POZNAM WŁOSZKĘ! A co?;)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |
Wpuszczam intrygujący temat no bo gdzie w PL..Włoszki???- jak na lekarstwo!
A jednak..gdyby ktoś coś gdzieś.....czuł klimat.. niech da cynę!;))
Czekam..na Newsy!
moze przyjadą na Euro 2012 ? ;)
Arko chyba szybciej ja znajdziesz jak sam sie wybierzesz do Wloch na polowanie ;-)
Hmm albo daj temat po wlosku.
Kiedys pewien Wojtuś juz się pytał gdzie mógłby poznac włoskie studentki w Krakowie.
Moze..chyba faktycznie wybiore sie na jakis kurs wakacyjny,ale..zaraz na UW podobno sa dwie ktore Studiuja u Nas!?
Czy KTOS SLYSZAL O KIMS TAKIM!?
hej...!
I co?
Wywiezli go w kartonie???;)
eheh w luku bagażowym wywiozły go jakieś zdeterminowane Włoszki;-D
A jakie ONE sa bo ja znalem tylko jedna i to nie zbyt dobrze i krotko..ale jaka!?
Hmmmmm.....:((((
A moze jest Ktos kto sie wybierze razem ze mna do Italii na Kurs..wakacyjny?
taaak..a Ty skad wiesz?
Bylas swiatkiem...tej niecodziennej podrozy?
No....popatrz..Polacy na wage zlota!
Moze Maja dosc swoich?..amantow!
hehehegh!:)
najwidoczniej tak
może Arko zalapiesz sie na nastepny lot;-)
Hm....mam nadzieje ze tylko w nieco bardziej komfortowych warunkach no ale czego sie nie znosi dla Kobiet!?
Do Euro 2012r..zdaze wyschnac na wior!:(
a co to ? jadasz tylko włoszczyznę?
;-))
wreszcie cos nowego.jak juz cos sie u ciebie rozwinie na linii Polak-Włoszka to napisz.Tylko nie taka łzawa historyjke godna Harlekina bo tego to jest na pęczki.
arko dam ci namiar na kolezanke wloszke z temperamentem,obecnie stanu wolnego jak chcesz:-)))))))))))))
tak szczerze mowiac jak znam wloszki to nie polacy im w glowie...podobnie jest z rumunami albanczykami i innymi mezczyznami ze wschodu.a zreszta ile mamy w polsce zwiazkow polka-ukrainiec,polka -bialorusin itp.

ale ciekawa jestem jak sie twoje poszukiwania zakoncza :)
z tego co wiem Wloszkom podoba sie bardzo typ faceta poludniowca z Ameryki Poludniowej np brazylia, wenezuela. Tak sie dowiedzialam od moich kolezanek wloszek z ktorymi zartowalam pare razy na ten temat
Arko.poznaj jak najszybciej Włoszkę i napisz nam jak to sie rozwija bo już dosć mamy łzawych historii o polkach zakochanych we Włochach.Chcemy odmiany. Kibicujemy ci.prawda dziewczyny?
kibicujemy:-))))
arko powodzenia:-))))))
arko powodzenia:-))))))
ciezko bedzie z ta Wloszka....ahh, ale co Ci do lba odbilo? Malo masz atrakcyjnych rodaczek wokol siebie? Docen to co nasze i gwarantuje Ci, ze jest lepsze! Chcesz miec babe, ktora nie potrafi zrobic polskich golabkow albo bigosu? Ej, zmarnujesz sie chlopie...
sPOKOJNIE NAUMIE SIE..I BIGOSY I TORTELINI W JEDNYM JUZ JA JA NAUCZE...NIE WYJDZIE Z KUCHNI JAK NIE ZROBI MI GOLOBKOW...MOGA BYC Z LASAGNE!KARTOFLE NIEKONIECZNIE!
POLKI POLKI SAME POLKI....ZADNA MNIE I TAK NIE CHCE.AAA TYM MLODYM ODBIJA MOZE TAKIE POKOLENIE TERAZ PRZEZ TEN CZAS PRZEMIAN NIE WIEM DO LICHA!
MY NIE MIELISMY TAKICH OPCJI W ZYCIU JAK DZIS MLODZI!
KASZANA I WPIEPRZAJ BO JAK NIE TO BEDZIESZ GLODNY!
TAK NAPRAWDE ...EEECH TO SENTYMENT MNIE CIAGNIE......lZY I NOSTALGIA!
kTORY TAM MA JAKAS wLOSZKE///DAWAJ NAMIARY KOLEGO!?
A JESZCZE.....WIEK PRZYNAJMNIEJ DO 25-27!
NIE ALE TESKNOTA MNIE ZZERA I DLUGO NIE POCIAGNE..WIESZ UMRZEC Z MILOSCI TO NIE KIT!TO FAKT OBJAWIONY TO JAK WIR KTORY CIE CIAGNIE NA DNO!
NIE KAZDY JEST PODATNY..NA TO ZJAWISKO!:(
CIAO....JAK BYS BYLA TAK MILA POWIEDZ COS WIECEJ O NIEJ!!!!:))))
CO TO ZNACZY TERAZ JEST STANU WOLNEGO...ROZUMIEM ZE WCZESNIEJ NIE BYLA A POWOD???
DZIEKI ZA DOPING ALE PODOBNO ZDARZAJA SIE CUDA....FAKT TO RZADKOSC....JEDNAK SA!!!
A JA ZEBY BYLO ZABAWNIE JESTEM CHOLERNYM PATRIOTA!
TO WSZYSTKO PRZEZ TO SERCE..ONO MNIE KIEDYS WYKONCZY!
kuzynka mojego meza jest wolna:)) co prawda ma 30 lat ale jest z niej bardzo ladna kobieta. tyle ze bardzo wymagajaca co do facetow. jest bardzo niezalezna i raczej ciezko by ci tortellini gotowala:)))
DO REGINA DELLA FARFALLE..JAK BYS MOGLA COS WIECEJ O TEJ WLOSZCE ..PROSZE.!PISZ!
RAZEM MOZNA GOTOWAC PRZECIEZ TO PODOBNO SZTUKA I PRZYJEMNOSC!
I NIE MAM NA MYSLI WALKI Z GARAMI!
30-DZIECHA POWIADASZ? NO TO NIE WIELE MNIEJ!
HM.....A CZEMU JEST WOLNA NIKT NIE WYTRZYMUJE TEMPA Z NIA W MARATONIE LOZKOWYM CZY ZJADA KOCHANKOW ZARAZ PO INICJACJI!?
Nie znam dobrze zycia prywatnego tej kuzynki ale z tego co wiem od meza jest szalenie niezalezna i zdecydowana. Faceci sie jej po prostu boja.
Ona jako dziewczyna jest naprawde ladna i zadbana i zawsze bardzo elegancka strasznie spodobala sie mojemu wujkowi kiedy przyjechal na nasz slub:))
:-))moja kolezanka to rodowita sycylijka z temperamentem:-)))-wiek 22 lata,od kilku miesiecy sama:-))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie