 bo o zyciu musisz sie jesazcze duzo nauczyć wiec sie tym nie przejmuj))
inf. a Ty jak zwykle na temat ;) zostawiasz mnie w spokoju tak? Pamietaj, że to napisałeś i trzymaj się tego :)
hihihihi , Kociunia może Inf. poprostu Cię lubi i dlatego tak się przyczepił ;)

;-P
Coś w tym musi być ;) Pewnie będzie zaprzeczał, ale ja wiem swoje ;)
Może się zakofał .... O_O

;D
SARA-MARIE alez w Tobie sie zakofałem)))
O ludzie ! aż się zarumieniłam ;-)
nio swieta racja inf.:D pozdroffionka.
tygrysek2007 moge ci powiedzieć że Włosi to najbardziej fałszywy naród w Europie.Gdy spadłem że świecznika pokazali swoje oblicze. Ale gdy powróciłem z sukcesami . to zaraz zrobili sie pochlebcami. Taki to jest naród )))
Fałszywy to jesteś Ty Inf. i jak zwykle wyskakujesz z tym swoim jadem w stosunku do włochów ,może odrazu powiec ,że włosi to czyste zło .... boże ! jak ograniczonym trzeba być ,żeby gadać takie bzdury !
SARA-MARIE ale z toba to juz sie nie zrównam w fałszywości)))
SARA-MARIE, ja tez nie przepadam za Wlochami jako narodem. Czy tez uwazasz, ze jestem ograniczona?
A czym się ten mój fałsz objawia ? .... bo chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa ... :-/
53 ,ja też nie przepadaz za wieloma narodami ,ale żeby w tak obrzydliwy sposób wrzucać wszystkich do jednego gara to już szczyt ! ...
SARA-MARIE nikt z Włochów nie chce sie przyznac do tego że 3000 polek jest sprzedawanych na ulice)))))
inf. i 53, dajcie spokój! Po pierwsze nie ogólniajcie. Są naprawdę wspaniali Włosi. A jak ktoś stąd ma faceta Włocha, którego kocha, to jak ona może powiedzieć albo znieść że Włosi to straszny naród! Ja mam przyjaciół z różnych narodów, w tym Żydów, i nie życzę sobie, żeby ktoś mówił o nich źle! Co, może o Żydach też powiecie źle? No kto z was dwójki spróbuje?
Inf. daj sobie na wstrzymanie z tą twoją nienawiścią bo poprostu p.... bzdury !
nigdzie nie ma ludzi doskonałych ,ale też nigdzie nie ma ludzi tylko i wyłącznie złych ,fałszywych itp.
faccia brutta ja tez w stanach poznałem duzo zydów i uznaje ich za dobrych ludzi. A ja zaledwie kilku poznałem Włochów co maja wyjotkowy charakter))))
Faccia Brutta , rzecz w tym ,że Inf. uważa każdy naród za najgorszy ,beznadziejny .... tylko on jest cudowny i bez wad ,no ideał poprostu ,wszędzie można spotkać chamów i kretynów ,a także ludzi mądrych i inteligentnych to nie ma nic wspólnego z narodowością ,ale on najwyraźniej tego nie rozumie ...
aha, poznałeś kilku Włochów i na tej podstawie oceniasz cały naród, tak?
Nie znam osobiscie Zyda i nie moge wyrazic swojego zdania. Natomiast jesli chodzi o Wlochow, to dotychczas nie spotkalam takiego bezinteresownego. Moze nie bywalam w tych miejscach, w tym czasie.... Trudno, takie mam zdanie o Wlochach, ktorych dotychczas poznalam OSOBISCIE.
faccia brutta byłem jednym z nich wiec ich dobrze znam)))
Inf. powiec w takim razie ,który naród według Ciebie jest dobry , bo póki co oprócz Ciebie samego każdy bez wyjątku jest be ! :-/
zawsze powtarzam, ze ludzie widza nas takimi jak sami sie zaprezentujemy. Jeszcze nigdy nie zdrzylo mi sie zeby ktos mnie nie szanowal ze wzlgedu na moja narodowosc. Mieszkam duzo za granica i bylam w wiekszosci miejsc w Europie, nigdy w zyciu mi sie to nie przytrafilo.
Ale z drugiej strony moge w pewnym i powtarzam tylko w penym sensie zrozumiec te opinie. ZNAM, WIDZIALAM, Polki, ktore na widok wlocha zachowuja sie gorzej niz zle, i biora pod uwage TYLKO wlochow. Znam Polki, ktore wiaza sie z Arabami, ktorzy najchetniej zabraliby ich do wlasnych krajow, i zamkneli w domu... aale nie zostawia ich , poniewaz jezdza sobie na wakacje do roznych krajow i sa utrzymywane, nie uwierzylabym gdybym nie widziala. Ale oczywiscie historie mowia same za siebie.... i pokazuja jakie sa te osoby...
Włosi nie są przynajmniej takimi sztywniakami jak niektóre narody na północy Europy. I niech mi tu ktoś nie zarzuci przypadkiem, że nie znam Włochów, bo bardzo dobrze ich znam... Ale to właśnie że są wyluzowani sprawia, że ich inne braki są im do wybaczenia. Zresztą Hiszpanie, Rumuni i Turcy są też tacy i za to ich lubię... Nie lubię za to sztywniactwa, jak ktoś udaje że się dobrze bawi a wszystko to i tak żenada...
oczywiście jak ktoś jest sztywny lub kocha drętwotę, to rzeczywiście będzie Włochów nie lubił a za to uwielbiał jakieś inne skostniałe nacje :)))
Faccia brutta , daj spokój ,bo nie ma sensu ,dla Inf. włosi są źródłem wszelkiego zła ... ;)

Kiedyś nienawidziłam francuzów ,dopóki tam nie wyjechałam ,wcześciej znałam ich z jak najgorszej strony [ tych ,kórych spotkałam ] potem zmieniłam zdanie , bo tylko krowa nie zmienia zdania ;) i tak oto oduczyłam się generalizowania ....
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 150

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę