No nie postarali się Włosi... zachowali oryginalne imiona: Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po :///
Engeltrompette
06 kwi 2007
Znalazłem tylko to: "Pensate che Reks sia solo un cane poliziotto austriaco? In realtà il piccolo Reks è anche un indimenticabile protagonista di una serie di cartoni animati polacca che ha accompagnato l'infanzia di tanti Polacchi."
annì
06 kwi 2007
ahhhh!! niesamowite..ja sobie tak zartu zartu a ty jednak cos znalazles! dobry jestes!! ;))
agatkaf
06 kwi 2007
to mi się Birba podoba:)
moja powinna sie nazywać Birba, bo jest bardzo birbante:D
kappala
06 kwi 2007
moj nazywa sie Grullo ;) Taki byl gluptaskowaty jak byl maly, ze podpasowalo. Ale wszyscy lacznie ze mna mowia na niego Grulek, a jak jestem na niego wkurzona to jest Grul:)
ja przepraszam ,że tak głupio sie dopytuje :): ale kim jest kudłacz..i w jakich latach można go było podziwiać w tv?? może to nie moje pokolenie..chociaż cała wymieniona reszta jak najbardziej...:)
deredzioszek
07 kwi 2007
jakas moda chyba tam panuje na imona wzięte z hinduskiej religii...mam wrażenie że dużo psów tam biega co się zowią Shiva :):) albo i podobnie...a może by tak kamasutra??:) tylko sie boje ,że może spoczywać na nim/niej presja..i będzie zbyt rozpłodowa/y ):)
Imie dla psa powinno byc tylko i wylacznie dwusylabowe np Ku-ba Ka-ma,gdyz takie imiona psy rozumieja najlepiej,jest twierdzenie fachowcow.
gioventu
08 kwi 2007
Słyszałem też, że dobrze jeśli imię ma w sobie samogłoski: a, e, o.
L>S
08 kwi 2007
i dlatego moj pies bedzie sie wabil Tchibo;) a drugi Jekyll ;)
Engeltrompette
09 kwi 2007
Kreskówka Hanna Barbera "Pomocy! To banda Kudłacza!" jest niestety dość stara.
Możesz zobaczyć jak Kudłacz (Hair Bear) wyglądał tutaj: http://www.otofotki.pl/obrazki/bzfb949308525m.jpg
deredzioszek
09 kwi 2007
dzieki jestes niezrównany człowieku :):)
pozdrawiam wszystkich fanów kreskówek...
p.s. jedna moja kolezanka strasznie się zdziwiła kilka tygodni temu , że Hanna Barbera to nie jest jedna osoba..i nie nazywa się Hanna Barbera :D:D...proszę ..przykład na to, że człowiek uczy się całe życie...